- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Ben de hep oluyor o ağrıKızlar eşim ikna olmadı ama çok afedersiniz ben iliskide aşırı ağrı hissettim kasiklarimda ağrı kasılma oldu sanki yumurtalıklar ima degiyor gibi çok afedersiniz kusura bakmayın merak ettim boyle olan varmı normalmi belirtimi hic olmazdı normalde iki gündür var
İnş.cnm bnmAynen kızlarından bende oldum aynisi oldu ama simdi ihtimal veremiyorum kendimi kaptırmak istemiyorum inşallah duaların kabul mucizem gerçek oluyordur
TESEKKUR EDRIM CANIM RABBIM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSINAyy mükemmel yaaa :)))
Tebrikler :)
Sagliklica kucaginiza alirsiniz ins :) :)
Aminnnnnnn cnnmmmmTESEKKUR EDRIM CANIM RABBIM ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN
Cnm spermler bir hafta canlı kalabilirsiniz demekki canlı sperm denk geldiBenim eşim hep prezervatifle korunuyordu sonra adetim bitince bir hafta ve adette 2-3 gün kala korunmuyordu nerdeyse 1 yıldır böyle bu ay adetim 3 gün geçince olmaz ya dedim bir test aldım ama pozitif çıktı şok oldum Nasıl oldu anlamadım ben 7 aralık sat ve korunmadan en son 17 aralıkta beraber olduk imkansız yani benim adetim hep 28 gün yani 14. Gün hadi olmadı 11-16. Günler olsun ona bile denk gelmedik hiç
Evet benim ki de istemiyor.Daha zamanı varmış.eğer kazala hamile kalmazsam önümüzde ki yıl kesin istiyorum.bir şekilde onuda ikna ederim.hiç istemiyor değil yani.bizim 3. Çocuk olucak nasip olursaŞeninde mi eşin istemiyor ? Ay bu erkekler neyin kafasını yaşıyor ya ben tekim sanıyordum
Kaç yasinda çocuklar cnm cinsiyetleri neEvet benim ki de istemiyor.Daha zamanı varmış.eğer kazala hamile kalmazsam önümüzde ki yıl kesin istiyorum.bir şekilde onuda ikna ederim.hiç istemiyor değil yani.bizim 3. Çocuk olucak nasip olursa
Bnde hep üç istemisimdir ama eşim iki yeter diyoEvet benim ki de istemiyor.Daha zamanı varmış.eğer kazala hamile kalmazsam önümüzde ki yıl kesin istiyorum.bir şekilde onuda ikna ederim.hiç istemiyor değil yani.bizim 3. Çocuk olucak nasip olursa
İki erkek 8 ve 3 yaşındalarKaç yasinda çocuklar cnm cinsiyetleri ne
İyi gecelerr :)Kızlar şarzım bitti sabah devam ederiz artıkiyi geceler
Bana göre de iki yeterdi ama..allahın hakkı 3 deyip belki bir de kızım olur diye istiyorumBnde hep üç istemisimdir ama eşim iki yeter diyo
Allahh :) maşallah kuzulara uzun hayirli ömürleri olsunnn inş.İki erkek 8 ve 3 yaşındalarcanları sağolsun çok yaramazlar
Bnmde bi oğlum var inş Rabbim bi tanede sağlıcakla kız nasip ederİki erkek 8 ve 3 yaşındalarcanları sağolsun çok yaramazlar
Rabbim gönlüne göre versnn cnmm ins.Bana göre de iki yeterdi ama..allahın hakkı 3 deyip belki bir de kızım olur diye istiyorum
İnşallah Allah şeninde gönlüne göre versin canımRabbim sen ne buyuksun hikmetinden sual olunmaz sağlıkla kucağına al inşallah bizde adetten sonra iki gün korunmadik ilk kez bu ay bende çok istiyorum inşallah senin gibi olurda görürüm pozitifi
Allahh :) maşallah kuzulara uzun hayirli ömürleri olsunnn inş.
Aminnn kızlar inşallah.rabbim dileklerinizi kabul etsinBnmde bi oğlum var inş Rabbim bi tanede sağlıcakla kız nasip eder
Amin cnm cumlemizinkini inşallahAminnn kızlar inşallah.rabbim dileklerinizi kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?