Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim bende de baska bi belirti yok suan regl olacak gbi degilim devam eden kasik agrisi var goguslerde biraz aci okadar bide bu aksam gelen akinti . Bende yarin veya pzrtsi olacam regl bakalim bekliyorum nolcak

günaydın geçen ay ayın 9 zunda adet olmutum buay henüz yok
normalde adete yakın göğüs acıması ve akıntım olurrdu bu ay onlarda yok

Canim bende de baska bi belirti yok suan regl olacak gbi degilim devam eden kasik agrisi var goguslerde biraz aci okadar bide bu aksam gelen akinti . Bende yarin veya pzrtsi olacam regl bakalim bekliyorum nolcak
Ben de senin gibiydim hatta 3 gün ped ile gezdim ama hamileyim

Kızlar çok gerginim hala aklımda bin tane soru bana dua edin bende hepinize dua ediyorum Allah hepinize Mutlu yuvanızda huzurla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasib etsin,

Canım test yaptın mı, ben sabah idrarımla testi tekrar yaptım, yine 2. Çizgi silik ama çıplak gözle görülüyor, bugün çatltma iğnesinin 12. Günü, iğnenin etkisi kalmış mıdır, beklemek ne kadar zor, benim adetim henüz geçmedi, bat 13 ya da 14 ocak, senden haber bekliyorum.

canim bana da haber et ozellikle sonucunu. benim asilama olmadi yarin adet gelecek gibi gorunuyor. insallah senden guzel haber aliriz
Canım sabah testi tekrar yaptım, yine 2. Çizgi silik şekilde, çatlatma iğnesinin 12. Günü, döllenmenin 11. Günü olsa silik olması normal mi sence, heveslenmek de istemiyorum hemen ama burada arkadaslar iğnelerin 10. Günü etkisinin geçtiğini söylemiş, bakalım bekleyeceğiz.

Kizlar ben yatim bi idrar test iki gun var bata.zaten bekliyodum cunku hicbir farkli durumum yoktu bati beklicem artik ins sizlerden guzel hber aliriz

Günaydın kızlarr benimde regl yarın ama olmazsam test yapsam mı emin değilim. Salı günü bayağı kalabalık bi liste var test yapacak olan bende yapsam mı ne dersiniz? Sadece 1 gün gecikmiş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…