- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Var canım pembe akıntı geldi 2 saat önce devamı gelmedi galiba yarın sökülür iyice kısacası hamiş değilimcanım var mı geln giden sende
Cnm adetin 2.günü basliosun 12.gün birakiosun 10 günden fazla kullanma yumurtlama zamanı birakilioBen bu çörek otu bal tarcın hazırladım kaç gün kullanıp bırakacağımı Bilen var mı arkadaslar yardım lütfem
Desene bu ay herkesin eli boşKan sonucum çıktıhamile değilim :'( resim atıyorum.diğer sonuçlardan anlayan var mı Eki Görüntüle 1741391
Cok sag ol canımCnm adetin 2.günü basliosun 12.gün birakiosun 10 günden fazla kullanma yumurtlama zamanı birakilio
anladım canım olsun hayırlısı inşallah denmeye devam canım benimVar canım pembe akıntı geldi 2 saat önce devamı gelmedi galiba yarın sökülür iyice kısacası hamiş değilim
Aynen canımanladım canım olsun hayırlısı inşallah denmeye devam canım benim
Aminn cnm insallahadetım bıtmıstı 13 te 14 15 16 da ılskıye gırmıstık tam yumurtlama oldugu gunlerdı adetım cok duzensız duzene gırmesı ıcın duphaston kullanıyordum 22 gunde bır aadet goruyordum ve tutmustu sımdı yıne ıcmeye basladım yarın adet olucam ınsallah bu ay da oyle yapıcam 3 4 gun ılıskıye gırıp ınsallah hamıle kalırım ınsallah onumuzdekı ay burdakı herkez hamıle oldugunu paylasır amınnnnnnnnnnnnnn
Ne mantarı kız neden öyle dedinkızlar bende asırı akıntı oluyordu bugun kasıntıda basladı acaba mantarın etkisimi bunlar yaaamantar mı oldum acabaa
Cnm yanma var mi ...ayy Allah korusun hemen doktora görün eşine de bulasmasinkızlar bende asırı akıntı oluyordu bugun kasıntıda basladı acaba mantarın etkisimi bunlar yaaamantar mı oldum acabaa
Hadi gözün aydın cnm...sevindim adinizaKızlar gelişme var bende eşim ikna oldu çok şükür tamda yumurtlama dönemim devamıda gelir inşallah bebisim gelir hepimizin inşallah
Canım akıntın ne renk böyle süt kesmiği gibiyse olabilrkızlar bende asırı akıntı oluyordu bugun kasıntıda basladı acaba mantarın etkisimi bunlar yaaamantar mı oldum acabaa
Cnm sen le bat aynıydı...Sen adet oldun muCanım akıntın ne renk böyle süt kesmiği gibiyse olabilr
Saol cnmHadi gözün aydın cnm...sevindim adiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?