- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Cnmm hayirli olsunnnn Allah kucağına almayi nasip etsinKizlaaaaar yarını bekleyemedim test yaptiiimmmHamileyiiiiiiiiiiiimmmm inanamiyorum yaa kendime gelemedim kac saattir allahim herkes yasasin bu hissi insallaaaah
Cnm kısa sureliyse ve devamı gelmezse yerleşmedir..ınş yerleşmeden kaynaklidir bende yoğun akıntı devam ediyor..adet oldum sanıyorum yine akıntıymisBende çok hafif pembemsi bi akıntı gelmiş galiba adet olacağımbu da başlangıcı... Yerleşme kanamasını adetten nasıl ayırt edeceğiz
Cnm belirtin var miydi raki beyazı akintin falanDarısı hepinizin başına olsuuuun her yer bebis dolsun
Ay çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallahKizlaaaaar yarını bekleyemedim test yaptiiimmmHamileyiiiiiiiiiiiimmmm inanamiyorum yaa kendime gelemedim kac saattir allahim herkes yasasin bu hissi insallaaaah
Al benden de o kadar canim. Aglmak geliyor icimden surekli. Iyice aglayip bosaltacam kendimi cok doldum cokArtik bu isleri birakcam ya surekli kendimi dinlemekten test yapmaktan sıkıldım bu kdr ustune dusuyoz diye olmuyor istemeseydik simdiye çoktan olmustu artik birakcam bu ayaklari bes aydir evliyim evliliğin tadini cikaramadim mal gibi üzülmekten sinir oldum kizlar ya kendime her gun burdaki seyleri okuyom baska isim yokmus gibi patlak verdi artik oturup doya doya ağladım her seyden tiksindim kendimden de
anladım canım ne deyim bi kaç güne belli olur o zamanCnm kısa sureliyse ve devamı gelmezse yerleşmedir..ınş yerleşmeden kaynaklidir bende yoğun akıntı devam ediyor..adet oldum sanıyorum yine akıntıymis
Aklimiz hep hamilelikte boyle olsa olamayiz onu anladım biraz depresifim bugunAl benden de o kadar canim. Aglmak geliyor icimden surekli. Iyice aglayip bosaltacam kendimi cok doldum cok
Ayy caanmm çok sevindim yaaa gerçekten Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlaaaaar yarını bekleyemedim test yaptiiimmmHamileyiiiiiiiiiiiimmmm inanamiyorum yaa kendime gelemedim kac saattir allahim herkes yasasin bu hissi insallaaaah
Cnm elime gelen raki beyazı ama iccamasirida sari oluyor bilemedim kianladım canım ne deyim bi kaç güne belli olur o zamansendeki akıntı beyaz mı şeffaf mı acaba gebelik mi var ?
Belirtileri ni yazar mısın bide kaçıncı günü test yaptnKizlaaaaar yarını bekleyemedim test yaptiiimmmHamileyiiiiiiiiiiiimmmm inanamiyorum yaa kendime gelemedim kac saattir allahim herkes yasasin bu hissi insallaaaah
Maalesef aklim hep hamilelikte. Ama bu ay spora baslayacagim kendime bakacagim. Rahatlayacagim yeter artik cok yoruldum 3 asilama gecirdim ucude tutmadi. Artik akisina birakacagimAklimiz hep hamilelikte boyle olsa olamayiz onu anladım biraz depresifim bugun
Kacinci ayin denemenin ben de ogretmenim ara tatilde bir profa gorunecem yine beynimizi rahat biraksak o ne yapcagini iyi bilir de isteMaalesef aklim hep hamilelikte. Ama bu ay spora baslayacagim kendime bakacagim. Rahatlayacagim yeter artik cok yoruldum 3 asilama gecirdim ucude tutmadi. Artik akisina birakacagim
4 aydir asilama isleriyle ugrasiyoruz canim oncesinde ozel bisey yapmadik denemek icin. Esim doktora gerek yok dedi. Ama bende pko illeti var bakti olmuyo gittik doktora tedaviye basladik ama ben cok bunaldim cok kilo aldim morelim sifir. Simdide kirmizilar geldi. Bi guzel aglayabilirim artikKacinci ayin denemenin ben de ogretmenim ara tatilde bir profa gorunecem yine beynimizi rahat biraksak o ne yapcagini iyi bilir de iste
Aglamayi birak cnm agnucaston diye bir ilac var eczanede satiliyo ve pkolu hastalar icin genelde kullananlar hem duzenli adet oluyo hem de gebe olabiliyor ins olcaksin hissediyorum bu arada kacinci gunun bugun4 aydir asilama isleriyle ugrasiyoruz canim oncesinde ozel bisey yapmadik denemek icin. Esim doktora gerek yok dedi. Ama bende pko illeti var bakti olmuyo gittik doktora tedaviye basladik ama ben cok bunaldim cok kilo aldim morelim sifir. Simdide kirmizilar geldi. Bi guzel aglayabilirim artik
Kizlaaaaar yarını bekleyemedim test yaptiiimmmHamileyiiiiiiiiiiiimmmm inanamiyorum yaa kendime gelemedim kac saattir allahim herkes yasasin bu hissi insallaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?