Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Allah isteyen herkese nasip etsin evlat inş . Can'ım benim seni cok iyi anlıyorum. Aynı beni anlatmışsın. Stres yapmamaya çalış dicem de biliyorum ki olmuyor .bazen diyorum kı birşeyi de çabalamadan elde ediyim ama yok.umudunu kaybetme umarım önümüzde ki ay güzel haberler alırsın

nasılsın canım..senle bat tarihlerimiz aynıydı galiba..ovulasyon günün geçti mi..

nasılsın canım..senle bat tarihlerimiz aynıydı galiba..ovulasyon günün geçti mi..
Evet Can'ım aynıydı . Ben cuma günü doktora gittim yumurta baksın diye 20mm olmuş çok iyi ihtimal yüksek dedi. Çatlatma iğnesi yazdı . Garantiye almak için . Vuruldum dediği saatlerde ilişkiye girdim. Sırada beklemek kaldı. Doktor ümitlendirdi beni günler geçmek bilmiyor. Sen ne yaptın ne durumdasın ?

bende yumurtamın çatlayıp çatlamadığından tam olarak emin değilim..çünkü çizgim hiçbir zaman kopkuyu çıkmıyor..yumurtaya ultrasyonla bakıyor dimi..bide ne zaman gitmek gerek bunun için..önümüzdeki ay bende gideyim bi doktora..açıkçası bu ayda pek ümidim yok..bekliyorum işte..

Ben ovu testinde koyu çift çizgiyi yakaladım yakalayınca dedim ki emin olayım. Sonra hastaneyi aradım randevu yok tabi aynı güne gittim hastaneye girdim birşekilde :) vajinal ultrasonla baktı. Yumurtamın ultrason resimini verdi ( millet bebeğininkiyle cıkıyo ben yumurtamla ) neyse . Tam Zaman'ında gelmişsin dedi . Yeterli boyuta ulaşmış garantilenmek içinde iğne yaptı çatladın diye . Sen eğer ovu testinde koyu yakalayamıyosan yumurtan yeteri kadar gelişmiyor olabilir. Bence eğer bu ay adet olursan. Adetin bitikten sonra git ve yumurta takibi iste doktordan. Baksın büyüyor mu büyümüyor mu diye . Takibe alsın seni. İhmal etme Can'ım bence . En azından ona göre tedavi verir. Ama inş gerek kalmaz güzel haberleri alırız

İnşAllah hayirlisi olur. Ve adetin bir gun bile gecikib sonra olduğunda mutlu ol çünkü bu rahminin gebeliğe hazirlandiği demektir bende de 1gun gecikme oluyordu seviniyrdum sonra adet oluyrdum ve bu yuzden kafama takmadim stres de yapmadim.Sabr Allahin adidir. Dua et uyu. Üzme kendini her şerde var bir hayir

inşallah canım..ama şuan canımı çok sıktım bu duruma..yani koyu oluyor ama yanındaki çizginin çok açık bir tonu gibi..onun kadar ya da ondan koyu olmuyor..ben şuna bağlıyodum hep..idrarımı çok tutamam ben ve çok su tüketirimm ondan kaynaklımı oluyor diye düşünüyordum..ama aklımda soru işaretleri oldu şimdi..ne kaybederimki bu ay hasta olursam gideyim yumurta takibine başlatayım..hastanelere gittikçe çok daha fazla stres oluyorum..ondan uzak duruyorum ama el mahkumm yine orlardan medet umuyoruz..inşallah senden güzel haber alırız da bende senden yüreklenir daha rahat giderim..iyi geceler

Kizlar inşAllah istediğiniz sonuç olur Allahim hayirlisiyla övlat verir... Ama inanin bunlar kismet ben denedim olmadi.attim kafamdan unuttum Allahim verdi. Nasip yazildiği gun geliyor stres yapmayin ve keyfle yapin bebek olsun duşuncesiyle yolu çiktiğinzda sonuç husran oluyor tabi inşAllah o gunler yakindir mutlu haber almaya Amin inşAllah

Evet haklisin bizim stres hormonlara calisiyo baska bisi oldugu yok rabbim aklimizdan alsin su dusunceyi tek basima kafamdan silemiyorum artik dusunmemem gerektigini bile bile düşünmeye devam etmekten sıkıldım artik sonucta ben daha yeni evliyim bide 6 7 sene bekleyenler var allahım onlara sabır selamet versin yavas yavas mantıklı dusunmeye basladim

Allah razı olsun canım..öyle düşünüp yapmayı deniyoruz ama elde değil ama yok bu ay daha rahatım :) sende evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah..darısı bize..

Allah razı olsun canım..öyle düşünüp yapmayı deniyoruz ama elde değil ama yok bu ay daha rahatım :) sende evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah..darısı bize..
İnşAllah Aminnn sizlerden duymak umutuyla dua edib uyuyallim hep ... Allahim hayirlisini nasip etsin gülün mutlu olun olur herşey istediğiniz gibi sikmayin o güzel gönlünüzü

İnşallah atlatcaz hepimiz birden tek umudum kafamdan bi atsam zaten gercekten olacağına inaniyorum dusunmeyince ama dusunmeden olamiyorum bu ay bidaha yumurlama gununu denk getirmeye calisayim aman iki gun onceden iki gun sonradan die basladim gene kafamda kurmaya allahım unuttirsun ummadigim beklemedigim bi anda versin Bebeğimi

evet canım ondanda kaynaklanıyor olabilir.bende doktora gidicin de daha bir rahatladım sanki.sana enerji verecek güzel bir doktor bul ve başla.dediğim gibi umarım gerek kalmaz .Doktor beni ümitlendirdi ya eğer olmazsa baya canım sıkılacak .güzel haberler almak dileğiyle öptüm cnm

Tatlim duşunme denk de getirme gun aşiri birlikte ol hatta canin çektiğinde ol.keyfiyle ol bu kadar basit hiç duşunme..ya inan bunlar denenmiş ve ispati hiç beklemedigm anda Allahim verdi şukur Allahima. Lutfen takma at kafandan keyfine bak ilişkide o zamn olur

amin canım . bende unutmak istiyorum hiç aklıma gelmesin istiyorum.adet oluyorum üzülüyorum yeniden ümitleniyorum ve tekrar hayal kırıklığına uğruyorum . böyle bir kısır döngü işte .Ama bi gelsin bu günlerin acısını çıkarmazmıyım ondan .poposunu poposunu ısırcamm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…