amin inşallah benim bat 25 ocak o zamanı bekleyen yok mu kiiiiiiiiiHala gelen giden yooook Allahım nolur hayırlı haberler olsun hepimizeee
Kidmet baska zamna demek cnm uzulmeKızlar bn adet oldumm
Hayirlisi tabi Senin test nasıl ciktiKidmet baska zamna demek cnm uzulme
Hadi yaaa canım üzülme hayırlısı olsun inşallah bi daha ki aya hep beraber hamiş oluruzKızlar bn adet oldumm
Nefarif cikti iki gunum var ama bundan sonra pozitif olmaz artik rabbim ne zamn yazmissa o zamani beklicezHayirlisi tabi Senin test nasıl cikti
Evet canım cok tuhaf bi duygu pek üstüne düşmedim bu ay ve oldu 6aydır denedik olmayınca pek takmadım sorusu olan varsa yardımcı olabilirimAaa bebis mi var :)
Ben bugün geç girdimde siteye görmedim
Kusura bakmayinn
Hayirlarla kucaginiza alirsiniz ins :)
Senin ilk mi canım? İnan ben bu 2. Çocuk için me ağladım ne kavgalar ettim artık ümidimi kesmiştim soran herkese istemiyoruz ikinciyi diyordum be korunuyorduk ve 31 yaşındayım hani 20 ki yaşlarda ki şansımda yok be en beklemediğim anda geldi bu haber hep dua ettim hayırlı Zaman'da Hakkı'mda hayırlısı ise ver allahım dedim inan oluyor veriyor yüce rabbimKızlar bn adet oldumm
Ben Can'ım regli oldum bugun moralim sıfırÖbür aya hamile olmayı bekleyenler kimler kizlar
Aynen bnde bugün oldum hayırlısı cnm subata insallahBen Can'ım regli oldum bugun moralim sıfır
Bnmde ikinci olcak Bi tane oglum var 3 yaşındaSenin ilk mi canım? İnan ben bu 2. Çocuk için me ağladım ne kavgalar ettim artık ümidimi kesmiştim soran herkese istemiyoruz ikinciyi diyordum be korunuyorduk ve 31 yaşındayım hani 20 ki yaşlarda ki şansımda yok be en beklemediğim anda geldi bu haber hep dua ettim hayırlı Zaman'da Hakkı'mda hayırlısı ise ver allahım dedim inan oluyor veriyor yüce rabbim
İnsaallah Can'ım yaa ovulasyon testi sipariş edecegım edemiyorum kredi kartı istiyor eczanede cok pahalı zaten moralim sıfır bir de calısıyorum işteyim offfffAynen bnde bugün oldum hayırlısı cnm subata insallah
Boşver cnm alma o zaman şubatta da 3 güne bi birliktelik yaşarsınız olur biter bn öyle yapcamİnsaallah Can'ım yaa ovulasyon testi sipariş edecegım edemiyorum kredi kartı istiyor eczanede cok pahalı zaten moralim sıfır bir de calısıyorum işteyim offfff
Olsun cnm sonra neylesin var ama gebelikKızlar adetim 2 gün geçti 6 7 test yaptım hep silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?