- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
canım bein çok geçmiş olsun rabbim sabır versin.. iinşallah bebeğine kavuşursun senin için dualarım seninle.. ya aslında 5 gfün önce leke geldi tutunmuş olablir bebeğin yap dicem ama negatv çıkarsa üzelme diye dedim eğer varsa da hemen çıkmayabilir ya yap aklında kalmasın çıkmazsa da tekarlarsın adetin gecikinceaslinda evet erken oluyor Ama adet agrisi gibi degil saniyelik kasiliyorum ama neden pembe leke geldi bilemiyorum ilk bebegimim kalbi durdu 9 haftalikken aldilar onda ki gibi Kasik agrilari oluyor simdi idrar testi yapsam cikar mi acaba
Yani bencede derdi. Yoksa zorlanıyorum neyse bu ay inşallah ummalı bi çalışma olacak hepimizde herhalde :)yok canım sanmam çünkü doktor tavsiye etmiş çocuk düşündüğünü de biliyor doktor öyle bişey olsa kullanma derdi bence..
olmadi bekleyeyim cunki defalarca yapip negatif somuc almak insani cok uzuyor 5 ay oldu Kurtaj olalim bakalim Allah hayutlisi ni nasib etsin Stres te insani etkiliyor sanirim Bu sefer kafama takmicam diyorum yine kendimi buralarda buluyorum insanoglu engelleyemiyor fakat bize tayin edilmis bir zaman var Allah en hayirli zamanda en hayitlisimi nasib etsincanım bein çok geçmiş olsun rabbim sabır versin.. iinşallah bebeğine kavuşursun senin için dualarım seninle.. ya aslında 5 gfün önce leke geldi tutunmuş olablir bebeğin yap dicem ama negatv çıkarsa üzelme diye dedim eğer varsa da hemen çıkmayabilir ya yap aklında kalmasın çıkmazsa da tekarlarsın adetin gecikince
evet çok dğru bekle bencede ben 9-10gün kala erken gebelik yaptım çıkmadı tabi kızıyorum kndime ama olmuyor can durmuyor herşeyin hayırlısı rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınolmadi bekleyeyim cunki defalarca yapip negatif somuc almak insani cok uzuyor 5 ay oldu Kurtaj olalim bakalim Allah hayutlisi ni nasib etsin Stres te insani etkiliyor sanirim Bu sefer kafama takmicam diyorum yine kendimi buralarda buluyorum insanoglu engelleyemiyor fakat bize tayin edilmis bir zaman var Allah en hayirli zamanda en hayitlisimi nasib etsin
Canım ne güzel söylüyorsunnn, inşallah hamileyimdir, çok sağolll, amin inşallah, Allahım isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın.Canim Allah hayuri etsin hamilesin benimde ilk hamilelikte boyle cikmisti
evet canım demiştin daha önce de hatırlıyorum.. aynen bu ay çaışmlar sık olcak kimse kalmıcak buralardaYani bencede derdi. Yoksa zorlanıyorum neyse bu ay inşallah ummalı bi çalışma olacak hepimizde herhalde :)
canım varsa zaten çıkıyor silikde olsaa biliyorsun ya.. yoksa zaten direk kırmızı ne kadar beklesende tek çizgi.. allahım hayılsısını versin kan ver bi an önce inşallah bebişin seninledirCanım ne güzel söylüyorsunnn, inşallah hamileyimdir, çok sağolll, amin inşallah, Allahım isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın.
4 gun somra tekrarla Camim daha koyu olacagini goreceksin Ben 4 gun somra yaoinca kopkoyuydu Aminnn dua edin Rabbim bixlere de hayirlisi ile nasib etsim ins bende hamileyimdir ama ben test yapmaya korkar oldum 4 gun kaldi bemim Adet gelmezse bende yapicam insCanım ne güzel söylüyorsunnn, inşallah hamileyimdir, çok sağolll, amin inşallah, Allahım isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın.
evet en iyisi boyle olacak sanirim Ama ins hamileyimdir guzel dualarim icin cok tesekkur ederim Allah c.c razi olsunevet çok dğru bekle bencede ben 9-10gün kala erken gebelik yaptım çıkmadı tabi kızıyorum kndime ama olmuyor can durmuyor herşeyin hayırlısı rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
canım resmen kendimiz uyduruyoruz çoğu belirtiyi..ya da dikkat edincebende tam olarak bu ay hasta olursam bundan sonra öyle yapıcamm valla düşün düşün kafayı yedim test var yapsam mı çıkar mı kan mı versem ay oram ağrısı ay buram aaaa
canım olmaz büyük ihtimalle..hatta spermlerin daha canlı kalmasını sağlıyormuş bazı kayganlaştırıcılar..En güzeli canım kesinliklebirde ben kayganlaştırıcı kullanıyorum ama su bazlı doktor tavsiye etti sence olumsuz etkisi olur mu
bende bu markayı kullanıyorum internetten alıyorum..memnunumCanım ben gitti gidiyordan aldım laboquick marka. Bayağı uygun oldu 30 tl. Eğer maaş kartın varsa oda olabilir veya kapıda ödeme yapan siteler var mı acaba
ben hiç duymadım ne işe yarıyormuş kiiarkadaslar ıyı aksamlar meryem otunu duydunuzmu ve kullananız varmı
Belki olabilirsin Cnm fazla ilişkiye girme bnce adete az kalmismerhaba kardesler Ben 35 gunde bir adet oluyorum 5 gun once Iliskiden somra pembe leke geldi Akinti ile beraber Adetime 4 gun var Ara ara kasik agrilarim oluyor hamile olabilir miyim acaba?
hamileyse ilişkiye girmek skntı yaratırmı?Belki olabilirsin Cnm fazla ilişkiye girme bnce adete az kalmis
Canım teşekkür ederim, inşallah pozitiftir, yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım, adet olana kadar da kan vermeyeceğim, dua et inşallah...ben de ediyorum herkese...Insallah olmustur canim bence dogru sonucun
Ama bekle bi kac gun daha olmazsa. Ya da yarin kan testi ver bak onda kesin cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?