Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben de seninle ayni durumdayim keske hamile olsak cnm bence yine gecikti bizimkiler ben de agnucaston kullanıyorum ama işte her türlü belirti var gecen salidan beri ha adet oldm olcam diyom bisey yok
Bnde hala olmadim test negatif akinti disinda belirtide yok

kızlaarr yine bennn. ya kasıklarımda iki gündür agrı var özellikle dün yerimden kalkarken bıçak batıyo sandım bide belim çok agrıyo dün adet olmam lazımdı strestenmi gecikiyo acaba ya bide kasık üstü göbek altı şişkinlik var of of zaman gecmiyo sankiii

Beklemek çok zor hayal kırıklığına ugrayacani düşünmek olmadığını tekrar görmek tek bir çizgiye umut bağlamak oysa ki etrafınızda insanlar için ne kadar kolay değil mi çocuk sahibi olmak mesela bana göre lüks hiç böyle hayal etmemiştim diyoruz ama napalım demekki bu da bizim imtihanimiz Allah hepimize bol bol sabır versin

Allah razi olsun canim sonucun metlesince haber et bana muhakkak

Canim ancak girebildimm yok hayir daha gelen giden yok bende bekliyorum. Ama yuksek ihtimalle olacam yaa kacis yok yani bu ayda. Sende durumlar ne canim?
Ben fr yarin olcam cnm normalde ama bekliyom adeyi iki gun once test yapmistim negatifti hicbir hamilelik belirtim de yok zatencn bi dahaki aya umutlar artik ben de

Kızlarr slm. Benim 8 aralık sat. Normalde 28günde adet olurdum. Ancak son 2aydır ne zmn adet olacağımı bilemiyorum. Șu kadar gecikti tahmin edemiyorum...
10-15gün önce gögsum hassaslasti.simdi hassas diil ancak buyudu. Normalde çok usuyen biriyim ama 2gundur uyuyamiyorum sicakliyorum.sag kasiktan dize kadar ara ara agrim oluyor,bicak batar gibi...gobegim șiș ve kașiniyor. Adet olmusum gibi hissediyorum gidiyorum bakiyorum bisey yok.. 15gundur gribim, bebek dusundugumuz icin ilac almadim iyilesemedim dayanamadim sonunda 3tane antibiyotik aldim. Umarim sorun olmaz.. test aldik merak ediyorum ama hayal kirikligina ugrarim diye vazgeciyorum..

Kizlar 7 gun adetim gecti pembe lekelenme oldu midem bulandı kustum ve dün sabah adet oldum bu ayki resmen butun belirtiler apacik ortadaydi ve sonu hüsran cok gerginim suan adet sancısı ile birlikte sinirlerim gerginlesti iyice ya nasıl bi iş anlamadım ne varsa kırıp atmak geliyo icinden eşimle cok güzel çok iyi anlasiriz daha kavgamiz yok adami görcek gözüm yok onunla kavga etmek için elimden geleni yapıyorum yanlış farkındayım ama gercekten bu ay cok sinirli ve gecimsiz oldum bana bi akıl verin ben aklımı yemeden pskolojimi bozmadan

canım yap bence testi kaç gün geçmiş..varsa kesin çıkar..belirsizlikten iyidir

Haninlar iyi geceler belirtimidir bilmem ama ilk dusukle sonuclanan hamileligimdede boyle olmustum icten ice yukselmeyen bi ates var sanki ellerimin ici ayaklarimin alti falan suanda boyle ama cok fazlaa belim ve kasigim agriyo adette muhtemel olmasi gunlar pazartesiden carsambaya kadar olmam lazim varmidir ki

inşallah vardır canım..ben ümit etmekten yorulduğum için ümit etmeyi bıraktım artık..

Bnde adetmiyim hamilemiyim bilmiyorum. Hamileligi dsnmeyen tum arkadaslarm hamile kaldilar bu psikolojik sanirim bizim gerginligmz stresimiz hormonlari degstrior... suan olmadi ama bi sonraki ay olur insallahh allah buyuk.olumlu dusun. Kendini de esini de uzme bence..

inşallah vardır canım..ben ümit etmekten yorulduğum için ümit etmeyi bıraktım artık..

Aynen oyle 2o15 nisanda kalmistim dustu dahada olmadi bi kere catlatma ignesi oldum ama doktor o ay oyle bi umit verdi ki ikiz olucak falan filan sonuc husran kendime gelemedim gecen ay hic bi sekilde doktora gitmedim bu ayda kafama takmamaya cwlistim ama hep diyorum kendime dinleme kendini hamile degilsin her ay oldugu gibi yine bu ayda adet olursun die

belki bu ay düşündüğün tersi bir durum olur..inşallah da öyledir..Allah bize de bu güzel duyguyu yaşatır inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…