Hastaneye gittigim ay 4gun gecikmisti canim,gecen ay 1 gun gecikti. Suanda da normalde dun olmam gerekiyordu ama olmadim daha. İsin ilginci regl olmaya basladigimdan beri hep 28 gunde bir olurdum su son 3ayim boyle gecikmeli bu ayla birlikte 4ay oldu anlamadim neden ama.Tatlim inseallah vardir seninde bebisin gobusundegecen ay kac gun gecmisti hani hastaneye gidince regl olmustun..simdi bi gun gecti demi
Amin cnm benim darisi sana ve tüm isteyenlere insssYaa kiyamam yaa hayirli olsun canim benimmmmm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn
Ben her sabah taze hazırladım cnm...yemekten en az 1 saat önce..1 kasik bal 1 kasik tarçın 1 kasik çörek otu..çörek otunu disimle oguttum akşam bazen yaptım bazen yapmadım ama sabahlari 10 gün düzenli kullandimVallahi bende bu ay düşünüyorum onu. Sen hangi ölçülerde kullandın canım
Bekleyebilirsen o daha iyi tabi cnmYok canim daha olmadim ama yeminli gibiyim bu ay yapmicam test en azindan 1hafta gecerse ozamana kadar bekliyecem,hic kendimi hamile gibi dusunmuyorum regl olacakmis gbi bekliyorum kurbanlik koyun moddayim :/
Canm bnm tskr ederm. İdrar testi pozitif ama kan testi yaptırmadım oyüzden sevinemiyorum.. ama allahım hepimize anneliği, çocuk sahibi olmayı nasip eder inşallahh..hayırlı olsun bebişin canım senin adına çok sevindim..Allah bizlere de nasip eder inşallah..ne bileyim takip ediyorum ovulasyon dönemini 2-3 aydır..ondan öncede deniyoduk tık yok:S dediğin gibi her ay ayrı bir yıkım üzüntü oluyor..vücuden de psikolojik olarak da çok yoruldum:S Allah yıllardır uğraşanlara sabır versin..senin öceki aylardan farklı olarak yaptığın bişey oldu mu canım bu ay? bide sen kaç aydır deniyordun? ben acaba olmuyor mu diye düşünmeye başladım çünkü:S
Evet cnm haklısın Allah a emanet.... Inş sağlıklı evlatlar yetistiririzInseallah bisey olmaz ya annem erkek kardesime hamileyken 3 ay boyunca ne testlerde cikmis ne ultrasonda gorunmus bizim kerata annem dojtora demis ben hamileyim bulantim var tiksinmem var kendimi biliyorum ben hamileyim diye ama doktir eger sen hamileysen ben su saclarimi yolarim demis tanidik doktormus..annem hatta hasta olmus bi ara o kadar cok igne yemiski en sonunda hava degisikligi yap demis doktor memelekete gidince annemin halinden ebeler anlamis..su da ince bi ayrinti adette oluyormus annem..yani kisacasi tatlim Allah dilerse hersey olur inseallah seninde bebisine hicbiseycik olmaz..bilseydin yapmazdin zaten..
Cnm beni biliosun doğru dürüst bu ay çalışma bile yapmadık...ama hiç stres yapmadım sen de ınş stresten arinirsin en kısa zamanda...evde test yap cnm ya benimki saniyede çıktı çok da silik değildi sen le bat aynı hem..hastane sana çok yakın olmazsa git kan ver..güzel haberler bekliyoruznYok canim daha olmadim ama yeminli gibiyim bu ay yapmicam test en azindan 1hafta gecerse ozamana kadar bekliyecem,hic kendimi hamile gibi dusunmuyorum regl olacakmis gbi bekliyorum kurbanlik koyun moddayim :/
Bende cnm idrarda pozitif gördüm ama yinede kan testini bekliyorumCanm bnm tskr ederm. İdrar testi pozitif ama kan testi yaptırmadım oyüzden sevinemiyorum.. ama allahım hepimize anneliği, çocuk sahibi olmayı nasip eder inşallahh..
