- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Ateş yükselmesi nedeb oldu canımbenim atesim yukselmeye devam ediyor diye test yaptim adete 6 gun var ,6 gun once testi negatif cikti
Bende oyle biliyorum canim ama ben adet oldum hemde gumbur gumbur hani azicik falan degil normal oldugum zamanlarda ki gibi 7 gun yada 8 gun oluyorum ilk 3 gun cok yogun geliyor sonra az az devam edip bitiyor..bende anlamadim ama ates neden hala o degerlerdeAteşin düşmeden kalması ve hatta yükselmesi hamilelik işareti diye biliyorum, ateş düşerse adet geliyor demektir.
Ama kendisi yok ortalikta hayrolsun ya ayy heyecanla bekliyorum..yarin buyuk gun bi de kocaman bi liste vardiAynen ben de simdi ona yazicaktim bugun olmasi lazim normalde ins olmazda mutlu hber duyariz
Arka planda bir enfeksiyon geçirmiş olabilirsin canım, ateş biliyorsun vücudun savunma mekanizması, ben şiddetli hasta oldum geçen hafta ateşim 38.9 oldu mesela.2 gün parol içtim, 36.7 ye düştü.Bende oyle biliyorum canim ama ben adet oldum hemde gumbur gumbur hani azicik falan degil normal oldugum zamanlarda ki gibi 7 gun yada 8 gun oluyorum ilk 3 gun cok yogun geliyor sonra az az devam edip bitiyor..bende anlamadim ama ates neden hala o degerlerde
Canim stres yapma dur bakalim belki de dusuk ihtimal buyuk umudun olur biz dua edelimBugün regl olacaklar nerdesiniz ben daha olmadım şu an bi belirtide yok ana bence bu ay benim ki gecikecek sanki yumurtlamamda saptı bu ay veya çok küçük bi ihtimal de olsa bebiş var ama hiç sanmıyorum
Canim hasta da degilim iste cok garip bisey bas agrim falan oldu bi ara ama grip gibi soguk alginligi olmdi..hayirlisi bakalim bu ay nasil gececekArka planda bir enfeksiyon geçirmiş olabilirsin canım, ateş biliyorsun vücudun savunma mekanizması, ben şiddetli hasta oldum geçen hafta ateşim 38.9 oldu mesela.2 gün parol içtim, 36.7 ye düştü.
Benim hep 35.9 du son bi hafta dır 36.5.6 bekliyorum yada bo yapsam mi bilemedimatesim her gun 0,1 yukseliyor. bugunde 36,9 cikti. ovulasyondan once ve o aralar 35 kusurlerdeydi.senin kac ates?
Çok sağol tatlım...Bu arada cok gecmis olsun canim
Adetiniz gecikmiş miydi?Kizlar biraz daha buralara takilsam kafayi yicem surekli ayni seyleri okuyorum ama yok bişe of of yine idrar yaptım yok bişey
Hicbir tedavi uygulanmadı 3. Çocuğum olucak inşallah ilk bebeğimi kaybettim iki gün önce yaptım bi sonuç çıkmadı simdi bi daha yapsam mi diyorumTest yapmadınız mı hiç, size tedavi filan uygulandı mı, benim de bat 13-14 ocak, ateşim 36,7 derece. 36.1 ile ovü başlamıştı. 36.3 e sonrasında da 36,6 ya yükselmişti, 2 gündür de 36,7 işte.
YOK CANIM stres yapmıyorum tabiki dua ediyorum hayırlısı herşeyin bi kaç gün daha gçesin öyle test yapacam ama bilmiyorum nasıl dayanacaksamCanim stres yapma dur bakalim belki de dusuk ihtimal buyuk umudun olur biz dua edelim
Meleğinizle cennet birlikteliğiniz olur inşallah. Adet tarihiniz geçti mi, bir test yapın idrarda en azından görmüş olursunuz.Hicbir tedavi uygulanmadı 3. Çocuğum olucak inşallah ilk bebeğimi kaybettim iki gün önce yaptım bi sonuç çıkmadı simdi bi daha yapsam mi diyorum
Adetiniz gecikmiş miydi?
Mesjim eksik olmus bu ayda 31. Gun o agriya ragmen yok biseyCnmnormalde duzensiz benim hayit tohumunn kapsul halini kullaniyom gecen ay 29.gunde oldu
İki gün var ama dayanamayıp yaptım şimdi negatifMeleğinizle cennet birlikteliğiniz olur inşallah. Adet tarihiniz geçti mi, bir test yapın idrarda en azından görmüş olursunuz.
Canım kaç gün geçti ki adetin üstündenKızlar test yaptım simdi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?