- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
- 103
Ben 3 ay oncesi yapmistim canim inseallah faydasi olur ya..simdi de corekotu bal tarcin kurunu yapiyorum bakalim bu defa da olmazsa tamamen kendi haline birakicam aryi bi kur falan uygulamicamarkadaşlar soğan kürü hamile olmayı kolaylaştırıyormuş brn deneyecem sizde yapın bence
Evet canim HAYIRLI OLSUNNNNAyy evet canım benim
Rabbim sana isteyen herkese tez zamanda nasip etsinnnn inşallah canimmmm
Biraz daha bekle canım.günün de yap.allahın işi hiç belli olmaz.gününde gelmezse yapmanı öneririm.ama duramam meraktan çatlarım dersen.denemesi max.5 tl yanında hayal kırıklığı bedavaBenim regl döneme henüz 5 gün var ve yaklaşık 10 15 gündür gün içerisinde bulantı ve afedersiniz gegirme oluyo ve 3 4 gündür de bi Üşüyorum bi yanıyorum atesim yukselecekmis gibi oluyo. Bugün de belinde hafif bacaklarımda birazdan fazla ağrı var sizce neden olabilir. Daha önce 2 kez tüp bebek ve 2 kez aşılama başarısızlığı olmuştu ve yapılan araştırmalarda pıhtılaşma sorunu olduğu saptandı kan sulandirici coraspirin ve folik asit apikobal b vitamini kullaniyorum ömür boyu ve doktorum bir dahaki tüp bebege kadar kullanmam için dhea 25 mg ve Q enzim Q10 kapsül verdi onları kullanıyorum 3 aydır.sizce yukarda anlattiklarim neye bağlı olabilir Gebelik ihtimali var mı veya test yapmam ne kadar doğru sizce
Amin amin aminBence bu dusunce tam 12 isabetli bi gorus..erkekler bazen isteklerini belli etmiyorlar hani bi defa demis ya simdi degil o sozunden donmek gibi olacak Allahim inseallah esi istemeyenler daha istekli olurlar annelerin stresi zaten var amin amin amin...
Cok sevindim cnm rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin.insallahÇok sağol cnm bnm
ederimm cnm rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inş.
benim de geçen ay kırk beş günde olmuştum düzensizliğin varsa mutlaka git doktora hormon testi yaptır canımGünaydın kizlar bgn 38.günümdeyim insallah bebis geciktiriyordur. Bahar aylarinda mevsimlerden dolayi boyle gecikmelerim oldugu icin bekliyorum test yapmiycam cok moralim bozuluyo bi sonraki aya hevesim bile kalmiyor. Haftaya pazartesiye kdr bekliycem 45.gun oluyor yine olmazsa dra gidicem direkzaten hamileysem keseyi görür o zamana
Baskılamamış canım çizgi gözüküyorKızlar günaydınn, dünki testimi biliyorsunuz, bugün iğnenin 13. Günü, sabaha karşı 4:30 gibi test yaptım, 8 gibi foto çektim, idrar rengi biraz baskılamış ama ne dersiniz.
Canım ya teşekkür ederim, çok iyi moral veriyorsun, inan ki artık ben ne sevinebiliyorum ne de üzülüyorum, ama gel gör ki kan da vermeye cesaretim yok.Baskılamamış canım çizgi gözüküyorhakkında hayırlısı olsun.kan versen de netleştirsen
İnan seni çok iyi anlıyorum.kan vermek için yola çıktığımda bile gitmesemmi ki diye düşündümCanım ya teşekkür ederim, çok iyi moral veriyorsun, inan ki artık ben ne sevinebiliyorum ne de üzülüyorum, ama gel gör ki kan da vermeye cesaretim yok.
Çok sağol tatlimmm rabbim isteyen herkese versin inssss :)Cok sevindim cnm rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin.insallah
Güzel dileklerin için çok teskkr ederimmm cnm .Ea2012 o kadar sevindim ki bu habere anlatamam Allah hayırlı etsin Mutlu huzurlu yuvanda bebeğini büyütmeyi nasib etsin
Canım çok sağol, benimki cesaretsizlikten de öte, daha adetime var diye de bekliyorum, en azından çarşamba perşembeye kadar bekleyeyim diyorum sonra da buradan sizlere sarıyorum işteİnan seni çok iyi anlıyorum.kan vermek için yola çıktığımda bile gitmesemmi ki diye düşündümama sonuçta bir problem var hamile değilsem bile.bir şeyler ters gidiyor.bunu öğreniceksin kızım yürü git dedim kendime
Doktor bütün kadınlık hprmonlarıma bakmak için test istedi.durumu anlattığımda neden hemen gelmedin düşük de yapmış olabilirsin dedi
Hala göğüslerim sızlıyo ve süt geliyokesin prolaktinim yükseldi
Sonucunu mutlaka yaz buradan olur mu çok merak ederim...İnan seni çok iyi anlıyorum.kan vermek için yola çıktığımda bile gitmesemmi ki diye düşündümama sonuçta bir problem var hamile değilsem bile.bir şeyler ters gidiyor.bunu öğreniceksin kızım yürü git dedim kendime
Doktor bütün kadınlık hprmonlarıma bakmak için test istedi.durumu anlattığımda neden hemen gelmedin düşük de yapmış olabilirsin dedi
Hala göğüslerim sızlıyo ve süt geliyokesin prolaktinim yükseldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?