Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bebiş geliyooor 2016 uğurlu ol bize
Evet cnm ben bat i karistirmisim bugün 29.günmüş hemen esim gitti test aldı..bu arada hiç belirti yaşamadım yoğun akinti dışında ve uyku hali vardı...bal çörek otu tarçın karışımı çok ise yaradı..çünkü eşimle cok az birliktelik yasadik

Kızlar benim kürtaj sonrası kanamam geçen cumartesi bitti.
Dr pcolu olduğumdan hemen hamile kalmayacağımı düşündü galiba ki korunma dedi.
4 defa ilişki oldu o zamandan sonra.
Bi yanım çok istiyor tekrar hamile kalmayı bi yanım korkuyor yine talihsizlik olacak diye
Dua edin olur mu benim içinde

Benimde sadece kistler pcoymuş.
Hormonlar iyiymiş.
Kistlerden kurtulmamın tek yolu da doğummuş.
Her dr farklı işte canım.
Tatlim kistler kendiliğinden de yok ola biliyor doğum kontrl hapi 2aylik tedaviyle onu yok ede bilir ama kistin hangisinden o da onemli... Ben biraz fazla araştirma yapiyorum ordan bilgiler ve denenmiş

Tatlim kistler kendiliğinden de yok ola biliyor doğum kontrl hapi 2aylik tedaviyle onu yok ede bilir ama kistin hangisinden o da onemli... Ben biraz fazla araştirma yapiyorum ordan bilgiler ve denenmiş

Canım ben evlendikten sonra doğum kontrol hapı kullandım.
Ama maalesef bi halt etmedi kistlere.
Benim troid dışında tüm hormonlar normal.
Tiroid içinde her sabah ilac alıyorum.
Sadece kistlerim polistikmiş

Tamam cnm akşam mi yarın sabah mı..ben 28 yaşındayım hiç gecikme yaşamadım hamilelik dışında ama su an bile kimseye soylemeyecem...kalp atışı ve kese görünmeden

Bencede deme kimseye.
Ben dedim de noldu. Hayırlısıyla gelsin inşallah.
Bana kalsa sabah yap tabi dayabilirsen. Ben asla dayanamıyordum

Arkadaşlar ben 3 gün geciktim dün test yaptım fakat negatifti açaba psikolojik olabilir mi aslında ağrımda var ama olamadım bi türlü

Kanda.belli olur dimi 3 ay önce düşük yaptım ben tekrar olur diyede çok korkuyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah

Canım ben evlendikten sonra doğum kontrol hapı kullandım.
Ama maalesef bi halt etmedi kistlere.
Benim troid dışında tüm hormonlar normal.
Tiroid içinde her sabah ilac alıyorum.
Sadece kistlerim polistikmiş
bilemedim inşAllah bir an ince geçer ama psikolij olarakta etkileme kendini duşunme ilaci niye içtiğini bile takma kafana inan o bile fayda ediyor herşey kafanda hall ediliyor ve kalbinle de inanman lazim bu kadar basit gerçi emin ollll

Ayyygercekten mi

Cooook sevindim canim hadi hayirli olsun inseallah kesin sonucu da alirsin kan testiyle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…