Ayy inşallahhhhhh canımmmmmm..bu gidişlede hamile bırakcak bu adam beni.hem istemiyor hem korunmuyor...acaba istiyoda söylemiyomuuuhahah allahım ya bak sen yaa güveniyo hem korunmuyo hemde olursa olurinşalllah hamilesindirrrrrr de bu kadr cektiğine değer ya
çalışırken bi ağzını ara baliiAyy inşallahhhhhh canımmmmmm..bu gidişlede hamile bırakcak bu adam beni.hem istemiyor hem korunmuyor...acaba istiyoda söylemiyomuuu
İnşallah yarın güzel bir gün olur bizim için, benim göğüsler bomba oldu, yemyeşil damar dolu, sızıdan da patlayacağım.Sağlık ocağına gidicem.yarın kan verirsem salı çıkar sonucu mutlaka haber veririm.aile hekimide bıktı benden.3 ayda bir gebelik testi yaptırıyorum
4-5 gün var tahmini bazen geçikiyo bikaç gün biz 2 yıldır uğraşıyoruz çnm senin ne zaman bat daha çok var mıayy evett inşallahsenin bat ne zman bide ne zamndır deniyorsunuzz
Hayirli igurlu olsun cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etdin lutfen bana da dua etHuuuhuu arkadaşlar hamileymisimmm bebiş geliyor yaa
Çok mutluyum hala ellerim titriyorr
Tüm sevincime o an ortak olan benimle heyecani yasayan @2meleklianne ve @Aysepolat123 a coook tesekkür ederim inş. Rabbim en kisa sürede isteyen herkese nasip eder
Ben hala ağlıyorumm yaaa
Çok sağol cnm bnmHayirli igurlu olsun cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etdin lutfen bana da dua et
aynı canım ya 5 gün var bat 15 ocak ama dediğin gbi dğişiyor inşallah bu ay olur senin de benimde canım ya4-5 gün var tahmini bazen geçikiyo bikaç gün biz 2 yıldır uğraşıyoruz çnm senin ne zaman bat daha çok var mı
soğan kürünün çok faydası var bende kist için içtim hemde düzensiz içmeme rağmen 47mm kist kayboldu çok şükürarkadaşlar soğan kürü hamile olmayı kolaylaştırıyormuş brn deneyecem sizde yapın bence
Bu ay bende ona baslayacagim adetim oluncaarkadaşlar soğan kürü hamile olmayı kolaylaştırıyormuş brn deneyecem sizde yapın bence
Iyi etmissin canim dogum kontrol japlari daha beter ediyo insani. Bende de pko var diye verdi yillar once ve uzum sure kullandim genc kizken. Uniden bi arkadasima da ayni teshis kondu dogum kontrol hapi verildi o almadi evlenecegim cocuk istiyorum dedi ve simdi ikinci bebegini dogurdu kiz. Ben de hep benim cocugum daha cabuk olur ben tedavi goruyorum diyordum meger dogum kontrol hapi daha beter ediyormus.killanmalarim artti adetim hic duzelmedi vs vsbendede kist var 1.3 cm inşlh kaybolur doğumm kontrol hapı verdi doktor içmedim. doğrumu ysptım bilmem
ben yıllarca kullandım ki kızlığımdan beri evlendim 5 ay kullandım yine var yine var sonuç suyu iyi geldi.. ama senin baya büyükmüş ya düzenli iç bencebendede kist var 1.3 cm inşlh kaybolur doğumm kontrol hapı verdi doktor içmedim. doğrumu ysptım bilmem
ben yıllarca kullandım ki kızlığımdan beri evlendim 5 ay kullandım yine var yine var sonuç suyu iyi geldi.. ama senin baya büyükmüş ya düzenli iç bence
kız ben senin yazıyı yeni gördümmm hayırlı olsun çokk sevindimm canım yaaa beklemene deydi çok şükürHuuuhuu arkadaşlar hamileymisimmm bebiş geliyor yaa
Çok mutluyum hala ellerim titriyorr
Tüm sevincime o an ortak olan benimle heyecani yasayan @2meleklianne ve @Aysepolat123 a coook tesekkür ederim inş. Rabbim en kisa sürede isteyen herkese nasip eder
Ben hala ağlıyorumm yaaa
Ayy evet canım benimkız ben senin yazıyı yeni gördümmm hayırlı olsun çokk sevindimm canım yaaa beklemene deydi çok şükür
valla rüyamda Allah bilir yüz kez hamileydim hatta bi zaman kıza bizaman erkeğe doğummu yapmadım dersin tekmemi hissetmedim dr kontrolüne mi gitmedim valla hamile kalmadan rüyamda herşeyi yaptımya kızlar aksam ruyamda uc gomleyımı gordum camasar ıpınde bana bırısı dıyor o gomlekler meger karpuzmus ve bana dıyolar kı bu uc gomlekten bırını sec bakalım kız olan karpuzu bulacakmısın dıye ben ılk gomlek kızdı deyıp elıme aldıgım an karpuz oluyor kucuk bır karpuz ve elımde bucak ta oluyor kez dıyorlar bakalım kızı buldunmu dıye tamam keserken esım benı uyantırı ve goremedım acaba bu bı ısaretmıydı lutfen yardım edermısınız sımdıden tsk
ay sağlıkla kucağına al sağlıklı hamilelik geçir inşallah sende çok sağol canım benimmAyy evet canım benim
Rabbim sana isteyen herkese tez zamanda nasip etsinnnn inşallah canimmmm
Güzel dileklerin için çok teşekkür edermm tatlımm benimmmay sağlıkla kucağına al sağlıklı hamilelik geçir inşallah sende çok sağol canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?