- 1 Kasım 2015
- 173
- 91
- 13
Evet bnzior cnm :) bnde sadece sekerli tuzlu dengeszliği yasadım. Ekşi- acı cnm hc istemedi.. Belki sonra olur ... Benim 3haftadr agız tadım yok şekeri tuzu acıyı sekeri almiyorum, faranjitden mi kynkli yoksa hamilelik belirtisi mi bilemiyorum.. Gerçi şuan hamileyim bile diyemiyorum. Eşim niye mutlu değilsin diyor. Mutsuz değilim sadece nötr durumdayım, Kan testini görmem lazımm benimm...Aynen ya bende bir buz gibi yoğurt istedi cnm bir sıcacık çorba...bir acı bir eksi bir tatlı baya karışıktı yani :) sende var mi hamilelik belirtilerimiz benzio
Idrar da pozitif gördün mu ya da regl gecikti mi..benimde ruh halim bir tuhaf..bir mutlu bir mutsuz bir sinirliEvet bnzior cnm :) bnde sadece sekerli tuzlu dengeszliği yasadım. Ekşi- acı cnm hc istemedi.. Belki sonra olur ... Benim 3haftadr agız tadım yok şekeri tuzu acıyı sekeri almiyorum, faranjitden mi kynkli yoksa hamilelik belirtisi mi bilemiyorum.. Gerçi şuan hamileyim bile diyemiyorum. Eşim niye mutlu değilsin diyor. Mutsuz değilim sadece nötr durumdayım, Kan testini görmem lazımm benimm...
Cnm bu akıntı normalde yumurtlama döneminde olan bir akıntı...ben bu ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım belki yumurta la etki etmiştir..yumurtlama zamanı geldi bu akıntı sonra ara ara devam etti sonra dedigim gibi raki beyazina döndü..eğer Senin akintin yumurtlama zamaniysa ondan kaynaklı olabilir..
hele o ucuz testler ancak adet gecikince gösteriyormuş çoğu kişide.. 6 gün öncesi içinde hormonal olarak kişiden kişiye değişeceği gibi yine negatif çıkma olasılığı yüksek oluyormuş. aynı durumu yaşamışız :) valla sabıııııır sabııııır demekten başka çare yok :))) hayırlısı olsun cnmbenimde haftaya pazar gorunuyor adetim. bende dun 6 gun oncesi yaptım. negatif cıktı bugunde ucuz test yine negatif. napalım beklicez artık. ama zaman gecmiyor...hayırlısı artık.
Inş olmuştur cnm...normalde o akıntı geldiği zaman calisma yapılması gerekioanladım canım çok teşekkürler.. demek ki yumurtlama zamanına geldi yani öyle olabileceğini de kendi kendime uydurmuştum aklımdan :) o günüde boş geçirmeyelim dedik bir etkisi olmuşmudur bilmem
Mrb, kaç gündür msjlarınızı okuyorum. reglisine 1 hafta kala sonuç alanları görünce gaza geldim bugün test yaptım ama tek çizgi. 6 gün var malum günüme. Göğüslerimde sızı karnımın altına doğru yayılmış ince biz sızı o dediğiniz akıntıların hepsinden var ama sonuç negatif. Demek ki belirtiler de kişiden kişiye değişiyor. hamile olanlar bebeklerini sağlıcakla kucağına alsın, bekleyenlere de hayırlısıyla Rabbim mutluluğu yaşatsın.
Inş olmuştur cnm...normalde o akıntı geldiği zaman calisma yapılması gerekiosen de yapmışsın hayırlısı olsun
Tatlim kan vermeğe gittin mi? Grrçi haber oğledeb sonra çikiyor :)))
Ben de sabırsız davrandım. Hayırlısı ama insan da böyle birşeyde sakin hareket edemiyor.canım bende senin gibi erken testlerden yaptım ama negatif çıktı yine de moralimizi bozmayalım haftaya tekrar deneyelim.. keşke yapmasaydım diyorum gerçi kendi kendime ama :) işte sabırsızlığım burda da boy gösterdi :)
Ben de sabırsız davrandım. Hayırlısı ama insan da böyle birşeyde sakin hareket edemiyor.
Çok sag ol canımAhmos Cnm çok az gelmiş yaa ...ben sogan kuru içtim bir kere btc kuru ınan bana 7 gün yoğun yoğun geldi kanamam ... Sende eğer adet olduğuna eminsen bir kere sogan kuru dene ama yinede doktoruna danis mutlaka
Aynenn :) iş yerinde bir arkadaşım da sürekli gebelik testleriyle boğuşmuş bana gülerek bakıyor aynı benim hallerim diyor neyse ki ben henüz 2 tanesi ile kaldım.. şimdi önümüzdeki haftayı bekliyorum hayırlısı ise Allahım bize de nasip eder inşallah
Kafayı başka bir şeylere vereyim diyorum dönüp dolaştığım nokta aynıçalışmak bile fayda etmiyor
Hayırdır inşallahh güzel rüya görmüşsünIdrar da pozitif gördün mu ya da regl gecikti mi..benimde ruh halim bir tuhaf..bir mutlu bir mutsuz bir sinirlisu an mesela hiç canım bise istemio gece de rüyamda elinde posetle gelen bir oğlan cocugu gördüm poseti dolu dolu...dedim ben sipariş vermedim ki sen niye geldin ben senin için geldim dedi eve girdi :) belki işarettir bilemedim
Acaba kan sayımın mı düşük, benim de öyle olduğu zmnlarda pekmez içerim 1 sonraki regl de normale döner..Kızlar ben üç gün önce regli oldum ama afedersiniz rengi kahve ve toplam ıkı pet olmadı neyin nesi anlamadım şimdiye yoğunluk olmam lazım ağrı falan da yok bilenler yardımcı olabilir mi
Dün yaptığın test pozitifken negatif mi oldu ???? Yoksa 2 ayrı test yaptın dün pozitif, bugün negatif mi olduu tatlm????Gıtmedım.inanmıcaksınız ama dünkü test bu sabah tek cızgı olmuş tekrar test yaptım oda negatif. Adetı beklicem
hele o ucuz testler ancak adet gecikince gösteriyormuş çoğu kişide.. 6 gün öncesi içinde hormonal olarak kişiden kişiye değişeceği gibi yine negatif çıkma olasılığı yüksek oluyormuş. aynı durumu yaşamışız :) valla sabıııııır sabııııır demekten başka çare yok :))) hayırlısı olsun cnm
E senin de varmış daha gününe niye bu kadar sık tekrarlayasın ki? Ben günümü beklicem 2. test için. tekrar tekrar moralim bozulmasınöyle canım :) hakkımızda hayırlısı. gelişmeleri bildir.takipteyim :) dayanamıcam bende yrn yine test yapıcam galiba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?