- 2 Ocak 2016
- 113
- 54
- 13
- 32
Bnde geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay da korunmadik ama hasta oldum bugunCanım normalde çok daha belirgin geçen ay kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorum
Bnmde bugün bir hafta geçmişti ama leke geldi oluyorum galibaBilmiyorum ya hamile miyim değil miyim kaç gün geçmişti adetin
Testlere göre hamilesin canım ama bir de kanda baktır.kesin sonuç alırsınKızlar adetim 2 gün geçti 6 7 test yaptım hep silik
Testlerde 2. Çizgi net görünüyor, bence hamilesiniz, adet de gecikmiş zaten, benim daha adetime 3 gün var, 2. Çizgim silik benim de, ama ben 30 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum, o yüzden iğnrnin etkiis mi diye endişe ediyorum, çünkü idrarda 12, 13. Gün tespit eden olmuş ama genelde idrar için adet gecikmesini beklemek gerekiyor, bence sizinki pozitif, belirti filan var mı?Ay canım bilmiyorum az bekleyeceğim sanırım
Testlerde 2. Çizgi net görünüyor, bence hamilesiniz, adet de gecikmiş zaten, benim daha adetime 3 gün var, 2. Çizgim silik benim de, ama ben 30 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum, o yüzden iğnrnin etkiis mi diye endişe ediyorum, çünkü idrarda 12, 13. Gün tespit eden olmuş ama genelde idrar için adet gecikmesini beklemek gerekiyor, bence sizinki pozitif, belirti filan var mı?
İnşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin, sizin teste göre benimki oldukça silik, benim adetime 3 ya da 4 gün var, yorumlar mısınız kızlar lütfen, ekliyorum fotoyu...Göğüsleri şişlik falan var bide idrara sık çıkma başka bişey yok inşallah sizde hamilesinizdir
Belli sonuçta sende hamilesin cnm gözün aydinİnşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin, sizin teste göre benimki oldukça silik, benim adetime 3 ya da 4 gün var, yorumlar mısınız kızlar lütfen, ekliyorum fotoyu...
Darısı sana inşallah canım çok güzel yorumlar yazıyorsunBelli sonuçta sende hamilesin cnm gözün aydin
Canım inşallah hamileyimdir, sürekli düşününce çizgiyi de sadece kendim mi görüyorum diye endişeye düşüyorum. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder, yorum yazdığın için de teşekkür ederim, inşallah güzel haberlerimizi veririz buradan...Belli sonuçta sende hamilesin cnm gözün aydin
Benim için yazdınız herhalde, teşekkür ederim, çok sağolun, inşallah belirginleşir gün geçtikçe...Daha çok erken bence biraz bekleyin der ben
Ben 3 4 gün önce yaptım az daha silik ti emin olamıyorum bilemedim şimdi Dr a gitmek istemiyorum geçen ay heyecanlandım kimyasal gebelikle sonuçlandıBenim için yazdınız herhalde, teşekkür ederim, çok sağolun, inşallah belirginleşir gün geçtikçe...
İnşallah cnm ya ama bnm ki subata kaldi hayırlısı tabiDarısı sana inşallah canım çok güzel yorumlar yazıyorsun
O öyle oldu die buda olacak değil içini ferah Tut cnm bnde geçen ay kimyasal geçirdim inşallah hayirlisiyla kucaklariniza alırsınız bebisleriniziBen 3 4 gün önce yaptım az daha silik ti emin olamıyorum bilemedim şimdi Dr a gitmek istemiyorum geçen ay heyecanlandım kimyasal gebelikle sonuçlandı
Canım bence sen yarın hemen kanda baktır çünkü çok net, hiç de olumsuz düşünme, her şeyin hayırlısını versin RabbimBen 3 4 gün önce yaptım az daha silik ti emin olamıyorum bilemedim şimdi Dr a gitmek istemiyorum geçen ay heyecanlandım kimyasal gebelikle sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?