Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ay canım bilmiyorum az bekleyeceğim sanırım
Testlerde 2. Çizgi net görünüyor, bence hamilesiniz, adet de gecikmiş zaten, benim daha adetime 3 gün var, 2. Çizgim silik benim de, ama ben 30 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum, o yüzden iğnrnin etkiis mi diye endişe ediyorum, çünkü idrarda 12, 13. Gün tespit eden olmuş ama genelde idrar için adet gecikmesini beklemek gerekiyor, bence sizinki pozitif, belirti filan var mı?

Göğüsleri şişlik falan var bide idrara sık çıkma başka bişey yok inşallah sizde hamilesinizdir
İnşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin, sizin teste göre benimki oldukça silik, benim adetime 3 ya da 4 gün var, yorumlar mısınız kızlar lütfen, ekliyorum fotoyu...

Eklentiler

• P_20160110_151527.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 51
ben bişey sorcam kızlar eşim kahveyi çok seviyor ve çok sık içiyordu..bende hamilelik düşünenler için kahvenin iyi olmadığını duyum..1-2 aydır kızıyorum içmesin diye..ama yine günde 1 tane kesin içiyor..bu kadarının da zararı var mıdır sizce?

Belli sonuçta sende hamilesin cnm gözün aydin
Canım inşallah hamileyimdir, sürekli düşününce çizgiyi de sadece kendim mi görüyorum diye endişeye düşüyorum. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder, yorum yazdığın için de teşekkür ederim, inşallah güzel haberlerimizi veririz buradan...

Ben 3 4 gün önce yaptım az daha silik ti emin olamıyorum bilemedim şimdi Dr a gitmek istemiyorum geçen ay heyecanlandım kimyasal gebelikle sonuçlandı
O öyle oldu die buda olacak değil içini ferah Tut cnm bnde geçen ay kimyasal geçirdim inşallah hayirlisiyla kucaklariniza alırsınız bebislerinizi

Ben 3 4 gün önce yaptım az daha silik ti emin olamıyorum bilemedim şimdi Dr a gitmek istemiyorum geçen ay heyecanlandım kimyasal gebelikle sonuçlandı
Canım bence sen yarın hemen kanda baktır çünkü çok net, hiç de olumsuz düşünme, her şeyin hayırlısını versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…