Dört gözle bekliyorum cnm seni deeİnsallah canim benim bekliyorum bakalim ne olacak, pesine yakin zamanda ben gelirim insallah
ilk denemelerde insan sabırsz oluyor. içini ferah tutmalisin daha adet gününe varmıs
Ah o psikolojik belirtiler mahfedio insanıinşallah zaten hep öyle dua ediyorum Allah ne zaman isterse bize de o zaman bebek verir diyorum o zaman rahatlıyorum.. Stres çok büyük düşman gerçekten hep okuyorum.. İlk başlarda kendimi hep hamile gibi hissettim kasıklarımda ağrılar falan vardı bir yorgunluk hissi ama bunları hissetmem için çok erkendi ve psikolojik olduğuna karar verdimne zaman ki gebelik testi yaptım dün işte negatif sonucu görünce bütün rahatsızlıklarımda son buldu..
Şimdi şu zamanlar çabucak geçsin istiyorummmm sonucu paylaşırım
Ah o psikolojik belirtiler mahfedio insanıaynen cnm aklına getirme olacağı varsa spiral taktiranda da oluyor geri cekilmeyle korunanda da..hepsi kader kısmet..zaten ben de kasik batması bugün başladı agri değil ya bildiğin batıyor yani hareket edince oturup kalkınca
Aa doğru bnmde sivilcem çıktı. cips yerim ertesi gün kesin çıkar.ama bayadr cips yemedim. Arada hıçkırık var. Guruldama çok sık oluyor. Çabuk doyuyorum. 3Gün önce kayınvalidemlere yemege gdecektık yarımsaat dayanamadım ekmek arası bişiler hazrlayıp yedim,doymadm bi daha hazrladım.. tuzlu yedim, sekerli yedim, sonra tekrar tuzlu yedim ...noluyor dedim kendi kendime, ogün çok tuhaftı .. normalde bn tatlı tuzluyu karstrmam dıkkat ederım.Kızlar benim durumum hazır tazeyken belirtilerden bahsedim ınş yardımcı olurum...öncelikle 3 aydır cok düzenli takvime göre ilişki yasadik ve kasik ağrım göğüs ağrım bel ağrım ıdrar a çıkma gaz hepsini yaşadım ama sonuçta hep kırmızılar geldi malesef.. .bu ay ise hiç takvime bakmadım öyle tahmini 9 ve 13.günlerde beraberlik oldu ve sonra öyle ara ara ilişki oldu ama o kadar yogundum ki yılbaşı gelen misafirler falan stres hiç yoktu açıkçası...belirtiler ise ben normalde hiç sivilceli biri değilim minik minik bir iki tane sivilce çıktı ama minicik...normalde regl zamanı bile olmaz...aşırı kuruyumdur ilk defa çok yoğun akintim geldi...5 6 kere uzayan ip gibi şeffaf sonra hafif sarimsi ve sonradan raki beyazı gibi sulu akinti .. Camasir degistiriodum arada...bel agrisi hiç olmadı hala da yok :) sol kasikta batma bugün başladı..gaz hiç yok arada hickirik varuyku hali çok var halsizlik..kabızlık ta yok...geçen hafta canım inanılmaz çikolata istedi yani çok aşırı yoğun ve sufle aldim yedim ve tadı süper geliyordu ağzıma üstüne turşu yedim :) normalde hiç musebbek tatlısı sevmem hani simit gibi olan tatlidan asla yemem dün amcamlarda dağıttılar ve iki tane yedim herkes şaşırdı..cildim çok gergin ve parlak..ıdrar rengim koyuydu..ve çok baş dönmesi yaşadım..yani düşününce aklıma gelen belirti bunlar. Umarım işinize yarar...
Amin canim ya stres uzatiyor ya da erken olmaya sebep oluyor iste ama ne kadar oluruna biraksada insan kendini kandiriyo sanki aklimiz hep birseye takili yani belli hayiisi tez afiyetli zamanda inseallah umduklarimiza kavusuruzHastaneye gittigim ay 4gun gecikmisti canim,gecen ay 1 gun gecikti. Suanda da normalde dun olmam gerekiyordu ama olmadim daha. İsin ilginci regl olmaya basladigimdan beri hep 28 gunde bir olurdum su son 3ayim boyle gecikmeli bu ayla birlikte 4ay oldu anlamadim neden ama.
