Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayyy canım çok sevindim hadi Gözünaydın inşallah devamı da gelir

Valla cnm ya hiç beklemiyordum...belirtide yaşamadım ne yoğun kasik agrisi ne göğüs agrisi sadece akintim arttı bi de atesim hiç düşmedi..yeni yeni sol kasikta batma başladı
Senden umitleniyorum iyice bal corekotu tarcin karisimi bende kullaniyorum simdi ayy inseallah ya tekrar hayirli olsun

Senden umitleniyorum iyice bal corekotu tarcin karisimi bende kullaniyorum simdi ayy inseallah ya tekrar hayirli olsun
Sağol cnm inss senden de güzel haberler alırız evet ben 3 aydır korunmuyorum bu ay bu kürü kullandım oldu çok şükür..ınş hastaneden de iyi sonuçlar alırım..saçımı boyattim geçen hafta ınş bise olmaz ya

Bende pcoluyum canım ben kendimce yardımcı olayım.
Hormonlara bakıyorlar ve daha sonra ultrasonla yumurtalıklarına bakıp teşhis koyuyorlar
hormonlar nasıl çıkarsa teshis konuluyor canım acaba benim de yapıldı ilk bakınca yumurtalığın tembel görünümünde ama tembel demek için fsh oranına fln bakmak lazım dedi

Bende ona başladım Can'ım hayırlı olsun bebişin
Sağol cnm çok etkili bir kür benden bu ay yumurtlama akıntısı 5 6 kere geldi uzayan ip gibi olan akıntı kür etki etti çünkü önceden hiç olmazdı..ınş Sende de ise yarar güzel haberler aliriz

Günaydın hatunlar topicte bebis haberlerini okudum cok sevindim hayirli olsun hamisler. 10 ocak ovulasyon günümdü dun kasigimda karnimda sislik gaz olustu ayrica sik sik adet olacakmisim gibi sancim oluyor ama bat 25 ocak durumumu yorumlar mısınız

Cnm yumurtlama devam ediyor da olabilir...sen bu günleri değerlendirmeye devam et

Kızlar yardım eder mısınız ne zaman gebelik testi yapayım adetime 7 gün var merak ediyorum bu ayda olmazsa çok üzüleceğim 4 aydır istiyoruz ama olmuyor bu ay hepten ümidimi kestim ama yinede yaklaştıkça heyecanlanıyorum

Arkadaşlar yumurta takibi yaptırdım ama doktor yumurtamin kaç mm olduğunu söylemedi anlayan arkadaşlar lütfen bakabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…