Yumurtaliklardan bakip banada oyle soylemisti dr ama iki kez klomen kullandim en son uc ay once o doktor yumurtaliklarin gayet temiz guzel dediBende pcoluyum canım ben kendimce yardımcı olayım.
Hormonlara bakıyorlar ve daha sonra ultrasonla yumurtalıklarına bakıp teşhis koyuyorlar
Cnm nasıl atacam uğraşmıyorum elim ayağım titrioTebrik ederim canım, hayırlı olsun, çok sevindim, test fotosu da ekler misin fırsatın olunca.
Hamilesin tatlim hayirlisi olsun inşAllah :* gebelik testi dimi? Ovulasyon değil. Pozitiv kan testi yaptir için rahatlasin ki dikkat et o daha rahime tam yerleşecek uzan yat hareketlerine dikkat et :)) hadi darisi isteyenlerin anne arzusu bebek arzusunda olanlara Amin :)Bat 14 ocak daha günüm var hayal kırıklığı olsun istemiyorum dediğin gibi gitsem mi beklesem mi
Tebrikler hayirli olsunnnn :*Kızlar günaydın ben 15 aralıkta son adet oldum..bugün 29.günüm ve hala regl olmadım..normal de 26 27 günde oluyorum..sabah test yaptım ikinci çizgi direk belirdi..sanırım hamileyim..pers gidecem doktora..kızı krese bırakıp gidecem çünkü
Tatlim kan vermeğe gittin mi? Grrçi haber oğledeb sonra çikiyor :)))Sabah ola Hayrola diyim en iyisi uyumak herkese iyi geceler
Yumurtaliklardan bakip banada oyle soylemisti dr ama iki kez klomen kullandim en son uc ay once o doktor yumurtaliklarin gayet temiz guzel dedi
Kızlar günaydın ben 15 aralıkta son adet oldum..bugün 29.günüm ve hala regl olmadım..normal de 26 27 günde oluyorum..sabah test yaptım ikinci çizgi direk belirdi..sanırım hamileyim..pers gidecem doktora..kızı krese bırakıp gidecem çünkü
Benm gogusler bomba gibi belim kasiklarim agriyo yok biseyBnde hala olmadim test negatifakinti disinda belirtide yok
Ugrasiyorum yazacaktim atamadim yaCnm nasıl atacam uğraşmıyorum elim ayağım titrio
Evet banada hormonlar gayet normal dediBenimde sadece kistler pcoymuş.
Hormonlar iyiymiş.
Kistlerden kurtulmamın tek yolu da doğummuş.
Her dr farklı işte canım.
Kırmızıya yakın cnm çok silik değil nasıl atacam resimTebrikler canım.
Eger hemen belirdi ve net kırmızıysa kesede gözükür
Cook sağol cnmmTebrikler hayirli olsunnnn :*
Kırmızıya yakın cnm çok silik değil nasıl atacam resim
Evet banada hormonlar gayet normal dedi
İnşAllah hayirlisi olur. Ve adetin bir gun bile gecikib sonra olduğunda mutlu ol çünkü bu rahminin gebeliğe hazirlandiği demektir bende de 1gun gecikme oluyordu seviniyrdum sonra adet oluyrdum ve bu yuzden kafama takmadim stres de yapmadim.Sabr Allahin adidir. Dua et uyu. Üzme kendini her şerde var bir hayir
Zaten tam koyu olmasi için batindan 1 , 2 hafta geçmesi gerek benim batdan bir hafta geçmişdi de şubhe ettim baktirdim 1.çizgi kadar koyu değildi ama yakindi ona.Kırmızıya yakın cnm çok silik değil nasıl atacam resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?