Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Dün akşam daha yeni okudum..özellikle ilişkiden iki saat önce,kocalariniza sert sade bir kahve yapıp icirin yazıyordu..spermleri hizlandiriyormus..ama anne , kahve ve kafeinden uzak duracak..

Cnm sizin bu ayki ilişkileriniz düzenli miydi yoksa rasgele mi oldu yumurtlama yi falan takip mi ettin yani
Canım ben klomen içtim beş gün 3 yumurta gelişti, 30 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldu, düzenli ilişki günleri oldu, yumurta kontrolünde(29 aralıkta) 2 tanesi 20 mm idi, onların 31 aralıkta çatladığını hissettim.diğer yumurtam 17.3 mm idi onun 2 ocakta çatladığını hissettim, günleri değerlendirdim ama nasip artık.

Çok net bir şey söylemek mümkün değil buna, eğer eşiniz zaten şimdiye kadar sürekli tükettiyse bir sperm testi yaptırırsa, somut bir şekilde görürsünüz, içiniz rahatlamış olur ya da önlemini almanız gereken bir durum varsa da ona göre adım atarsınız.

henüz yookk gün sayıyorum daha bel ağrım var 2 gündür
Benimde bugün bel ve Karun da hafif ağrı var bence adet öncesi benimki hissediyorum sanki bişeyler akıyor gibi hissediyorum gidiyorum lavobaya yok sadece şeffaf gibi bi akıntı oldu bugün ama onu dışında bütün ayı kupkuru geçirdim neyse artık bilmiyorum

ah canım ya neyse 1 gün kaldı senin sabret inşallah olur olmasa da çalışmayı yoğunlaştır geldi mi ovu testin inşallah gerek kalmaz daa

Dün akşam daha yeni okudum..özellikle ilişkiden iki saat önce,kocalariniza sert sade bir kahve yapıp icirin yazıyordu..spermleri hizlandiriyormus..ama anne , kahve ve kafeinden uzak duracak..
hadi ya bunu duymamıştım:S araştırayım..bende içiyorum da az..kesmek lazım

bu ay yaptırmayı düşüüyoruz sperm testi..hayırlıısı inşallah bi sıkıntı yoktur:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…