- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
bulundugum yerde araştırma hastanesi yok devlet hastanesı var ama guvenemıyorumAraştırma hastanelerinde ücret ödemiyorsunuz...devlet hastanelerinde de öyledir...
Canım adetime daha var ama çizgi de silik yani, silik olup sonra hamile olmayanlar da olmuş, umutlanmak iatemiyorum onun için....Ayy silikse vardir ya resim atin bakalimm
Yok kizim var 4 yasinda
Kizimdada silik cikmisti böylee :)
Canım klomen ve çatlatma iğnesi tedavisinde devlet hastanesine güvenip güvenmeyeceğin pek bir durum yok, usg ile yumurtana takibi sonucu, iğne ve ilişki takvimini oluşturacak...bulundugum yerde araştırma hastanesi yok devlet hastanesı var ama guvenemıyorum
A Aysepolat123 canimm bi baksana resimeCanım adetime daha var ama çizgi de silik yani, silik olup sonra hamile olmayanlar da olmuş, umutlanmak iatemiyorum onun için....
İstersen kan baktir cnmmCanım adetime daha var ama çizgi de silik yani, silik olup sonra hamile olmayanlar da olmuş, umutlanmak iatemiyorum onun için....
Ayy çok güldüm yaa dediğin gibi herkes iş başında olacakevet canım demiştin daha önce de hatırlıyorum.. aynen bu ay çaışmlar sık olcak kimse kalmıcak buralarda
O zaman süper yaacanım resmen kendimiz uyduruyoruz çoğu belirtiyi..ya da dikkat edince
canım olmaz büyük ihtimalle..hatta spermlerin daha canlı kalmasını sağlıyormuş bazı kayganlaştırıcılar..
Anladım canım n11 de vardı galiba kapıda ödeme ben öyle hatırlıyorumİşte Can'ım kapıdan ödeme olmuyo o sitelerden yapamadım
Canim istersen kredi karti olan bi arkadasindan rica et sen ona parayi nakit verİşte Can'ım kapıdan ödeme olmuyo o sitelerden yapamadım
Aminn canım inşallah.hakkım da hayırlısı neyse o olsun.%90 hamile değilimdirCanım sakinliğini koru, ne olacaksa hayırlısı olsun de tüm kalbinle rahatlayacaksın, inşallah pozitiftir canım, benim de durumum belirsiz çok iyi anlıyorum snei, Allah yardımcımız olsun.
Öyle yapacagım Can'ım ben de cok sag olCanim istersen kredi karti olan bi arkadasindan rica et sen ona parayi nakit ver
kızzz sağdakinde gördüm çigiyi ne zman yaptınn
Rica ederim canim Rabbim bu denemende yuzunu guldursun insallahÖyle yapacagım Can'ım ben de cok sag ol
kızzz sağdakinde gördüm çigiyi ne zman yaptınn
Cuma yapmıştım onu.diğeri bugün.daha belli olur bugün dedim.15 tl verdim daha iyi test aldım ama negatif çıktıkızzz sağdakinde gördüm çigiyi ne zman yaptınn
allahım ya bu testler insanı nasıl yanıltıyor doğru mu değilmi inasan şaşırıyor gördüm yazını doktora gtcekmişssin inşallah hayırlısı hapa başladın mıCuma yapmıştım onu.diğeri bugün.daha belli olur bugün dedim.15 tl verdim daha iyi test aldım ama negatif çıktıçarşamba perşembede o pembe renk testten yaptım çok daha silikti.cuma yaptığım daha net.resim bir tık azaltıyo görünürlüğünü çok belli pembe çizgi kafam bunaldı
Hiç belli olmaz canım, yarın bekliyorum haberini.Aminn canım inşallah.hakkım da hayırlısı neyse o olsun.%90 hamile değilimdir
adetım bıtmıstı 13 te 14 15 16 da ılskıye gırmıstık tam yumurtlama oldugu gunlerdı adetım cok duzensız duzene gırmesı ıcın duphaston kullanıyordum 22 gunde bır aadet goruyordum ve tutmustu sımdı yıne ıcmeye basladım yarın adet olucam ınsallah bu ay da oyle yapıcam 3 4 gun ılıskıye gırıp ınsallah hamıle kalırım ınsallah onumuzdekı ay burdakı herkez hamıle oldugunu paylasır amınnnnnnnnnnnnnnadet bitiminde mi kaldın canım bu çok önemli benim icinnn
Yok canım başlamadım.içimde bu şüphe varken nasıl başlıyayımallahım ya bu testler insanı nasıl yanıltıyor doğru mu değilmi inasan şaşırıyor gördüm yazını doktora gtcekmişssin inşallah hayırlısı hapa başladın mı
Sağlık ocağına gidicem.yarın kan verirsem salı çıkar sonucu mutlaka haber veririm.aile hekimide bıktı benden.3 ayda bir gebelik testi yaptırıyorumHiç belli olmaz canım, yarın bekliyorum haberini.
hahah allahım ya bak sen yaa güveniyo hem korunmuyo hemde olursa olurYok canım başlamadım.içimde bu şüphe varken nasıl başlıyayımeşime söyledim hap içmiyorum diye.adam 2 gündür korunmuyo.Bugün de korunmaz sanırım eee diyom noluyo bebekmi yapcaz.adetin yeni bitti olmaz diyo allahın işi ne biliyosun ya olursa diyorum.allahın işine karışılmaz diyo şimdi bekle dur adet gününü afff afff (tabi hamile değilsem)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?