Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar sze bişey soracam yaa bu hayit otu iyimi ben birbucuk aydir içiyorum ama tam da bilmiyorum lütfen yardımcı olun (

hisgeldin ben de üç yıldır evliyim üç düşük oldu ve 6 aydır olmuyor ben deli gibi istiyorum allah nesip eder inşallah duaa edmekten başka birşey gelmiyor elden :)

Canım çok sağol, benimki cesaretsizlikten de öte, daha adetime var diye de bekliyorum, en azından çarşamba perşembeye kadar bekleyeyim diyorum sonra da buradan sizlere sarıyorum işte
Napalım ya içimizdekileri anlatacak başka kimsemiz yok.anlatsak dalga geçerler kafayımı yedin diye..bize bizden fayda var.aynı duygular içerisindeyiz hem dertleşiyoruz hem bilgileniyoruz hem sohbet ediyoruz...daha ne olsun

Sonucunu mutlaka yaz buradan olur mu çok merak ederim...
Yazıcam canım sisteme girip sürekli bakıyorum.labratuvar kabul girişi bile yapmamış daha en geç yarın öğlen çıkar diye tahmin ediyorum

Kizlar adet olmam gerekiyordu gecen salidan beri belirtiler var olmuyorum agnucaston kullaniyorum geçen ay ilk defa 29 .günde oldum simdi 31.gun gecen salidan beri agrim var olamadim idrar testi yaptim laboquick akşam ama yaptım bisey yok keske hamis olsam of of

Bu günlerde adet olmam gerekiyordu ama olmadm kasıklarm ağrıyor arada biraz da ağzımda tatsızlık oluyor ama göğüste büyüme hassasiyet falan hiç yok o yüzden hiç umutlanmamaya çalışıyorum eğer olmazsm 5 gün daha beklicem

Doğru söylüyorsun ya, ücretsiz terapi gibi burası, eşim yine mi telefon elinde diye söyleniyor artık, sürekli buraya yazıyorum , bakıyorum, okuyorum kaç gündür... Hayırlı sonuçlarını bekliyorum

Su ates isi aklimi kurcaladi benim ya hemen hemen 2 aydir ates takibi yapiyorum genelde 36.3 36.4 ve 36.5 aralarinda atesim yukseldigini 36.6 dan sonra anliyorum kisaca..adetim yeni bitti ve adet olmadan onceki yunurtlama zamanimdan itibaren 36.6 yukseldi ve 37 ye kadar cikti adet zamani dusmedi bi de..ve halen 36.6-7-8 olarak devam ediyor

Ateşin düşmeden kalması ve hatta yükselmesi hamilelik işareti diye biliyorum, ateş düşerse adet geliyor demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…