Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Moral bozmak yok hiç, Allah en güzelini nasip eder.
Nasil bozmayayim morelimi canim sabah esim benden once cikti indim trene giderken arabayla karsimdan geldi hadi birlikte gidelim dedi adam o kadar hevesliydi ki anlatamam. Onunda hayalleri kiriliyor benle birlikte. Aradi aglaya aglaya actim teli o da cok uzuldu morelini bozma dedi ama elde mi?

Canım bugün öğlen pembe kahverengi gibi bi kaç damla geldi sonra bi daha gelmedi akşam baktım yine aynı herhalde daha tam sökülmedi
Anladım cnm olsun zamanında gelmesi de adet döngünün düzgün olduğunu gösterir..demek ki raki beyazı akıntı hamililelik belirtisi değil sende de gelmişti çünkü

Aglamayi birak cnm agnucaston diye bir ilac var eczanede satiliyo ve pkolu hastalar icin genelde kullananlar hem duzenli adet oluyo hem de gebe olabiliyor ins olcaksin hissediyorum bu arada kacinci gunun bugun
Canim ben Turkiyede degilim oyle kafama gore ilac alamam burda hayatta.kacinci gun derken neyin kacinci gunu canim asilama 27 aralikta yapildi bugun 16inci gundu kan testine gittim eve donerken alttan bisey gitti anladim eve geldim gelmis gozumun cirasi aglaya aglaya mahvoldum kisacasi. Ama simdi topladim kendimi. Sogan kuru preseed bi de ari sutu deneyecegim ben bu ay buyuk ihtimalle.

Anladım cnm olsun zamanında gelmesi de adet döngünün düzgün olduğunu gösterir..demek ki raki beyazı akıntı hamililelik belirtisi değil sende de gelmişti çünkü
Evet canım bence hamilelik farklı bişey yaa eğer varsa hissediyorsun yani belirti falan hikaye ben artık öyle düşünüyorum. Rabbim onu hissettiriyor sana.. seninkinin devamı geldi mi

Arkadaşlar şu gebelik belirtileri konusunda yardım eder misiniz? Ben pko luyum. Çok düzensiz sürekli geçiken bir adet döngüm var. Bu ay bitkisel ilaç kullandım yumurta çatlaması için. Adet günüm geldiğinde hafif ağrım oldu ama adet olmadım. Bir iki gün geçtiğinde sağ tarafımda net keskin ara ara batmalr hissettim. Bel ağrısı falan da oldu ama bu bel ağrısı ilk defa olmadı daha öncede ara ara ağırırdı. Adetim 6 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım akşam negatif çıktı. 8. Gün batmalar sol taraftada başladı. Kasıklardada batma oldu. Bel ağrısı devam ediyor. Göğüslerde hassasiyet kokulara hassasiyet var. Aynı zamanda kasıklarımda hasta olacakmışım gibi ağırıyor. 9. Günden beride sümüksü şeffaf atıntı geliyor çok az. Bugün 14. Gün hala olmadım. Ama bütün bu belirtiler adet bilirtiside olabilir yumurtlama belirtiside üşütmede olabilir sizce hangisi. Lütfen yardım

Canım sende biliyorsun ki, her şeyde muhakkak vardır bir hayır, biz bazen durumun içindeyken, yaşıyorken bunu göremiyoruz ama zaman geçince idrak edebiliyoruz. Allah her şeyi muazzam bir düzende yaratmış, planlamış, mutlaka ki senin mucizen için de "Ol"diyecektir, moralimizi bozmadan dua edelim, sen ve sağlam psikolojin lazımsınız biliyorsun.

Ben de seninle ayni durumdayim keske hamile olsak cnm bence yine gecikti bizimkiler ben de agnucaston kullanıyorum ama işte her türlü belirti var gecen salidan beri ha adet oldm olcam diyom bisey yok

Evet canım bence hamilelik farklı bişey yaa eğer varsa hissediyorsun yani belirti falan hikaye ben artık öyle düşünüyorum. Rabbim onu hissettiriyor sana.. seninkinin devamı geldi mi
Yok cnm bende hala su gibi akıntı geliyor adet olmadım bakalım yarın olacak mı..bugün bir kadinla konuştuk ilk çocuğundan sonra 7 yil olmamış cocugu baya tedavi görmüş yeter artık istemiyorum dediği an hamile kalmış..stresten arınmış.bende yarın i bekliyorum bugün bise gelmedi

Ben de seninle ayni durumdayim keske hamile olsak cnm bence yine gecikti bizimkiler ben de agnucaston kullanıyorum ama işte her türlü belirti var gecen salidan beri ha adet oldm olcam diyom bisey yok
İnşallah gecikmemiştirde hamileyizdir canım ya. Valla artık bıktım bu belrtilere kafa yormaktan

Kizlaaaaar yarını bekleyemedim test yaptiiimmm Hamileyiiiiiiiiiiiimmmm inanamiyorum yaa kendime gelemedim kac saattir allahim herkes yasasin bu hissi insallaaaah
hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin darisin benim başıma haa bide belrtilerini yazarmisin çok merak ediyorum

Sagol canim destegin icin toparladim simdi biraz sukur. Sukredecek cok sey var bu kadar ilac ictim kistte olusabilirdi bak kist yok diyorum kendi kendimi telkin ediyorum artik ne yapalim. Insallah bigun benimde anne olmami saglayacak o 'OL'kelimesini benim icinde soyler Rabbim bir gun. Duanda unutma beni ne olur. Ben belki girmem bi sure buralara ama ne olur beni unutma. Eger guzel haberim olursa haber ederim sesim de cikmazsa bil ki hala beklemedeyimdir

Çok şükür canım, sen idrakı açık olan bir insansın, Rabbim inşallah çok bekletmeden bizlere müjdemizi verecektir, hayatta çok acı tecrübeler yaşayanlar var, şükredebilmek önemli, burada olduğunu bilmek güzel, yine de çok uzağa gitme. Her duamda dilimde, gönlümdesin.habersiz bırakma.

Anladım canım hayırlısı olsun dediğin gibi strese girmemek lazım nasipte varsa zaten kimse önüne geçemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…