- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
Ayyy su kelime dizini kadar mutlu eden bisey var mi yaaaKizlaaaaar yarını bekleyemedim test yaptiiimmmHamileyiiiiiiiiiiiimmmm inanamiyorum yaa kendime gelemedim kac saattir allahim herkes yasasin bu hissi insallaaaah
Hayırlı olsun canım inşallah darısı bizeEvet canım yaziyom belirtilerini
Benim en barizi diğer aylardan farklı olarak beyaz akintiydi şeffaf değil bildiğimiz beyaz krem daha önce bende hiç olmamıştı iki haftadir var ngaliba
Sol kasigim sürekli bi garipti batmalar ağrılar sizilar arada sağa doğru kayiyodu ama genel olarak sol
Uyku hali had safhadaydi zaten
Yorgunluk halsizlik zaten vardı öyle işte
Canım yerleşme kanaması oldu mu sende ve ne zaman oldu?4 gün geçmişti bu arada
Ay cnm coook tebriklerKizlaaaaar yarını bekleyemedim test yaptiiimmmHamileyiiiiiiiiiiiimmmm inanamiyorum yaa kendime gelemedim kac saattir allahim herkes yasasin bu hissi insallaaaah
Idrar testi mi yaptin cnm testin resmini atar misin ?4 gün geçmişti bu arada
Çok tebrik ediyorum, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsinHee göğüs uçlarında demişlerdi hep ama benim genel bi şişlik hissi ve ağrı vardı, adete yakın olur ya hareket halinde bile ağrır oöyle biseydo
Moral bozmak yok hiç, Allah en güzelini nasip eder.Al benden de o kadar canim. Aglmak geliyor icimden surekli. Iyice aglayip bosaltacam kendimi cok doldum cok
canım var mı geln giden sendeGünaydın bayanlar herkese mutlu ve müjdeli sabahlar olsun inşallah :)
Hayırlısı olsun canım, sonuçlardan ben de pek anlamıyorum ama, lh seviyesinin fsh ile dengeli olması gerektiğini biliyorum, yoksa pko göstergesi deniyor, sende 2 katı çıkmış, ama bu testlerin dönemleri var, en iyi yorumu doktorun yapar ben yanlış yorum yapmayayım. Adetin kanaman ne durumda? İnşallah şubat ayı gelir sana müjden...Kan sonucum çıktıhamile değilim :'( resim atıyorum.diğer sonuçlardan anlayan var mı Eki Görüntüle 1741391
olsun canım hayırlsı inşallah rabbim biliyordur zamanını sen korunma yine allah nasip ederse olur üzülme dicem ama hep bi umut ettin eşinin haberi var mı testden varsa ne dedin tpkisi ne oldu..Kan sonucum çıktıhamile değilim :'( resim atıyorum.diğer sonuçlardan anlayan var mı Eki Görüntüle 1741391
Doktora gidiceğimi biliyordu ama aramadı.bana belli olmuyor çünki.daha gelmedi.bişey söylemem heralde.doktor yorum yapsın ona göre..ben prolaktinime şaşırdım normal çıkmış..ama benim göğüslerim sızlıyor.süt doluyormuş gibi veeeeeee sütte geliyo sıkınca.kafayı yicem bu süt nedennn geliyorrrolsun canım hayırlsı inşallah rabbim biliyordur zamanını sen korunma yine allah nasip ederse olur üzülme dicem ama hep bi umut ettin eşinin haberi var mı testden varsa ne dedin tpkisi ne oldu..
aaa canım çok şaşırdım allah allah ne oldu bu ay böyle keşke tstden anlasam yardımcı olsam ama çok şakınım nasıl olur yarın ilk işin doktra gtmek olsun canımDoktora gidiceğimi biliyordu ama aramadı.bana belli olmuyor çünki.daha gelmedi.bişey söylemem heralde.doktor yorum yapsın ona göre..ben prolaktinime şaşırdım normal çıkmış..ama benim göğüslerim sızlıyor.süt doluyormuş gibi veeeeeee sütte geliyo sıkınca.kafayı yicem bu süt nedennn geliyorrr
Cnm doktora sor mutlaka sonuçları bende hiç anlamam ama bazen değerleri internete yazıp o şekil bakiyorumAnlayan yok mu test sonucundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?