Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yarın sabah evde test yap istersen ya da kan ver direk sonuç hem kesin

Hamile haberi var mı benim moral sıfır.bari sizlerden gebelik haberi alıp da sevineyim

inşallah vardır canım..ben ümit etmekten yorulduğum için ümit etmeyi bıraktım artık..
Seni dinledmm cnm ya bugun test yaptm pozitf cikti ,kan testini yaptiracağm yrn..
Senden ricam ümit etmeyi biraktim gibi cumleler kurma ,aklindan bile gecirme...
Ekim ayinda niye olmuo nie olmuyo deyip durdum kndime.. cok stres yapmsim, stresden kabiz oldum 14gun tuvalete gidemedim,yemek yiyemedim ama karnim hep șiști adetim gecikti resmen cam gibiydim heryerim kiriliyor gibiydi öldüm öldüm dirildim... o donemi atlattiktan sonra ovulasyon tarihini takip etmeyi biraktim. Oluruna biraktim..
hormonlarimiz bizim sevncimizden üzüntümzden etkileniyor , olumsuz dusunmemeye calis lutfen.

hayırlı olsun bebişin canım senin adına çok sevindim..Allah bizlere de nasip eder inşallah..ne bileyim takip ediyorum ovulasyon dönemini 2-3 aydır..ondan öncede deniyoduk tık yok:S dediğin gibi her ay ayrı bir yıkım üzüntü oluyor..vücuden de psikolojik olarak da çok yoruldum:S Allah yıllardır uğraşanlara sabır versin..senin öceki aylardan farklı olarak yaptığın bişey oldu mu canım bu ay? bide sen kaç aydır deniyordun? ben acaba olmuyor mu diye düşünmeye başladım çünkü:S

Arkadaslar bu bal tarcin corek otu karisimi nasil uygulaniyo olculeri nedir kullanlar yazabilir mi lutfen

adetime 5 -6 gun var bugun ucuz testlerden yaptim sonuc negatif hayirlisi... artik cikmaz heralde bugunden sonrada bisi.

Son düzenleme:
Alngzm cnm sen adet olmadiysan sen de yap cikar sende de varsa kesin
Yok canim daha olmadim ama yeminli gibiyim bu ay yapmicam test en azindan 1hafta gecerse ozamana kadar bekliyecem,hic kendimi hamile gibi dusunmuyorum regl olacakmis gbi bekliyorum kurbanlik koyun moddayim :/

adetime 5 -6 gun var bugun ucuz testler yaptim sonuc negatif hayirlisi... artik cikmaz heralde bugunden sonrada bisi.
Erken yapmışsın canım moral bozmak yok adetin geçsin öyle yap geç döllenme olmuş olabilir kana bile yeni geçmiştir bekle inşallah 7 gün sonra çift çizgiyi görürsün

Erken yapmışsın canım moral bozmak yok adetin geçsin öyle yap geç döllenme olmuş olabilir kana bile yeni geçmiştir bekle inşallah 7 gün sonra çift çizgiyi görürsün

sagol cnm , ne biliyim olanindan cikiyor sanki umursuzlaniyorum daha cikmaz diye moral verdin cok sagol. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Inseallah bisey olmaz ya annem erkek kardesime hamileyken 3 ay boyunca ne testlerde cikmis ne ultrasonda gorunmus bizim kerata annem dojtora demis ben hamileyim bulantim var tiksinmem var kendimi biliyorum ben hamileyim diye ama doktir eger sen hamileysen ben su saclarimi yolarim demis tanidik doktormus..annem hatta hasta olmus bi ara o kadar cok igne yemiski en sonunda hava degisikligi yap demis doktor memelekete gidince annemin halinden ebeler anlamis..su da ince bi ayrinti adette oluyormus annem..yani kisacasi tatlim Allah dilerse hersey olur inseallah seninde bebisine hicbiseycik olmaz..bilseydin yapmazdin zaten..

Yok canim daha olmadim ama yeminli gibiyim bu ay yapmicam test en azindan 1hafta gecerse ozamana kadar bekliyecem,hic kendimi hamile gibi dusunmuyorum regl olacakmis gbi bekliyorum kurbanlik koyun moddayim :/
Tatlim inseallah vardir seninde bebisin gobusundegecen ay kac gun gecmisti hani hastaneye gidince regl olmustun..simdi bi gun gecti demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…