Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Artik bu isleri birakcam ya surekli kendimi dinlemekten test yapmaktan sıkıldım bu kdr ustune dusuyoz diye olmuyor istemeseydik simdiye çoktan olmustu artik birakcam bu ayaklari bes aydir evliyim evliliğin tadini cikaramadim mal gibi üzülmekten sinir oldum kizlar ya kendime her gun burdaki seyleri okuyom baska isim yokmus gibi patlak verdi artik oturup doya doya ağladım her seyden tiksindim kendimden de

Cnm bence gercekten sen cok erken ve bosuna stres yapmissin relax ol daha cok yeni evlisin evliligin tadini cikar

Aynen ben de 5
aylık
Aynen ben de canm 5 aylık evliyim ve çok stres yapıyorum kendimizi boşuna üzüyorz aslında zamana bırakmanız lazm ama olmuyor yine de kendimi bu düşüncelerden alamıyorm

canım daha yeni evliymişin neden bu kadar üzdün kendini rabbim en doğru zamanda nasip eder inş. sen dua et ve eşinle başbaşa olmanın tadını çıkar :)

Endometriosis belasi var bende proflar ne kdr erkem gebe kalirsan o kdr iyi dediler taktikca takiyom kafam allak bullak hele o igrenc adet agrilarim olmasa bu kdr istemezdim gebeligi

belirtin var mı adet için ?
Genelde adet icin pek belirtim olmaz olacagim gun kahverengi lekeker gelir once sonra adetim gelir o anlarda agrir biraz bacaklarim karnim oncesinde pek bisey olmaz.ama isin kotu tarafi hamulelik icinde hicbir belirtim yok iki gun kala test yaptim negatif cikti o yuzden adet olcam diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…