Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayirli igurlu olsun cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etdin lutfen bana da dua et

bendede kist var 1.3 cm inşlh kaybolur doğumm kontrol hapı verdi doktor içmedim. doğrumu ysptım bilmem
Iyi etmissin canim dogum kontrol japlari daha beter ediyo insani. Bende de pko var diye verdi yillar once ve uzum sure kullandim genc kizken. Uniden bi arkadasima da ayni teshis kondu dogum kontrol hapi verildi o almadi evlenecegim cocuk istiyorum dedi ve simdi ikinci bebegini dogurdu kiz. Ben de hep benim cocugum daha cabuk olur ben tedavi goruyorum diyordum meger dogum kontrol hapi daha beter ediyormus.killanmalarim artti adetim hic duzelmedi vs vs

evet ya ohhh be içim rahatladı içimden bi ses kullanma dedi sonra soğan kuru yapan arkadaiların hem kistti yok olmuş hem hamile kalmışlar . inşlh benimde olur allah isteyen herkese versin. aminnnnnnnnnn

bendede kist var 1.3 cm inşlh kaybolur doğumm kontrol hapı verdi doktor içmedim. doğrumu ysptım bilmem
ben yıllarca kullandım ki kızlığımdan beri evlendim 5 ay kullandım yine var yine var sonuç suyu iyi geldi.. ama senin baya büyükmüş ya düzenli iç bence

kız ben senin yazıyı yeni gördümmm hayırlı olsun çokk sevindimm canım yaaa beklemene deydi çok şükür

valla rüyamda Allah bilir yüz kez hamileydim hatta bi zaman kıza bizaman erkeğe doğummu yapmadım dersin tekmemi hissetmedim dr kontrolüne mi gitmedim valla hamile kalmadan rüyamda herşeyi yaptımAma ortada bişi yok Allah büyük inşallah senin rüyan çıkar hatta hepimizin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…