- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
inşallah canım bende bu ay olursam zatenn hiiç bişey kullanmıcam yapcam geçicem valla..Geldi geldi canım inşallah bu ay benim pusulam oevet 1 gün kaldı bakalim bekliyorum en azından adet olursam şişkinliği gider.
eşimle bizde içiyoruz kahve yani hiç içmedğim yok günde mutlaka 1 fincan oluyor türk kahvesi yada nescafe..aklımda hep soru işareti oluyorbu ay yaptırmayı düşüüyoruz sperm testi..hayırlıısı inşallah bi sıkıntı yoktur:S
evet Can'ım oldum maalesef ovulasyon testini nereden istedin kredi kartı istıyor benım yok o yüzden istek yspamafımSende mi regl oldun yarındık biz seninle erken gelmişbende yarın veya salı günü olurum herhalde desene yine bu ay bebişler ertelendi
canım Allah nasip etcekse hiçbir şey engel olamaz..ama etmicekse de bu ufak şeyler bahanesi olur işte..her şey nasipp..eşimle bizde içiyoruz kahve yani hiç içmedğim yok günde mutlaka 1 fincan oluyor türk kahvesi yada nescafe..aklımda hep soru işareti oluyor
En güzeli canım kesinlikleinşallah canım bende bu ay olursam zatenn hiiç bişey kullanmıcam yapcam geçicem valla..
Canım ben gitti gidiyordan aldım laboquick marka. Bayağı uygun oldu 30 tl. Eğer maaş kartın varsa oda olabilir veya kapıda ödeme yapan siteler var mı acabaE
evet Can'ım oldum maalesef ovulasyon testini nereden istedin kredi kartı istıyor benım yok o yüzden istek yspamafım
Insallah olmustur canim bence dogru sonucunCanım sabah testi tekrar yaptım, yine 2. Çizgi silik şekilde, çatlatma iğnesinin 12. Günü, döllenmenin 11. Günü olsa silik olması normal mi sence, heveslenmek de istemiyorum hemen ama burada arkadaslar iğnelerin 10. Günü etkisinin geçtiğini söylemiş, bakalım bekleyeceğiz.
yok canım sanmam çünkü doktor tavsiye etmiş çocuk düşündüğünü de biliyor doktor öyle bişey olsa kullanma derdi bence..En güzeli canım kesinliklebirde ben kayganlaştırıcı kullanıyorum ama su bazlı doktor tavsiye etti sence olumsuz etkisi olur mu
aynen canım doğru diyorsun içmeye deavm o zamnnncanım Allah nasip etcekse hiçbir şey engel olamaz..ama etmicekse de bu ufak şeyler bahanesi olur işte..her şey nasipp..
bende tam olarak bu ay hasta olursam bundan sonra öyle yapıcamm valla düşün düşün kafayı yedim test var yapsam mı çıkar mı kan mı versem ay oram ağrısı ay buram aaaabu ay ben değişik bir yöntem deniyorumhiçbir şeye dikkat etmedim..2 gündür tüm evi temizledim..ve yumurtlamam dün oldu..onu düşün bunu düşün çok yoruldum..bide rahat olmayı denicem bakalım bu ay hayırlısı.
hayırlısı olsun önümüzde ki günlerde inşallah rabbim nasip etsin çalışmalara devamBen de bugün adet oldum :/ sabah test yapacaktım ki farkettim. Hem de ilk güne rağmen çok oluyorum.
Maalesef adet oldum :/Canım test yaptın mı, ben sabah idrarımla testi tekrar yaptım, yine 2. Çizgi silik ama çıplak gözle görülüyor, bugün çatltma iğnesinin 12. Günü, iğnenin etkisi kalmış mıdır, beklemek ne kadar zor, benim adetim henüz geçmedi, bat 13 ya da 14 ocak, senden haber bekliyorum.
daha önce adet ağrıarın erken mi oluyor du inşallah bebeğin tutunmuştur yerleşme kanamsı olabilir canım inşallah hamilesindir sabret bekle adetin geçiksin test yap canımmmerhaba kardesler Ben 35 gunde bir adet oluyorum 5 gun once Iliskiden somra pembe leke geldi Akinti ile beraber Adetime 4 gun var Ara ara kasik agrilarim oluyor hamile olabilir miyim acaba?
aslinda evet erken oluyor Ama adet agrisi gibi degil saniyelik kasiliyorum ama neden pembe leke geldi bilemiyorum ilk bebegimim kalbi durdu 9 haftalikken aldilar onda ki gibi Kasik agrilari oluyor simdi idrar testi yapsam cikar mi acabadaha önce adet ağrıarın erken mi oluyor du inşallah bebeğin tutunmuştur yerleşme kanamsı olabilir canım inşallah hamilesindir sabret bekle adetin geçiksin test yap canımm
Hayırlısı olsun canım, inşallah şubat ayı uğurlu gelir, benim adetime daha 4 gün var ama 2. Çizgi silik, eklesem yorum yapar mısın, seninki de mi böyleydi.Maalesef adet oldum :/
Hayırlısı olsun canım, inşallah şubat ayı uğurlu gelir, benim adetime daha 4 gün var ama 2. Çizgi silik, eklesem yorum yapar mısın, seninki de mi böyleydi.
Canim Allah hayuri etsin hamilesin benimde ilk hamilelikte boyle cikmistiHayırlısı olsun canım, inşallah şubat ayı uğurlu gelir, benim adetime daha 4 gün var ama 2. Çizgi silik, eklesem yorum yapar mısın, seninki de mi böyleydi.
Senin biraz daha belirgin. Benim bu kadar belirgin değildi. Adetin geçmesini bekle. Belki biraz erken test yaptın. Daha da belirginleşecek gibi duruyor. Umarım hamilesindir. :)Hayırlısı olsun canım, inşallah şubat ayı uğurlu gelir, benim adetime daha 4 gün var ama 2. Çizgi silik, eklesem yorum yapar mısın, seninki de mi böyleydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?