İnşallah isteyen herkese nasip olur canım, dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden...O öyle oldu die buda olacak değil içini ferah Tut cnm bnde geçen ay kimyasal geçirdim inşallah hayirlisiyla kucaklariniza alırsınız bebislerinizi
Adetleriniz filan düzenliyse büyük şans, zaman kaybetmeden hemen şubatta başlarsınız çalışmalara, ilk bebek mi olacak nasipse...İnşallah cnm ya ama bnm ki subata kaldi hayırlısı tabi
Cnm sizin bu ayki ilişkileriniz düzenli miydi yoksa rasgele mi oldu yumurtlama yi falan takip mi ettin yaniİnşallah isteyen herkese nasip olur canım, dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden...
Yok cnm bi tane oğlumuş var 3 yaşında oldun istiyorum çok gecmedenAdetleriniz filan düzenliyse büyük şans, zaman kaybetmeden hemen şubatta başlarsınız çalışmalara, ilk bebek mi olacak nasipse...
Canim düzenli ilişki ve dua bence ....Adetleriniz filan düzenliyse büyük şans, zaman kaybetmeden hemen şubatta başlarsınız çalışmalara, ilk bebek mi olacak nasipse...
Canim inşallah ama korkuyorum yine deCanım bence sen yarın hemen kanda baktır çünkü çok net, hiç de olumsuz düşünme, her şeyin hayırlısını versin Rabbim
Dün akşam daha yeni okudum..özellikle ilişkiden iki saat önce,kocalariniza sert sade bir kahve yapıp icirin yazıyordu..spermleri hizlandiriyormus..ama anne , kahve ve kafeinden uzak duracak..ben bişey sorcam kızlar eşim kahveyi çok seviyor ve çok sık içiyordu..bende hamilelik düşünenler için kahvenin iyi olmadığını duyum..1-2 aydır kızıyorum içmesin diye..ama yine günde 1 tane kesin içiyor..bu kadarının da zararı var mıdır sizce?
Canım ben klomen içtim beş gün 3 yumurta gelişti, 30 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldu, düzenli ilişki günleri oldu, yumurta kontrolünde(29 aralıkta) 2 tanesi 20 mm idi, onların 31 aralıkta çatladığını hissettim.diğer yumurtam 17.3 mm idi onun 2 ocakta çatladığını hissettim, günleri değerlendirdim ama nasip artık.Cnm sizin bu ayki ilişkileriniz düzenli miydi yoksa rasgele mi oldu yumurtlama yi falan takip mi ettin yani
Maşallah Allah bağışlasın, hiç olmazsa onun avuntusu vardır, biz ilk bebek için uğraşıyoruz.Yok cnm bi tane oğlumuş var 3 yaşında oldun istiyorum çok gecmeden
Ben isteyen herkese her duamda yer veriyorum, bir başkası için edilen dua daha makbülmüş, duamızı eksik etmeyelim birbirimize...Canim düzenli ilişki ve dua bence ....
Korkacak bir şey yok ki, ne güzel çıkmış işte sonucun, pozitif düşün pozitif olsun canım.Canim inşallah ama korkuyorum yine de
ayy evett inşallahbnde de bir tane test kaldı ama çatlçıam yapmamak içinAllah yüzümüze gülsün inşallah bu ay artık lütfen lütfeeennnn
henüz yookk gün sayıyorum daha bel ağrım var 2 gündürNapıyonuz kızlarr bebek haberi var mı
Çok net bir şey söylemek mümkün değil buna, eğer eşiniz zaten şimdiye kadar sürekli tükettiyse bir sperm testi yaptırırsa, somut bir şekilde görürsünüz, içiniz rahatlamış olur ya da önlemini almanız gereken bir durum varsa da ona göre adım atarsınız.ben bişey sorcam kızlar eşim kahveyi çok seviyor ve çok sık içiyordu..bende hamilelik düşünenler için kahvenin iyi olmadığını duyum..1-2 aydır kızıyorum içmesin diye..ama yine günde 1 tane kesin içiyor..bu kadarının da zararı var mıdır sizce?
Sende mi regl oldun yarındık biz seninle erken gelmişBen Can'ım regli oldum bugun moralim sıfır
Benimde bugün bel ve Karun da hafif ağrı var bence adet öncesi benimki hissediyorum sanki bişeyler akıyor gibi hissediyorum gidiyorum lavobaya yok sadece şeffaf gibi bi akıntı oldu bugün ama onu dışında bütün ayı kupkuru geçirdim neyse artık bilmiyorumhenüz yookk gün sayıyorum daha bel ağrım var 2 gündür
ah canım ya neyse 1 gün kaldı senin sabret inşallah olur olmasa da çalışmayı yoğunlaştır geldi mi ovu testin inşallah gerek kalmaz daaBenimde bugün bel ve Karun da hafif ağrı var bence adet öncesi benimki hissediyorum sanki bişeyler akıyor gibi hissediyorum gidiyorum lavobaya yok sadece şeffaf gibi bi akıntı oldu bugün ama onu dışında bütün ayı kupkuru geçirdim neyse artık bilmiyorum
Geldi geldi canım inşallah bu ay benim pusulam oah canım ya neyse 1 gün kaldı senin sabret inşallah olur olmasa da çalışmayı yoğunlaştır geldi mi ovu testin inşallah gerek kalmaz daa
hadi ya bunu duymamıştım:S araştırayım..bende içiyorum da az..kesmek lazımDün akşam daha yeni okudum..özellikle ilişkiden iki saat önce,kocalariniza sert sade bir kahve yapıp icirin yazıyordu..spermleri hizlandiriyormus..ama anne , kahve ve kafeinden uzak duracak..
bu ay yaptırmayı düşüüyoruz sperm testi..hayırlıısı inşallah bi sıkıntı yoktur:SÇok net bir şey söylemek mümkün değil buna, eğer eşiniz zaten şimdiye kadar sürekli tükettiyse bir sperm testi yaptırırsa, somut bir şekilde görürsünüz, içiniz rahatlamış olur ya da önlemini almanız gereken bir durum varsa da ona göre adım atarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?