Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar soğan kürü hamile olmayı kolaylaştırıyormuş brn deneyecem sizde yapın bence
Ben 3 ay oncesi yapmistim canim inseallah faydasi olur ya..simdi de corekotu bal tarcin kurunu yapiyorum bakalim bu defa da olmazsa tamamen kendi haline birakicam aryi bi kur falan uygulamicam

kızlar günaydın acil birşey sormam lazım şu an aslanpencesi ve civanperçemi aldım birlikte kullanmamı söyledi aktarcı adetimin ücüncü günü bgün bu karışım ne zaman kullanıyor ve çocuk da düşünyoruz zararı olmaz demi ben adetlerim düzenli olsun diye aldım bu otları faydalı mıdır

Biraz daha bekle canım.günün de yap.allahın işi hiç belli olmaz.gününde gelmezse yapmanı öneririm.ama duramam meraktan çatlarım dersen.denemesi max.5 tl yanında hayal kırıklığı bedava
Amin amin amin

Günaydın kizlar bgn 38.günümdeyim insallah bebis geciktiriyordur. Bahar aylarinda mevsimlerden dolayi boyle gecikmelerim oldugu icin bekliyorum test yapmiycam cok moralim bozuluyo bi sonraki aya hevesim bile kalmiyor. Haftaya pazartesiye kdr bekliycem 45.gun oluyor yine olmazsa dra gidicem direkzaten hamileysem keseyi görür o zamana

Kızlar günaydınn, dünki testimi biliyorsunuz, bugün iğnenin 13. Günü, sabaha karşı 4:30 gibi test yaptım, 8 gibi foto çektim, idrar rengi biraz baskılamış ama ne dersiniz.

Eklentiler

• P_20160111_085646.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 68
benim de geçen ay kırk beş günde olmuştum düzensizliğin varsa mutlaka git doktora hormon testi yaptır canım

Kızlar günaydınn, dünki testimi biliyorsunuz, bugün iğnenin 13. Günü, sabaha karşı 4:30 gibi test yaptım, 8 gibi foto çektim, idrar rengi biraz baskılamış ama ne dersiniz.
Baskılamamış canım çizgi gözüküyor hakkında hayırlısı olsun.kan versen de netleştirsen

Canım ya teşekkür ederim, çok iyi moral veriyorsun, inan ki artık ben ne sevinebiliyorum ne de üzülüyorum, ama gel gör ki kan da vermeye cesaretim yok.
İnan seni çok iyi anlıyorum.kan vermek için yola çıktığımda bile gitmesemmi ki diye düşündüm ama sonuçta bir problem var hamile değilsem bile.bir şeyler ters gidiyor.bunu öğreniceksin kızım yürü git dedim kendime
Doktor bütün kadınlık hprmonlarıma bakmak için test istedi.durumu anlattığımda neden hemen gelmedin düşük de yapmış olabilirsin dedi
Hala göğüslerim sızlıyo ve süt geliyo kesin prolaktinim yükseldi

Canım çok sağol, benimki cesaretsizlikten de öte, daha adetime var diye de bekliyorum, en azından çarşamba perşembeye kadar bekleyeyim diyorum sonra da buradan sizlere sarıyorum işte

Sonucunu mutlaka yaz buradan olur mu çok merak ederim...

Günaydın arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 5 aylık evliyim ve o kadar çok bebek istiyorm ki anlatamam ilk başlarda hiç istemiyordum hatta 1 yıla kadar bebeğim olmasn demiştm şimdi de Rabbim beni bu lafımla imtihan mı ediyor diye düşünüyorum. Geçen ay adetim 5 gün gecikti o kadar çok umutlandm ki adet olunca hüngür hüngür ağladm o kadar yani eşim de çok takıyorsn diyor ama elimde değil hep bu paylaşımları takip ediyorum sonun da ben de katıldmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…