Bnde hala olmadim test negatifBen de seninle ayni durumdayim keske hamile olsak cnm bence yine gecikti bizimkiler ben de agnucaston kullanıyorum ama işte her türlü belirti var gecen salidan beri ha adet oldm olcam diyom bisey yok
Canim ancak girebildimm yok hayir daha gelen giden yok bende bekliyorum. Ama yuksek ihtimalle olacam yaa kacis yok yani bu ayda. Sende durumlar ne canim?Aslngzm cnm nerelerdesin adet oldun mu bi hber et
Kizlaaaaar yarını bekleyemedim test yaptiiimmmHamileyiiiiiiiiiiiimmmm inanamiyorum yaa kendime gelemedim kac saattir allahim herkes yasasin bu hissi insallaaaah
Allah razi olsun canim sonucun metlesince haber et bana muhakkakÇok şükür canım, sen idrakı açık olan bir insansın, Rabbim inşallah çok bekletmeden bizlere müjdemizi verecektir, hayatta çok acı tecrübeler yaşayanlar var, şükredebilmek önemli, burada olduğunu bilmek güzel, yine de çok uzağa gitme. Her duamda dilimde, gönlümdesin.habersiz bırakma.
Ben fr yarin olcam cnm normalde ama bekliyom adeyi iki gun once test yapmistim negatifti hicbir hamilelik belirtim de yok zatencn bi dahaki aya umutlar artik ben deCanim ancak girebildimm yok hayir daha gelen giden yok bende bekliyorum. Ama yuksek ihtimalle olacam yaa kacis yok yani bu ayda. Sende durumlar ne canim?
Sabah test yaptiriyorsunnn demi canimmBenimde bugün bat günüm ama olmadım hala...pek adet belirtimde yok hafif kasik batmalari var belli belirsiz..
Kizlar 7 gun adetim gecti pembe lekelenme oldu midem bulandı kustum ve dün sabah adet oldum bu ayki resmen butun belirtiler apacik ortadaydi ve sonu hüsran cok gerginim suan adet sancısı ile birlikte sinirlerim gerginlesti iyice ya nasıl bi iş anlamadım ne varsa kırıp atmak geliyo icinden eşimle cok güzel çok iyi anlasiriz daha kavgamiz yok adami görcek gözüm yok onunla kavga etmek için elimden geleni yapıyorum yanlış farkındayım ama gercekten bu ay cok sinirli ve gecimsiz oldum bana bi akıl verin ben aklımı yemeden pskolojimi bozmadan
canım yap bence testi kaç gün geçmiş..varsa kesin çıkar..belirsizlikten iyidirKızlarr slm. Benim 8 aralık sat. Normalde 28günde adet olurdum. Ancak son 2aydır ne zmn adet olacağımı bilemiyorum. Șu kadar gecikti tahmin edemiyorum...
10-15gün önce gögsum hassaslasti.simdi hassas diil ancak buyudu. Normalde çok usuyen biriyim ama 2gundur uyuyamiyorum sicakliyorum.sag kasiktan dize kadar ara ara agrim oluyor,bicak batar gibi...gobegim șiș ve kașiniyor. Adet olmusum gibi hissediyorum gidiyorum bakiyorum bisey yok.. 15gundur gribim, bebek dusundugumuz icin ilac almadim iyilesemedim dayanamadim sonunda 3tane antibiyotik aldim. Umarim sorun olmaz.. test aldik merak ediyorum ama hayal kirikligina ugrarim diye vazgeciyorum..
inşallah vardır canım..ben ümit etmekten yorulduğum için ümit etmeyi bıraktım artık..Haninlar iyi geceler belirtimidir bilmem ama ilk dusukle sonuclanan hamileligimdede boyle olmustum icten ice yukselmeyen bi ates var sanki ellerimin ici ayaklarimin alti falan suanda boyle ama cok fazlaa belim ve kasigim agriyo adette muhtemel olmasi gunlar pazartesiden carsambaya kadar olmam lazim varmidir ki
Bnde adetmiyim hamilemiyim bilmiyorum. Hamileligi dsnmeyen tum arkadaslarm hamile kaldilar bu psikolojik sanirim bizim gerginligmz stresimiz hormonlari degstrior... suan olmadi ama bi sonraki ay olur insallahh allah buyuk.olumlu dusun. Kendini de esini de uzme bence..Kizlar 7 gun adetim gecti pembe lekelenme oldu midem bulandı kustum ve dün sabah adet oldum bu ayki resmen butun belirtiler apacik ortadaydi ve sonu hüsran cok gerginim suan adet sancısı ile birlikte sinirlerim gerginlesti iyice ya nasıl bi iş anlamadım ne varsa kırıp atmak geliyo icinden eşimle cok güzel çok iyi anlasiriz daha kavgamiz yok adami görcek gözüm yok onunla kavga etmek için elimden geleni yapıyorum yanlış farkındayım ama gercekten bu ay cok sinirli ve gecimsiz oldum bana bi akıl verin ben aklımı yemeden pskolojimi bozmadan
inşallah vardır canım..ben ümit etmekten yorulduğum için ümit etmeyi bıraktım artık..
belki bu ay düşündüğün tersi bir durum olur..inşallah da öyledir..Allah bize de bu güzel duyguyu yaşatır inşallah..Aynen oyle 2o15 nisanda kalmistim dustu dahada olmadi bi kere catlatma ignesi oldum ama doktor o ay oyle bi umit verdi ki ikiz olucak falan filan sonuc husran kendime gelemedim gecen ay hic bi sekilde doktora gitmedim bu ayda kafama takmamaya cwlistim ama hep diyorum kendime dinleme kendini hamile degilsin her ay oldugu gibi yine bu ayda adet olursun die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?