Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Amin
Alemsin haaa inşallah hamilesindir canım bu kadar uğraşıyorsun.rabbim gönlüne göre versin.
Amin tatlım ya insallah o kadar çok istiyorum ki cildiriyorum tekrar doğum yapmak için ki ben im Doğumum çok zor oldu ikincide ölümden döndüm resmen ama yinede istiyorum hayırlısı olsun

Arkadaşlar sarjim bitiyor ya hepinize hayirli geceler diliyorum
Bir geceyi daha bitirdik kaldi saliya 2 gece :))) gecsinn zmn ins . :)

Tmm cnm isteyen gelir :)) özel mesaj yeri varmış buranın ben bilmiyorum anliyorsan numaranın yaz bana ekleyim olur mu

insallaH canım aminn esin kizmaz bence sonuçta tek başına yapmadım bak ben herşeyi demiyorum condom deldim enjektore çektim ama olsa yinede kizmaz :)
Benimkine güvenemiyorum belki söyleyince kalbi yumuşar baba sonuçta ama şuara söylemeyeceğim 10. Hafta söyleyeceğim , condomu delince anlamadı mı ? Enjektör zor olmaz mı?

Batlarimiz seninle neredeyse ayni cnm takip ediyrdm sendeki gelismeleri de. Bnde bgn yada yrn reg olacagm. Yumurtlama gunlerini de iyi degerlendrdm aslinda. Bu ay hep akinti oldu beyaz kremsi basladi sariya dondu. Bgnde yogunlasti ve kahvemsi geldi sanrm yrn sokulecegm yerlesme degildr.son 3 aydr 1 gun once gep kahverengi akinti geliyor snra regl oluyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…