Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bu ay ben değişik bir yöntem deniyorumhiçbir şeye dikkat etmedim..2 gündür tüm evi temizledim..ve yumurtlamam dün oldu..onu düşün bunu düşün çok yoruldum..bide rahat olmayı denicem bakalım bu ay hayırlısı.

E

evet Can'ım oldum maalesef ovulasyon testini nereden istedin kredi kartı istıyor benım yok o yüzden istek yspamafım
Canım ben gitti gidiyordan aldım laboquick marka. Bayağı uygun oldu 30 tl. Eğer maaş kartın varsa oda olabilir veya kapıda ödeme yapan siteler var mı acaba

merhaba kardesler Ben 35 gunde bir adet oluyorum 5 gun once Iliskiden somra pembe leke geldi Akinti ile beraber Adetime 4 gun var Ara ara kasik agrilarim oluyor hamile olabilir miyim acaba?

Insallah olmustur canim bence dogru sonucun
Ama bekle bi kac gun daha olmazsa. Ya da yarin kan testi ver bak onda kesin cikar

Ben de bugün adet oldum :/ sabah test yapacaktım ki farkettim. Hem de ilk güne rağmen çok oluyorum.

bende tam olarak bu ay hasta olursam bundan sonra öyle yapıcamm valla düşün düşün kafayı yedim test var yapsam mı çıkar mı kan mı versem ay oram ağrısı ay buram aaaa

Maalesef adet oldum :/

merhaba kardesler Ben 35 gunde bir adet oluyorum 5 gun once Iliskiden somra pembe leke geldi Akinti ile beraber Adetime 4 gun var Ara ara kasik agrilarim oluyor hamile olabilir miyim acaba?
daha önce adet ağrıarın erken mi oluyor du inşallah bebeğin tutunmuştur yerleşme kanamsı olabilir canım inşallah hamilesindir sabret bekle adetin geçiksin test yap canımm

daha önce adet ağrıarın erken mi oluyor du inşallah bebeğin tutunmuştur yerleşme kanamsı olabilir canım inşallah hamilesindir sabret bekle adetin geçiksin test yap canımm
aslinda evet erken oluyor Ama adet agrisi gibi degil saniyelik kasiliyorum ama neden pembe leke geldi bilemiyorum ilk bebegimim kalbi durdu 9 haftalikken aldilar onda ki gibi Kasik agrilari oluyor simdi idrar testi yapsam cikar mi acaba

Hayırlısı olsun canım, inşallah şubat ayı uğurlu gelir, benim adetime daha 4 gün var ama 2. Çizgi silik, eklesem yorum yapar mısın, seninki de mi böyleydi.
Hayırlısı olsun canım, inşallah şubat ayı uğurlu gelir, benim adetime daha 4 gün var ama 2. Çizgi silik, eklesem yorum yapar mısın, seninki de mi böyleydi.
Canim Allah hayuri etsin hamilesin benimde ilk hamilelikte boyle cikmisti

Senin biraz daha belirgin. Benim bu kadar belirgin değildi. Adetin geçmesini bekle. Belki biraz erken test yaptın. Daha da belirginleşecek gibi duruyor. Umarım hamilesindir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…