Amin inşAllah 2016 da hep beraber doğuralimAlllah razi olsun canim Rabbim seninde bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin cok tesekkur ederim
Evet cnm ben bat i karistirmisim bugün 29.günmüş hemen esim gitti test aldı..bu arada hiç belirti yaşamadım yoğun akinti dışında ve uyku hali vardı...bal çörek otu tarçın karışımı çok ise yaradı..çünkü eşimle cok az birliktelik yasadikbebiş geliyooor 2016 uğurlu ol bize
Sağol cnm benim amiinn evet kardeş gelio ınş prenseseGorduğum kadariyla senin 2.gebeliğin bize laf duşmez.sen daha iyi bilirsin anneciksağlikli olsun kardeşi
Tatlim kistler kendiliğinden de yok ola biliyor doğum kontrl hapi 2aylik tedaviyle onu yok ede bilir ama kistin hangisinden o da onemli... Ben biraz fazla araştirma yapiyorum ordan bilgiler ve denenmişBenimde sadece kistler pcoymuş.
Hormonlar iyiymiş.
Kistlerden kurtulmamın tek yolu da doğummuş.
Her dr farklı işte canım.
Tamam cnm akşam mi yarın sabah mı..ben 28 yaşındayım hiç gecikme yaşamadım hamilelik dışında ama su an bile kimseye soylemeyecem...kalp atışı ve kese görünmeden
Yaaa çoook tatliii kuçuk tatli prenses hepinizden daha mutlu olucakSağol cnm benim amiinn evet kardeş gelio ınş prensese
Tatlim kistler kendiliğinden de yok ola biliyor doğum kontrl hapi 2aylik tedaviyle onu yok ede bilir ama kistin hangisinden o da onemli... Ben biraz fazla araştirma yapiyorum ordan bilgiler ve denenmiş
Tamam cnm akşam mi yarın sabah mı..ben 28 yaşındayım hiç gecikme yaşamadım hamilelik dışında ama su an bile kimseye soylemeyecem...kalp atışı ve kese görünmeden
Aminnn cnm ınş hepimizin...evet sürekli karnını öpüyor kardeş kardeş diyorYaaa çoook tatliii kuçuk tatli prenses hepinizden daha mutlu olucakAllahim sağlikli hayirli etsin Amin
Yok yok dayanirim benBencede deme kimseye.
Ben dedim de noldu. Hayırlısıyla gelsin inşallah.
Bana kalsa sabah yap tabi dayabilirsen. Ben asla dayanamıyordum
Cnm psikolojik te olabilir geç dollenmede..kan da baktir olmazsaArkadaşlar ben 3 gün geciktim dün test yaptım fakatnegatifti açaba psikolojik olabilir mi aslında ağrımda var ama olamadım bi türlü
Canım ben evlendikten sonra doğum kontrol hapı kullandım.
Ama maalesef bi halt etmedi kistlere.
Benim troid dışında tüm hormonlar normal.
Tiroid içinde her sabah ilac alıyorum.
Sadece kistlerim polistikmiş
Ayyygercekten miKızlar günaydın ben 15 aralıkta son adet oldum..bugün 29.günüm ve hala regl olmadım..normal de 26 27 günde oluyorum..sabah test yaptım ikinci çizgi direk belirdi..sanırım hamileyim..pers gidecem doktora..kızı krese bırakıp gidecem çünkü
Cooook sevindim canim hadi hayirli olsun inseallah kesin sonucu da alirsin kan testiyle birlikteKızlar günaydın ben 15 aralıkta son adet oldum..bugün 29.günüm ve hala regl olmadım..normal de 26 27 günde oluyorum..sabah test yaptım ikinci çizgi direk belirdi..sanırım hamileyim..pers gidecem doktora..kızı krese bırakıp gidecem çünkü
Valla cnm ya hiç beklemiyordum...belirtide yaşamadım ne yoğun kasik agrisi ne göğüs agrisi sadece akintim arttı bi de atesim hiç düşmedi..yeni yeni sol kasikta batma başladıAyyygercekten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?