Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bugün regl olacaklar nerdesiniz ben daha olmadım şu an bi belirtide yok ana bence bu ay benim ki gecikecek sanki yumurtlamamda saptı bu ay veya çok küçük bi ihtimal de olsa bebiş var ama hiç sanmıyorum

Ateşin düşmeden kalması ve hatta yükselmesi hamilelik işareti diye biliyorum, ateş düşerse adet geliyor demektir.
Bende oyle biliyorum canim ama ben adet oldum hemde gumbur gumbur hani azicik falan degil normal oldugum zamanlarda ki gibi 7 gun yada 8 gun oluyorum ilk 3 gun cok yogun geliyor sonra az az devam edip bitiyor..bende anlamadim ama ates neden hala o degerlerde

Arka planda bir enfeksiyon geçirmiş olabilirsin canım, ateş biliyorsun vücudun savunma mekanizması, ben şiddetli hasta oldum geçen hafta ateşim 38.9 oldu mesela.2 gün parol içtim, 36.7 ye düştü.

Bugün regl olacaklar nerdesiniz ben daha olmadım şu an bi belirtide yok ana bence bu ay benim ki gecikecek sanki yumurtlamamda saptı bu ay veya çok küçük bi ihtimal de olsa bebiş var ama hiç sanmıyorum
Canim stres yapma dur bakalim belki de dusuk ihtimal buyuk umudun olur biz dua edelim

Arka planda bir enfeksiyon geçirmiş olabilirsin canım, ateş biliyorsun vücudun savunma mekanizması, ben şiddetli hasta oldum geçen hafta ateşim 38.9 oldu mesela.2 gün parol içtim, 36.7 ye düştü.
Canim hasta da degilim iste cok garip bisey bas agrim falan oldu bi ara ama grip gibi soguk alginligi olmdi..hayirlisi bakalim bu ay nasil gececek

Kizlar biraz daha buralara takilsam kafayi yicem surekli ayni seyleri okuyorum ama yok bişe of of yine idrar yaptım yok bişey

Test yapmadınız mı hiç, size tedavi filan uygulandı mı, benim de bat 13-14 ocak, ateşim 36,7 derece. 36.1 ile ovü başlamıştı. 36.3 e sonrasında da 36,6 ya yükselmişti, 2 gündür de 36,7 işte.
Hicbir tedavi uygulanmadı 3. Çocuğum olucak inşallah ilk bebeğimi kaybettim iki gün önce yaptım bi sonuç çıkmadı simdi bi daha yapsam mi diyorum

Hicbir tedavi uygulanmadı 3. Çocuğum olucak inşallah ilk bebeğimi kaybettim iki gün önce yaptım bi sonuç çıkmadı simdi bi daha yapsam mi diyorum
Meleğinizle cennet birlikteliğiniz olur inşallah. Adet tarihiniz geçti mi, bir test yapın idrarda en azından görmüş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…