- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Hımm devam ediyor mu yoksa geldi bitti miErken geldi Can'ım ama afedersin kahverengi leke gibi
bnde de bir tane test kaldı ama çatlçıam yapmamak içinaynen aynı düşüncedeyiz o zmanneyse ki bende 6 gün kaldı ama yapmıcam regl geçsin ondan sonra test aldım hazırda bekliyor evde
Canim bende de baska bi belirti yok suan regl olacak gbi degilim devam eden kasik agrisi var goguslerde biraz aci okadar bide bu aksam gelen akinti . Bende yarin veya pzrtsi olacam regl bakalim bekliyorum nolcakBatlarimiz seninle neredeyse ayni cnm takip ediyrdm sendeki gelismeleri de. Bnde bgn yada yrn reg olacagm. Yumurtlama gunlerini de iyi degerlendrdm aslinda. Bu ay hep akinti oldu beyaz kremsi basladi sariya dondu. Bgnde yogunlasti ve kahvemsi geldi sanrm yrn sokulecegm yerlesme degildr.son 3 aydr 1 gun once gep kahverengi akinti geliyor snra regl oluyrm
Ben de senin gibiydim hatta 3 gün ped ile gezdim ama hamileyimCanim bende de baska bi belirti yok suan regl olacak gbi degilim devam eden kasik agrisi var goguslerde biraz aci okadar bide bu aksam gelen akinti . Bende yarin veya pzrtsi olacam regl bakalim bekliyorum nolcak
Test yapsan çıkar bencegünaydın geçen ay ayın 9 zunda adet olmutum buay henüz yok
normalde adete yakın göğüs acıması ve akıntım olurrdu bu ay onlarda yok
Canım test yaptın mı, ben sabah idrarımla testi tekrar yaptım, yine 2. Çizgi silik ama çıplak gözle görülüyor, bugün çatltma iğnesinin 12. Günü, iğnenin etkisi kalmış mıdır, beklemek ne kadar zor, benim adetim henüz geçmedi, bat 13 ya da 14 ocak, senden haber bekliyorum.Merhabalar,
Normalde benim adetim düzensizdir. Ama en geç 35.günde regl olurdum. Ancak bu sefer 4 gün gecikti. Bugün eczaneden test aldım. İlk negatif diye düşündüm ancak dikkatli bakınca sanki ikinci bir çizgi olduğunu fark ettim. Yanlız çok silik, ışığa doğru bakınca görünüyor. Yarın sabah ilk idrarla tekrar testi yapacağım. Kullandığım test markası da Bebe Time. Ben de şöyle belirtiler oldu:
- Bir buçuk hafta önce sol kasıklarımda batmalar. (daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı)
- Dün başlayan regl olacakmışım gibi hafif karın ağrısı, gerginlik ve soğuk ter basması.
- İştah açılması (içtiğim folik asit ilacı da yapıyor olabilir)
- Dün spor yaparken tansiyonum düşer gibi oldu. Leyla gibiydim.
- Karnım şiş. Göğüslerimde çok hafif şiş.
- Yorgunluk, uyku hali. (grip olmuştum ondan da olabilir)
Ben gelecek ay için hazırlıklara başlamıştım aslında. Bu ay beklemiyordum. Hatta eczaneden ovulasyon testimi de almıştım. Bakalım yarın ne çıkacak?
Canım sabah testi tekrar yaptım, yine 2. Çizgi silik şekilde, çatlatma iğnesinin 12. Günü, döllenmenin 11. Günü olsa silik olması normal mi sence, heveslenmek de istemiyorum hemen ama burada arkadaslar iğnelerin 10. Günü etkisinin geçtiğini söylemiş, bakalım bekleyeceğiz.canim bana da haber et ozellikle sonucunu. benim asilama olmadi yarin adet gelecek gibi gorunuyor. insallah senden guzel haber aliriz
Devam etmedi ama eder bugun Can'ım hep öyle olur benimHımm devam ediyor mu yoksa geldi bitti mi
bende salı test yaptıracağım..:)Simdi sali günü test yaptircaklar :) :)
-The_new
- K kalbimkutkut
-Ea2012
Başka kim var yaptircakk ?
Ekldimm :)bende salı test yaptıracağım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?