Inş ya perşembe sabah gidebilirim ancak :) sağlık ocağına gitsem de olur mu acabaCooook sevindim canim hadi hayirli olsun inseallah kesin sonucu da alirsin kan testiyle birlikte
Hayırlı olsun inşallah canim ☺Valla cnm ya hiç beklemiyordum...belirtide yaşamadım ne yoğun kasik agrisi ne göğüs agrisi sadece akintim arttı bi de atesim hiç düşmedi..yeni yeni sol kasikta batma başladı
Ayyy canım çok sevindim hadi Gözünaydın inşallah devamı da gelirKızlar günaydın ben 15 aralıkta son adet oldum..bugün 29.günüm ve hala regl olmadım..normal de 26 27 günde oluyorum..sabah test yaptım ikinci çizgi direk belirdi..sanırım hamileyim..pers gidecem doktora..kızı krese bırakıp gidecem çünkü
Sağol cnm darisi tüm isteyenlere olsunHayırlı olsun inşallah canim ☺
Sağol cnm ya ınş senden de güzel haberler alırız..ben bu bal tarçın çörek otu kuru kullandım tesadufmu bilmem ama tuttu çok şükür..Ayyy canım çok sevindim hadi Gözünaydın inşallah devamı da gelir
Senden umitleniyorum iyice bal corekotu tarcin karisimi bende kullaniyorum simdi ayy inseallah ya tekrar hayirli olsunValla cnm ya hiç beklemiyordum...belirtide yaşamadım ne yoğun kasik agrisi ne göğüs agrisi sadece akintim arttı bi de atesim hiç düşmedi..yeni yeni sol kasikta batma başladı
Sağol cnm inss senden de güzel haberler alırız evet ben 3 aydır korunmuyorum bu ay bu kürü kullandım oldu çok şükür..ınş hastaneden de iyi sonuçlar alırım..saçımı boyattim geçen hafta ınş bise olmaz yaSenden umitleniyorum iyice bal corekotu tarcin karisimi bende kullaniyorum simdi ayy inseallah ya tekrar hayirli olsun
Bende ona başladım Can'ım hayırlı olsun bebişinSağol cnm ya ınş senden de güzel haberler alırız..ben bu bal tarçın çörek otu kuru kullandım tesadufmu bilmem ama tuttu çok şükür..
hormonlar nasıl çıkarsa teshis konuluyor canım acaba benim de yapıldı ilk bakınca yumurtalığın tembel görünümünde ama tembel demek için fsh oranına fln bakmak lazım dediBende pcoluyum canım ben kendimce yardımcı olayım.
Hormonlara bakıyorlar ve daha sonra ultrasonla yumurtalıklarına bakıp teşhis koyuyorlar
Sağol cnm çok etkili bir kür benden bu ay yumurtlama akıntısı 5 6 kere geldi uzayan ip gibi olan akıntı kür etki etti çünkü önceden hiç olmazdı..ınş Sende de ise yarar güzel haberler alirizBende ona başladım Can'ım hayırlı olsun bebişin
8 yada 9 gün sonra diye biliyorum canımyaKizlar kanda adet tarihidnen kac gun once gözüküyor bebis
canim bn aksam test yapmistim cizgi yoktu sabah bi baktim silik cizgi cok silik sence test gecerli olur muBenm gogusler bomba gibi belim kasiklarim agriyo yok bisey
adetten once belli olmazmi8 yada 9 gün sonra diye biliyorum canımya
Cnm geçerli olmaz sen tekrarla testi..canim bn aksam test yapmistim cizgi yoktu sabah bi baktim silik cizgi cok silik sence test gecerli olur mu
Cnm yumurtlama devam ediyor da olabilir...sen bu günleri değerlendirmeye devam etGünaydın hatunlar topicte bebis haberlerini okudum cok sevindim hayirli olsun hamisler. 10 ocak ovulasyon günümdü dun kasigimda karnimda sislik gaz olustu ayrica sik sik adet olacakmisim gibi sancim oluyor ama bat 25 ocak durumumu yorumlar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?