İnşallah canım, buradan hep beraber verelim müjdeleri.seninle aynı o zamna günümüz, sen nasıl sabrediyorsun test yapmadan, ben çok heyecanlıyım, duramıyorum hiç, sabah olsa da tekrar yapsam diyorum.a4 gun somra tekrarla Camim daha koyu olacagini goreceksin Ben 4 gun somra yaoinca kopkoyuydu Aminnn dua edin Rabbim bixlere de hayirlisi ile nasib etsim ins bende hamileyimdir ama ben test yapmaya korkar oldum 4 gun kaldi bemim Adet gelmezse bende yapicam ins
Canim duamdasin inan sen ve ceylana dua ediyorum her mamazdan sonra herkese ediyorum ama size isimli ediyorum sende bana et lutfenCanım teşekkür ederim, inşallah pozitiftir, yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım, adet olana kadar da kan vermeyeceğim, dua et inşallah...ben de ediyorum herkese...
Canım çok teşekkür ederim, buradan yazılanlar öyle iyi geliyor ki, seviyorum kulübümüzü, bu dayanışmayı....Allah isteyen gönüllere göre versin...canım varsa zaten çıkıyor silikde olsaa biliyorsun ya.. yoksa zaten direk kırmızı ne kadar beklesende tek çizgi.. allahım hayılsısını versin kan ver bi an önce inşallah bebişin seninledir
Canım ya bu testler aynı gün mü, her ikisi de sabah idrarı mı, adet tarihin geçmiş miydi?
Allah razı olsun canım, kendime ettiğim her duada duamdasın inan...Canim duamdasin inan sen ve ceylana dua ediyorum her mamazdan sonra herkese ediyorum ama size isimli ediyorum sende bana et lutfen
İşte Can'ım kapıdan ödeme olmuyo o sitelerden yapamadımCanım ben gitti gidiyordan aldım laboquick marka. Bayağı uygun oldu 30 tl. Eğer maaş kartın varsa oda olabilir veya kapıda ödeme yapan siteler var mı acaba
Canım ben adet oldum ama çok çok az genelde lekelenme şeklinde oldu.hala göğüslerim sızlıyo.pembeli test miratech marka cuma yaptım.diğeri prodüktör marka bu gün yaptım.ikisi de ilk idrar değil.miratech markayla öncesindeki iki gün ilk idrarla yapmıştım.çizgi çok silikti en son cuma netleşti çizgi.diğer bir çok markada negatif.ya miratech bozuk yada çok hassas bir test kan sonucuma göre netleşecek bu durum.moralim çok bozuk kafayı yiyeceğimCanım ya bu testler aynı gün mü, her ikisi de sabah idrarı mı, adet tarihin geçmiş miydi?
Canım sakinliğini koru, ne olacaksa hayırlısı olsun de tüm kalbinle rahatlayacaksın, inşallah pozitiftir canım, benim de durumum belirsiz çok iyi anlıyorum snei, Allah yardımcımız olsun.Canım ben adet oldum ama çok çok az genelde lekelenme şeklinde oldu.hala göğüslerim sızlıyo.pembeli test miratech marka cuma yaptım.diğeri prodüktör marka bu gün yaptım.ikisi de ilk idrar değil.miratech markayla öncesindeki iki gün ilk idrarla yapmıştım.çizgi çok silikti en son cuma netleşti çizgi.diğer bir çok markada negatif.ya miratech bozuk yada çok hassas bir test kan sonucuma göre netleşecek bu durum.moralim çok bozuk kafayı yiyeceğim
tebrikler Darısı başımıza :)Huuuhuu arkadaşlar hamileymisimmm bebiş geliyor yaa
Çok mutluyum hala ellerim titriyorr
Tüm sevincime o an ortak olan benimle heyecani yasayan @2meleklianne ve A Aysepolat123 a coook tesekkür ederim inş. Rabbim en kisa sürede isteyen herkese nasip eder
Ben hala ağlıyorumm yaaa
İnş. Cnmmm bnmmmtebrikler Darısı başımıza :)
Tebrik ederim, hayırlı olsunnn, adet tarihiniz geçmiş miydi?Huuuhuu arkadaşlar hamileymisimmm bebiş geliyor yaa
Çok mutluyum hala ellerim titriyorr
Tüm sevincime o an ortak olan benimle heyecani yasayan @2meleklianne ve A Aysepolat123 a coook tesekkür ederim inş. Rabbim en kisa sürede isteyen herkese nasip eder
Ben hala ağlıyorumm yaaa
Coook teşekkür edermmmTebrik ederim, hayırlı olsunnn, adet tarihiniz geçmiş miydi?
Allah senden de razi olsun canimAllah razı olsun canım, kendime ettiğim her duada duamdasın inan...
Ne mutlu size, heyecanınızı burdan hissedebiliyorum, benim de silik ama adetime 3- 4 gün var daha, umutlansam mı ben de şimdi:)sizin de ilk bebek mi:)Coook teşekkür edermmm
Bu gece 12 den sonra tam 10 gün geçmiş oluyor cnm salida kan testi randevum var ben dayanamdimm yaptim test 5 gün önce hic birşey cikmamsti ufacik bir çizgi bile yoktu yaa
Araştırma hastanelerinde ücret ödemiyorsunuz...devlet hastanelerinde de öyledir...arkadaslar ıyı aksamlar sıze ıbır sey sormak ıstıyorum bzde nısandan berı denıyoruz ama olmuyoır bende her defasında catlatma ıgnesı yaptırmak ıstıyorum daha dogrusu doktorun ılk yapcgı sey hormonlara ve esıme bakmak olcak dıyelım testler normal cıktı snra uygulancak ılk ıs catlatma ıgnesımı yaptırmak oluyor oyleyse maddı ımkansızlıklardan dolayı gıdemıyorum ozele sonuc ıtıbarıyle fıyatı nedır bu ıslemın bılıyormusunuz
Ayy silikse vardir ya resim atin bakalimmNe mutlu size, heyecanınızı burdan hissedebiliyorum, benim de silik ama adetime 3- 4 gün var daha, umutlansam mı ben de şimdi:)sizin de ilk bebek mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?