- 25 Aralık 2015
- 41
- 24
- 3
- 29
bende dün aldım nasıl kullanıyorsun işe yaradı mıkızlar sze bişey soracam yaa bu hayit otu iyimi ben birbucuk aydir içiyorum ama tam da bilmiyorum lütfen yardımcı olun(
hisgeldin ben de üç yıldır evliyim üç düşük oldu ve 6 aydır olmuyor ben deli gibi istiyorum allah nesip eder inşallah duaa edmekten başka birşey gelmiyor elden :)Günaydın arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım 5 aylık evliyim ve o kadar çok bebek istiyorm ki anlatamam ilk başlarda hiç istemiyordum hatta 1 yıla kadar bebeğim olmasn demiştm şimdi de Rabbim beni bu lafımla imtihan mı ediyor diye düşünüyorum. Geçen ay adetim 5 gün gecikti o kadar çok umutlandm ki adet olunca hüngür hüngür ağladm o kadar yani eşim de çok takıyorsn diyor ama elimde değil hep bu paylaşımları takip ediyorum sonun da ben de katıldmm
ben tozunu aldım ber çay kaşı ve bir bardak Su cezedebende dün aldım nasıl kullanıyorsun işe yaradı mı
İnşallah canmm Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkesehisgeldin ben de üç yıldır evliyim üç düşük oldu ve 6 aydır olmuyor ben deli gibi istiyorum allah nesip eder inşallah duaa edmekten başka birşey gelmiyor elden :)
Napalım ya içimizdekileri anlatacak başka kimsemiz yok.anlatsak dalga geçerler kafayımı yedin diye..bize bizden fayda var.aynı duygular içerisindeyizCanım çok sağol, benimki cesaretsizlikten de öte, daha adetime var diye de bekliyorum, en azından çarşamba perşembeye kadar bekleyeyim diyorum sonra da buradan sizlere sarıyorum işte
Yazıcam canım sisteme girip sürekli bakıyorum.labratuvar kabul girişi bile yapmamış dahaSonucunu mutlaka yaz buradan olur mu çok merak ederim...
cevzede kaynatiyorum iki üç dakka sonra on dakka demleniyor içiyorum ama tam biyokimya bu ay bekliyorum bakalımben tozunu aldım ber çay kaşı ve bir bardak Su cezede
İnşallah canmm Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah isteyen herkese
Doğru söylüyorsun ya, ücretsiz terapi gibi burası, eşim yine mi telefon elinde diye söyleniyor artık, sürekli buraya yazıyorum , bakıyorum, okuyorum kaç gündür... Hayırlı sonuçlarını bekliyorumNapalım ya içimizdekileri anlatacak başka kimsemiz yok.anlatsak dalga geçerler kafayımı yedin diye..bize bizden fayda var.aynı duygular içerisindeyizhem dertleşiyoruz hem bilgileniyoruz hem sohbet ediyoruz...daha ne olsun
Yazıcam canım sisteme girip sürekli bakıyorum.labratuvar kabul girişi bile yapmamış dahaen geç yarın öğlen çıkar diye tahmin ediyorum
Canım ateşin kaç çıktı bende de var ateş yükselmesi benim Iki gün kaldı bekliyorumbenim atesim yukselmeye devam ediyor diye test yaptim adete 6 gun var ,6 gun once testi negatif cikti
Canım ateşin kaç çıktı bende de var ateş yükselmesi benim Iki gün kaldı bekliyorum
Test yapmadınız mı hiç, size tedavi filan uygulandı mı, benim de bat 13-14 ocak, ateşim 36,7 derece. 36.1 ile ovü başlamıştı. 36.3 e sonrasında da 36,6 ya yükselmişti, 2 gündür de 36,7 işte.Kızlar nasılsınız son iki gün bende bekliyorum ama çok sabirsizim
Ateşin düşmeden kalması ve hatta yükselmesi hamilelik işareti diye biliyorum, ateş düşerse adet geliyor demektir.Su ates isi aklimi kurcaladi benim ya hemen hemen 2 aydir ates takibi yapiyorum genelde 36.3 36.4 ve 36.5 aralarinda atesim yukseldigini 36.6 dan sonra anliyorum kisaca..adetim yeni bitti ve adet olmadan onceki yunurtlama zamanimdan itibaren 36.6 yukseldi ve 37 ye kadar cikti adet zamani dusmedi bi de..ve halen 36.6-7-8 olarak devam ediyor
Aynen ben de simdi ona yazicaktim bugun olmasi lazim normalde ins olmazda mutlu hber duyarizAlsngzm nerelerdesin seni merak ediyorum inseallah hayirli guzel haberlerle gelirsin canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?