Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aynen ya bende bir buz gibi yoğurt istedi cnm bir sıcacık çorba...bir acı bir eksi bir tatlı baya karışıktı yani :) sende var mi hamilelik belirtilerimiz benzio
Evet bnzior cnm :) bnde sadece sekerli tuzlu dengeszliği yasadım. Ekşi- acı cnm hc istemedi.. Belki sonra olur ... Benim 3haftadr agız tadım yok şekeri tuzu acıyı sekeri almiyorum, faranjitden mi kynkli yoksa hamilelik belirtisi mi bilemiyorum.. Gerçi şuan hamileyim bile diyemiyorum. Eşim niye mutlu değilsin diyor. Mutsuz değilim sadece nötr durumdayım, Kan testini görmem lazımm benimm...

Idrar da pozitif gördün mu ya da regl gecikti mi..benimde ruh halim bir tuhaf..bir mutlu bir mutsuz bir sinirli su an mesela hiç canım bise istemio gece de rüyamda elinde posetle gelen bir oğlan cocugu gördüm poseti dolu dolu...dedim ben sipariş vermedim ki sen niye geldin ben senin için geldim dedi eve girdi :) belki işarettir bilemedim

anladım canım çok teşekkürler.. demek ki yumurtlama zamanına geldi yani öyle olabileceğini de kendi kendime uydurmuştum aklımdan :) o günüde boş geçirmeyelim dedik bir etkisi olmuşmudur bilmem

benimde haftaya pazar gorunuyor adetim. bende dun 6 gun oncesi yaptım. negatif cıktı bugunde ucuz test yine negatif. napalım beklicez artık. ama zaman gecmiyor... hayırlısı artık.
hele o ucuz testler ancak adet gecikince gösteriyormuş çoğu kişide.. 6 gün öncesi içinde hormonal olarak kişiden kişiye değişeceği gibi yine negatif çıkma olasılığı yüksek oluyormuş. aynı durumu yaşamışız :) valla sabıııııır sabııııır demekten başka çare yok :))) hayırlısı olsun cnm

Kızlar ben üç gün önce regli oldum ama afedersiniz rengi kahve ve toplam ıkı pet olmadı neyin nesi anlamadım şimdiye yoğunluk olmam lazım ağrı falan da yok bilenler yardımcı olabilir mi

anladım canım çok teşekkürler.. demek ki yumurtlama zamanına geldi yani öyle olabileceğini de kendi kendime uydurmuştum aklımdan :) o günüde boş geçirmeyelim dedik bir etkisi olmuşmudur bilmem
Inş olmuştur cnm...normalde o akıntı geldiği zaman calisma yapılması gerekio sen de yapmışsın hayırlısı olsun

canım bende senin gibi erken testlerden yaptım ama negatif çıktı yine de moralimizi bozmayalım haftaya tekrar deneyelim.. keşke yapmasaydım diyorum gerçi kendi kendime ama :) işte sabırsızlığım burda da boy gösterdi :)

Ahmos Cnm çok az gelmiş yaa ...ben sogan kuru içtim bir kere btc kuru ınan bana 7 gün yoğun yoğun geldi kanamam ... Sende eğer adet olduğuna eminsen bir kere sogan kuru dene ama yinede doktoruna danis mutlaka

Ben de sabırsız davrandım. Hayırlısı ama insan da böyle birşeyde sakin hareket edemiyor.

Ben de sabırsız davrandım. Hayırlısı ama insan da böyle birşeyde sakin hareket edemiyor.

Aynenn :) iş yerinde bir arkadaşım da sürekli gebelik testleriyle boğuşmuş bana gülerek bakıyor aynı benim hallerim diyor neyse ki ben henüz 2 tanesi ile kaldım.. şimdi önümüzdeki haftayı bekliyorum hayırlısı ise Allahım bize de nasip eder inşallah
Kafayı başka bir şeylere vereyim diyorum dönüp dolaştığım nokta aynı çalışmak bile fayda etmiyor

Ben de bu işlere yeni giriştim uzun zamandır süren bi çalışmam yok ama işte insan yine panik oluyor tiroid çok yüksek çıkmıştı bende onun tedavisini görüyorum daha geçen ay normal değer aralığına girdi doktorum korunmayı bırakabilirsiniz demişti. düzenli çalıştığımız ilk ay diyebilirim. Bakalım...

Hayırdır inşallahh güzel rüya görmüşsün bugün idrar testi yaptm pozitif , Normalde 28günde bir regl olurdum ancak son 2 regl düzensiz ilkinde 35. ,diğerinde 32. günde regl oldm. Yani adetim gecikti ama bu adet düzenszliğinden mi hamilelikten mi kaynaklanıyor emin değilim..ruh halim sakin..hatta genel olarak son 1aydır hep alışveriş yaptım makyaj ürünü, giyim bana çok iyi geldi nen terlediğimi hiç hatrlamam, son 4gündür sasrtıcı derecede ya sıcaklıyorum uyuyamıyorum yada karışık rüyalar görüyorum.

Kızlar ben üç gün önce regli oldum ama afedersiniz rengi kahve ve toplam ıkı pet olmadı neyin nesi anlamadım şimdiye yoğunluk olmam lazım ağrı falan da yok bilenler yardımcı olabilir mi
Acaba kan sayımın mı düşük, benim de öyle olduğu zmnlarda pekmez içerim 1 sonraki regl de normale döner..

öyle canım :) hakkımızda hayırlısı. gelişmeleri bildir.takipteyim :) dayanamıcam bende yrn yine test yapıcam galiba .

öyle canım :) hakkımızda hayırlısı. gelişmeleri bildir.takipteyim :) dayanamıcam bende yrn yine test yapıcam galiba .
E senin de varmış daha gününe niye bu kadar sık tekrarlayasın ki? Ben günümü beklicem 2. test için. tekrar tekrar moralim bozulmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…