İnşallah dedigin gibi olur canım insallah o kaygiyi sitresi kafamdam atabilirim artik oyle adet sancilarimdan da nefret ediyorum sabahin korunde kahvaltı yapmadim ciktik gittik hastaneye bayıldım artık agriyida kaldirmadi bunyem onada ayrı bi syres yaptim bu ay çok zordu bana allahım herkeze nasip etsin sağlıklı sıhhatliTatlim duşunme denk de getirme gun aşiri birlikte ol hatta canin çektiğinde ol.keyfiyle ol bu kadar basit hiç duşunme..ya inan bunlar denenmiş ve ispati hiç beklemedigm anda Allahim verdi şukur Allahima. Lutfen takma at kafandan keyfine bak ilişkide o zamn olur
Insallah gelelim ozaman bizde ısıralim onu neden bekletmis bukadar soralim hesabınıamin canım . bende unutmak istiyorum hiç aklıma gelmesin istiyorum.adet oluyorum üzülüyorum yeniden ümitleniyorum ve tekrar hayal kırıklığına uğruyorum . böyle bir kısır döngü işte .Ama bi gelsin bu günlerin acısını çıkarmazmıyım ondan .poposunu poposunu ısırcamm :))
Insallah vardir boyle olanlarin coguklukla pozitif oluyo sabah ilk isin kan testi olsun insallah vardir miniginEki Görüntüle 1741792 İşte bu test sizce guvenilirmi
Insallah vardir boyle olanlarin coguklukla pozitif oluyo sabah ilk isin kan testi olsun insallah vardir minigin
TEbriklerr cnmEki Görüntüle 1741792 İşte bu test sizce guvenilirmi
Sabahh koş kan var idrarda ciktiginda hcg baya artmis oluyoor zatennBat 14 ocak daha günüm var hayal kırıklığı olsun istemiyorum dediğin gibi gitsem mi beklesem mi
Sabahh koş kan var idrarda ciktiginda hcg baya artmis oluyoor zatenn
Tebrikler canimEki Görüntüle 1741792 İşte bu test sizce guvenilirmi
Iii geceler cnmmSabah ola Hayrola diyim en iyisi uyumak herkese iyi geceler
pco olduğunu hormon testinden mi anlaşılyor canm anlatır mısın birazHormonlarima baktirmistim normaldi ama pco var o yuzden sarkabiliyo bazen
pco olduğunu hormon testinden mi anlaşılyor canm anlatır mısın biraz
Tebrik ederim canım, hayırlı olsun, çok sevindim, test fotosu da ekler misin fırsatın olunca.Kızlar günaydın ben 15 aralıkta son adet oldum..bugün 29.günüm ve hala regl olmadım..normal de 26 27 günde oluyorum..sabah test yaptım ikinci çizgi direk belirdi..sanırım hamileyim..pers gidecem doktora..kızı krese bırakıp gidecem çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?