- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
ya ben de gördüm ben normal doğum yaptım kızım oldu ve ve resmen emzirdim göğüsümde hissetim bisürü saçı vardı bu ay görmüştüm eşim doğumu vidoya almış izliyordum resmen uyandım ağladım allah hayra yorsunvalla rüyamda Allah bilir yüz kez hamileydim hatta bi zaman kıza bizaman erkeğe doğummu yapmadım dersin tekmemi hissetmedim dr kontrolüne mi gitmedim valla hamile kalmadan rüyamda herşeyi yaptımAma ortada bişi yok Allah büyük inşallah senin rüyan çıkar hatta hepimizin inşallah
Canim gecmis olsun oncelikle. Benim stresten 6cm capinda kistim vardi 1.5 ayda dogum kontrol hapiyla gecti bence icmelisin ihmal etmebendede kist var 1.3 cm inşlh kaybolur doğumm kontrol hapı verdi doktor içmedim. doğrumu ysptım bilmem
yani hamile kalçaz diye kafalarda uçtu gitti bizdeya ben de gördüm ben normal doğum yaptım kızım oldu ve ve resmen emzirdim göğüsümde hissetim bisürü saçı vardı bu ay görmüştüm eşim doğumu vidoya almış izliyordum resmen uyandım ağladım allah hayra yorsun
Allah sağlıkla kuağınıza almayı nasip etsin İNŞALLAAH belirtileriniz neydi açaba hani bi umut olur belki bizede biraz daha kuruntu yapalım diye soruyorumGüzel dileklerin için çok teşekkür edermm tatlımm benimmm
Sizdende tez zamanda gelsinn güzel haberler inş.
allahım bu ay nasip etsin inşallah yanılmayalım bu ay rabbim duysun dualarımızıyani hamile kalçaz diye kafalarda uçtu gitti bizdeama gerçekten ilk bikaç ay tamam da 2 yıldan snra sıyırmamak elde değil içim dışım negatif oldu yani insan çok etkileniyo
Cnm forumda hepsini yazmstmm ama toparlayimmAllah sağlıkla kuağınıza almayı nasip etsin İNŞALLAAH belirtileriniz neydi açaba hani bi umut olur belki bizede biraz daha kuruntu yapalım diye soruyorum
AMİN AMİN AMİN İnşallah hepimiz en kısa zamanda çift çizgilerimize kavuşuruuzallahım bu ay nasip etsin inşallah yanılmayalım bu ay rabbim duysun dualarımızı
bnde 4 yıllık evliyim ama ilk sene yapmadık sonra rahim ağzı yarası derken bu sne düşünmey
başladık inşallah olurrr
İNŞALLAH çnm ya bnm de kasıklarda batma ve biraz ağrı var ama bnm göğüslerimde şişmişti bayağı indi gbi bgn ama açıyo elleyine başkada birsey yok ara sıra regl ağrısı gbi geliyo sanki herkz farklı diyo ztn de bizimkisi züürt tesellisi işteCnm forumda hepsini yazmstmm ama toparlayimm
*Ben normalde regli olmadan önce göğüslerinde şişkinlik olurdu olmadi.
*Reglim geçtikten sonra beyaz bazen şeffaf losyon gibi akintim oldu kurulduğunda sari olan kokusuz
*Aniden oturup kalkarken biçak saplanir gibi aci hissediyord m ama çok kısa sürenn
*Kasiklarimda ince bir sizi oluyor ama o da kısa sürüyor
*Öğlen kizin uyudugunda uyur oldum
*Yemek yediğim halde yeniden yiyorumm
*Henüz hic bulantim bas dönmem olmadi benim
*Göğüs lerim hic sismemisti bugün var biraz şişlik reglim 10 gün gecikti
*İlk defa bugünde cok kosusturdm adim atarken bile sağ kasik bölgemde agri hissettim tüm gün dinleyince geçti simdi
*Çok sik WC te gidiyorum ve az az
*Bacaklarimi karnima çekip yatiyorum düz uzatinca kasiklarmda aci hissediyorum
*3 gün öncede bir kaç gece bel agrim çok fazlaydii
*Dün de kuyruk sokumu kemiğin öyle acidi ki adim atamaz oldumm
*Veee en büyük forumdada hep yazdım hep hissettim yaaaa varliğini hissettim
Rabbim senin isteyen herkesin kucagini tez vakitte doldursun ins
Canim 1.5 senedir evliyim evlendimden bu yana deniyorum olmadi zaten tedavi olunucam insallah kismetse ...rabbim hayirli ovlat nasibetsin herkeseBi dahaki aya inşallah canim Rabbim nasip etsin.. Ne kadarlik evlisin ne zamandır deniyosunuz
Benimde aynı canım adetim gününde geldi ama çok az 5.Güne kadar pembe lekelenmem oldu.6. Gün rengi koyulaştı ensonda değişik bir kahve tonunda geldi bitti.iki gündür belim çok ağrıyo.gögüsler epeydir sızlıyo.Sanki süt doluyormuş gibi.bir ara miğde bulantım oldu 3 gün dün geçti o...sabah doktora gidicem.hakkımda hayırlısıOncelikle hayırlı geceler kızlar. ..ben normalde25 günde bir adet olurum. araligin 17 sinde adet oldum normal 4 gün sürdü 5.gün banyo yaptım ve gün aşırı birliktelik oldu. 12.güne kadar 13. gün sol kasigimda bıçak batması tarzında ağrı ve sol bacağımdan damar çekilir gibi ağrı oldu göğüslere dokunamiyordum özellikle uçları çok acıyordu . Öyleki sol tarafıma yattigim zaman feci acıyordu sol kasigim tam umutlanmaya basladimki 1 ocakta yani 15 gün sonra açık kahverengi ile başlayan ve 5 gün süren bir kanama başladı yoğun bir şekilde sürdü parça yoktu ama sancı vardı. Ve bittikten sonra sonra 7.gün uçuk pembe sadece peçete ye bulaşan akıntı geldi 4 defa...şu anda da aşırı bel ağrısı var ayakta durduğumzaman sirtima vuruyor normalde belim ağrıyor bu ne olabilir üzerine görenler oldumu bana yardım edin lütfen. ..
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim :) sonucu yazarmisin ...Benimde aynı canım adetim gününde geldi ama çok az 5.Güne kadar pembe lekelenmem oldu.6. Gün rengi koyulaştı ensonda değişik bir kahve tonunda geldi bitti.iki gündür belim çok ağrıyo.gögüsler epeydir sızlıyo.Sanki süt doluyormuş gibi.bir ara miğde bulantım oldu 3 gün dün geçti o...sabah doktora gidicem.hakkımda hayırlısı
Salı günü belli olur canım yazıcam mutlakaHakkımızda hayırlısı olsun canım benim :) sonucu yazarmisin ...
O bende hep var canım.gebelik belirtisi değilarkadaslar idrarda tortu yasayan var mi? bardakdaki idrarda tortular birlesmis.
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım bekliyorum bende sonuç alınca yazıcam hayırlısı ile inşallah. ..Salı günü belli olur canım yazıcam mutlaka
O bende hep var canım.gebelik belirtisi değil
Bence bu dusunce tam 12 isabetli bi gorus..erkekler bazen isteklerini belli etmiyorlar hani bi defa demis ya simdi degil o sozunden donmek gibi olacak Allahim inseallah esi istemeyenler daha istekli olurlar annelerin stresi zaten var amin amin amin...Ayy inşallahhhhhh canımmmmmm..bu gidişlede hamile bırakcak bu adam beni.hem istemiyor hem korunmuyor...acaba istiyoda söylemiyomuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?