biz 6aydr deniyoruz. 4ay boyunca hep ovulasyon donemlerine gore hareket ettik. Ekimde stresden çok fenalaşinca pek kafaya takmamaya çaliscam bndan snra dedim. Bebek dsnmeyen bircok arkdsm benden önce suprz hamile kalnca bnde oluruna birakma kararı aldm.. bana negatif enerji veren insanlardan uzaklastim. Canımı sıkan haberleri,bebeklerle ilgili kötü durumları, olaylari konusmadim ortamdan uzaklastim. Çünkü çok çabuk uzuluorum, agliyorum.. kasim-aralık bunu yaptgm son 2ay...eger hamileysem bunun yuzde 90 bnde işe yaradığına eminim canm.. onun dışında farklı bişi yapmadm canm
Cnm haftaya tekrarla mutlaka testi belki geç dollenmistirmerhaba kızlar bende sizin gibi adet günümü bekliyorumne kadar zor bir süreçmiş gerçekten sürekli aklımı kurcalıyor. adet günüm haftaya çarşamba ama dayanamayıp predictor 6 gün öncesi gabelik testi yaptım tabiki negatif çıktı aslında yapma diyen arkadaşlarımda olmuştu ama merakıma yenik düştüm tabiki moralim bozuldu keşke hiç yapmasaymışım.
şimdide bekliyorum bakalım haftaya tekrar deneyeceğim
Kuzum biliyorsun kac ay hep geciktikce heveslendim sevindim sonu hep husran oldu o yuzden bu sefer bekliyecem belki 1-2 gune regl olurum en azindan test kitinde o negatifi gormeyimCnm beni biliosun doğru dürüst bu ay çalışma bile yapmadık...ama hiç stres yapmadım sen de ınş stresten arinirsin en kısa zamanda...evde test yap cnm ya benimki saniyede çıktı çok da silik değildi sen le bat aynı hem..hastane sana çok yakın olmazsa git kan ver..güzel haberler bekliyoruzn
Nedense asiri rahatim hic takmiyorum kafama desem yeri belkide regl olacagimin farkindayim o yuzden kendimi umitlendirmiyorum kuzum 1 hafta kadar olmazsam eger ozaman kan veririm yine testle evde ugrasmam hep negatif gormek yipratiyor insani cokBekleyebilirsen o daha iyi tabi cnm
olabilir .)Kızlar adetim 2 gün geçti 6 7 test yaptım hep silik
Deneyeceğim canım sağol aslında daha var yani zaman ben biraz sabırsızlandımCnm haftaya tekrarla mutlaka testi belki geç dollenmistir
Cnm bende korunmayı bırakınca hep erken geliyordu...ınş vücudun gebelige tam olarak hazırlanmıştır..Kuzum biliyorsun kac ay hep geciktikce heveslendim sevindim sonu hep husran oldu o yuzden bu sefer bekliyecem belki 1-2 gune regl olurum en azindan test kitinde o negatifi gormeyimben bu ayda cok stres yapip ustune cok dustum biliyorsun kuzum o yuzden ihtimal vermiyorum hic
Cnm bak ilk denemen daha stres yapma sakin ol sen çalışmalarını yap gerisini Allah a birak en doğru zamanı Allah bilir unutma..stres gebelik te hiç iyi bise degil..ınş hamilelik vardır sende de ..Deneyeceğim canım sağol aslında daha var yani zaman ben biraz sabırsızlandımnegatif sonuç görmek gerçekten üzücüymüş ilk deneme olduğu için çok yeniyim bu konularda
İnsallah canim benim bekliyorum bakalim ne olacak, pesine yakin zamanda ben gelirim insallahCnm bende korunmayı bırakınca hep erken geliyordu...ınş vücudun gebelige tam olarak hazırlanmıştır..
ilk denemelerde insan sabırsz oluyor. içini ferah tutmalisin daha adet gününe varmısDeneyeceğim canım sağol aslında daha var yani zaman ben biraz sabırsızlandımnegatif sonuç görmek gerçekten üzücüymüş ilk deneme olduğu için çok yeniyim bu konularda
Cnm bak ilk denemen daha stres yapma sakin ol sen çalışmalarını yap gerisini Allah a birak en doğru zamanı Allah bilir unutma..stres gebelik te hiç iyi bise degil..ınş hamilelik vardır sende de ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?