Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayy silikse vardir ya resim atin bakalimm
Yok kizim var 4 yasinda
Kizimdada silik cikmisti böylee :)
Canım adetime daha var ama çizgi de silik yani, silik olup sonra hamile olmayanlar da olmuş, umutlanmak iatemiyorum onun için....

Eklentiler

• P_20160110_151527.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 91
Canım adetime daha var ama çizgi de silik yani, silik olup sonra hamile olmayanlar da olmuş, umutlanmak iatemiyorum onun için....
İstersen kan baktir cnmm
Perşembe günü HCG 22, ckti bnm
O zmn hafif bir çizgi bile yoktu kocaman tek cizgiydi simdi çizgi cikti demekki HCG artiyor

Canım sakinliğini koru, ne olacaksa hayırlısı olsun de tüm kalbinle rahatlayacaksın, inşallah pozitiftir canım, benim de durumum belirsiz çok iyi anlıyorum snei, Allah yardımcımız olsun.
Aminn canım inşallah.hakkım da hayırlısı neyse o olsun.%90 hamile değilimdir

kızzz sağdakinde gördüm çigiyi ne zman yaptınn

kızzz sağdakinde gördüm çigiyi ne zman yaptınn
Cuma yapmıştım onu.diğeri bugün.daha belli olur bugün dedim.15 tl verdim daha iyi test aldım ama negatif çıktı çarşamba perşembede o pembe renk testten yaptım çok daha silikti.cuma yaptığım daha net.resim bir tık azaltıyo görünürlüğünü çok belli pembe çizgi kafam bunaldı

allahım ya bu testler insanı nasıl yanıltıyor doğru mu değilmi inasan şaşırıyor gördüm yazını doktora gtcekmişssin inşallah hayırlısı hapa başladın mı

adet bitiminde mi kaldın canım bu çok önemli benim icinnn
adetım bıtmıstı 13 te 14 15 16 da ılskıye gırmıstık tam yumurtlama oldugu gunlerdı adetım cok duzensız duzene gırmesı ıcın duphaston kullanıyordum 22 gunde bır aadet goruyordum ve tutmustu sımdı yıne ıcmeye basladım yarın adet olucam ınsallah bu ay da oyle yapıcam 3 4 gun ılıskıye gırıp ınsallah hamıle kalırım ınsallah onumuzdekı ay burdakı herkez hamıle oldugunu paylasır amınnnnnnnnnnnnnn

allahım ya bu testler insanı nasıl yanıltıyor doğru mu değilmi inasan şaşırıyor gördüm yazını doktora gtcekmişssin inşallah hayırlısı hapa başladın mı
Yok canım başlamadım.içimde bu şüphe varken nasıl başlıyayım eşime söyledim hap içmiyorum diye.adam 2 gündür korunmuyo.Bugün de korunmaz sanırım eee diyom noluyo bebekmi yapcaz.adetin yeni bitti olmaz diyo allahın işi ne biliyosun ya olursa diyorum.allahın işine karışılmaz diyo şimdi bekle dur adet gününü afff afff (tabi hamile değilsem)

hahah allahım ya bak sen yaa güveniyo hem korunmuyo hemde olursa olur inşalllah hamilesindirrrrrr de bu kadr cektiğine değer ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…