- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
Ben yarin olcam normaldeBugün regl olacaklar nerdesiniz ben daha olmadım şu an bi belirtide yok ana bence bu ay benim ki gecikecek sanki yumurtlamamda saptı bu ay veya çok küçük bi ihtimal de olsa bebiş var ama hiç sanmıyorum
Cnm bence gercekten sen cok erken ve bosuna stres yapmissin relax ol daha cok yeni evlisin evliligin tadini cikarArtik bu isleri birakcam ya surekli kendimi dinlemekten test yapmaktan sıkıldım bu kdr ustune dusuyoz diye olmuyor istemeseydik simdiye çoktan olmustu artik birakcam bu ayaklari bes aydir evliyim evliliğin tadini cikaramadim mal gibi üzülmekten sinir oldum kizlar ya kendime her gun burdaki seyleri okuyom baska isim yokmus gibi patlak verdi artik oturup doya doya ağladım her seyden tiksindim kendimden de
belirtin var mı adet için ?Ben yarin olcam normalde
aylıkArtik bu isleri birakcam ya surekli kendimi dinlemekten test yapmaktan sıkıldım bu kdr ustune dusuyoz diye olmuyor istemeseydik simdiye çoktan olmustu artik birakcam bu ayaklari bes aydir evliyim evliliğin tadini cikaramadim mal gibi üzülmekten sinir oldum kizlar ya kendime her gun burdaki seyleri okuyom baska isim yokmus gibi patlak verdi artik oturup doya doya ağladım her seyden tiksindim kendimden de
Aynen ben de canm 5 aylık evliyim ve çok stres yapıyorum kendimizi boşuna üzüyorz aslında zamana bırakmanız lazm ama olmuyor yine de kendimi bu düşüncelerden alamıyormArtik bu isleri birakcam ya surekli kendimi dinlemekten test yapmaktan sıkıldım bu kdr ustune dusuyoz diye olmuyor istemeseydik simdiye çoktan olmustu artik birakcam bu ayaklari bes aydir evliyim evliliğin tadini cikaramadim mal gibi üzülmekten sinir oldum kizlar ya kendime her gun burdaki seyleri okuyom baska isim yokmus gibi patlak verdi artik oturup doya doya ağladım her seyden tiksindim kendimden de
Hormonlarima baktirmistim normaldi ama pco var o yuzden sarkabiliyo bazenbenim de geçen ay kırk beş günde olmuştum düzensizliğin varsa mutlaka git doktora hormon testi yaptır canım
Can'ım ne haldesin oldun mu insaallah olmazsın canımmm yaaaa aklım sendecanım daha yeni evliymişin neden bu kadar üzdün kendini rabbim en doğru zamanda nasip eder inş. sen dua et ve eşinle başbaşa olmanın tadını çıkar :)
canım ben bugün olmam gerekiyo omadım daha hiç ağrım da yok sadece halsizim ve başım ağrıyo bilmiyorum sence akşam test yapayım mıCan'ım ne haldesin oldun mu insaallah olmazsın canımmm yaaaa aklım sende
Daha iki gün var adetimeCanım kaç gün geçti ki adetin üstünden
ama şu da olabilir bu ay ymumrtlam geç oldu sanki yani regl de gecikebilirCan'ım ne haldesin oldun mu insaallah olmazsın canımmm yaaaa aklım sende
Genelde adet icin pek belirtim olmaz olacagim gun kahverengi lekeker gelir once sonra adetim gelir o anlarda agrir biraz bacaklarim karnim oncesinde pek bisey olmaz.ama isin kotu tarafi hamulelik icinde hicbir belirtim yok iki gun kala test yaptim negatif cikti o yuzden adet olcam diye bekliyorumbelirtin var mı adet için ?
Can'ım cok halsizsen olabılır sabah test yap bakalım hadi insaallah yaaaa heyecanlandımcanım ben bugün olmam gerekiyo omadım daha hiç ağrım da yok sadece halsizim ve başım ağrıyo bilmiyorum sence akşam test yapayım mı
Ayy ağzından bal damlıyorCan'ım cok halsizsen olabılır sabah test yap bakalım hadi insaallah yaaaa heyecanlandım
Az sabır canım belki geç döllenme olmuşturDaha iki gün var adetime
Benimde bugün bat günüm ama olmadım hala...pek adet belirtimde yok hafif kasik batmalari var belli belirsiz..Az sabır canım belki geç döllenme olmuştur
Hadi bakalım inşallah sende iyi haberler verirsein :)Benimde bugün bat günüm ama olmadım hala...pek adet belirtimde yok hafif kasik batmalari var belli belirsiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?