Ah insallah kuzum yaa Rabbim hepimizin gonlune gore versin tez zamanda
Aynen ya bende bir buz gibi yoğurt istedi cnm bir sıcacık çorba...bir acı bir eksi bir tatlı baya karışıktı yani :) sende var mi hamilelik belirtilerimiz benzioAa doğru bnmde sivilcem çıktı. cips yerim ertesi gün kesin çıkar.ama bayadr cips yemedim. Arada hıçkırık var. Guruldama çok sık oluyor. Çabuk doyuyorum. 3Gün önce kayınvalidemlere yemege gdecektık yarımsaat dayanamadım ekmek arası bişiler hazrlayıp yedim,doymadm bi daha hazrladım.. tuzlu yedim, sekerli yedim, sonra tekrar tuzlu yedim ...noluyor dedim kendi kendime, ogün çok tuhaftı .. normalde bn tatlı tuzluyu karstrmam dıkkat ederım.
Ben bugün çift çizgi gördüm cnm...yarın kan veririm kesin bise söylerim inss..hiç ama hiç adet gecikmesi yaşamadım bugün yaşayınca test yaptım çift çizgi gördüm çok şükür darisi tüm isteyenlere belirtileri yazdım az önceayyyy senin durum nasıl ben takip edemedim ? yani daha çok yeniyim kadınlar klubünde.. sen hangi aşamadasın ?
Aa doğru bnmde sivilcem çıktı. cips yerim ertesi gün kesin çıkar.ama bayadr cips yemedim. Arada hıçkırık var. Guruldama çok sık oluyor. Çabuk doyuyorum. 3Gün önce kayınvalidemlere yemege gdecektık yarımsaat dayanamadım ekmek arası bişiler hazrlayıp yedim,doymadm bi daha hazrladım.. tuzlu yedim, sekerli yedim, sonra tekrar tuzlu yedim ...noluyor dedim kendi kendime, ogün çok tuhaftı .. normalde bn tatlı tuzluyu karstrmam dıkkat ederım.
Ben bugün çift çizgi gördüm cnm...yarın kan veririm kesin bise söylerim inss..hiç ama hiç adet gecikmesi yaşamadım bugün yaşayınca test yaptım çift çizgi gördüm çok şükür darisi tüm isteyenlere belirtileri yazdım az önce
tek çizgi olunca gebelik yokkızlar bakarmısınızEki Görüntüle 1742020
Sağol cnm darisi tüm isteyenlere...tamam hemen okuyup sorunu cevapliyacamO süperrrrçok sevindim canım hayırlısı olsunnn :) inşallah bizde böyle güzel haberler verebiliriz.. kan testinin sonucunu da merakla bekliyorum
bende belirtilerine istinaden bir soru sordum belki ordan okursun çok merak ettim
hayırlı olsun canımmm saglıkla kucagına al darısı basımızaSağol cnm darisi tüm isteyenlere...tamam hemen okuyup sorunu cevapliyacam
Cnm bu akıntı normalde yumurtlama döneminde olan bir akıntı...ben bu ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım belki yumurta la etki etmiştir..yumurtlama zamanı geldi bu akıntı sonra ara ara devam etti sonra dedigim gibi raki beyazina döndü..eğer Senin akintin yumurtlama zamaniysa ondan kaynaklı olabilir..ya kızlar ASSELL87 paylaşımında şeffaf uzayan ip gibi bir akıntıdan bahsetmişsin bende de aynısı oldu cumartesi günü şaşırdım ilk defa gördüm hatta öyle bir akıntı kendimde bu acaba bir belirti olabilir mi demiştim. 2 defa oldu yalnız sen 5 6 kere demişsin acaba bunun sebebi neydi
Aminnnn cnm inss Allahım isteyen herkese nasip ederhayırlı olsun canımmm saglıkla kucagına al darısı basımıza
Cnm ben ikinci çizgi goremedimkızlar bakarmısınızEki Görüntüle 1742020
merhaba kızlar bende sizin gibi adet günümü bekliyorumne kadar zor bir süreçmiş gerçekten sürekli aklımı kurcalıyor. adet günüm haftaya çarşamba ama dayanamayıp predictor 6 gün öncesi gabelik testi yaptım tabiki negatif çıktı aslında yapma diyen arkadaşlarımda olmuştu ama merakıma yenik düştüm tabiki moralim bozuldu keşke hiç yapmasaymışım.
şimdide bekliyorum bakalım haftaya tekrar deneyeceğim
Amin cnm daha regline var senin de belki ondan çıkmamıştır..ınş sen de en kısa zamanda güzel haberler verirsin bizeMrb, kaç gündür msjlarınızı okuyorum. reglisine 1 hafta kala sonuç alanları görünce gaza geldim bugün test yaptım ama tek çizgi. 6 gün var malum günüme. Göğüslerimde sızı karnımın altına doğru yayılmış ince biz sızı o dediğiniz akıntıların hepsinden var ama sonuç negatif. Demek ki belirtiler de kişiden kişiye değişiyor. hamile olanlar bebeklerini sağlıcakla kucağına alsın, bekleyenlere de hayırlısıyla Rabbim mutluluğu yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?