E senin de varmış daha gününe niye bu kadar sık tekrarlayasın ki? Ben günümü beklicem 2. test için. tekrar tekrar moralim bozulmasın
öyle canım :) hakkımızda hayırlısı. gelişmeleri bildir.takipteyim :) dayanamıcam bende yrn yine test yapıcam galiba .
Ben de bu işlere yeni giriştim uzun zamandır süren bi çalışmam yok ama işte insan yine panik oluyor tiroid çok yüksek çıkmıştı bende onun tedavisini görüyorum daha geçen ay normal değer aralığına girdi doktorum korunmayı bırakabilirsiniz demişti. düzenli çalıştığımız ilk ay diyebilirim. Bakalım...
canm bende daha önce adetime 6-4-3 gün kala çok test yaptım hepsi silik çizgi çıktı ilk işin kan vermek osun inşallah bebeğin seninledirBat 14 ocak daha günüm var hayal kırıklığı olsun istemiyorum dediğin gibi gitsem mi beklesem mi
Yapcan mı gerçekten :) bak beni de şimdi hareketlendirdinyapma yaaa sonra negatif çıkıyo sinir oluyorum bennnn bekleyeceğim ben ya.. çünkü o 5 liralık testler adet gecikince gösteriyor ancak.. diğer testler 30 lira yani adet öncesi bilen testler.. her gün yapsak göçeriz
Bugün hiç görmedim seni nerelerdesin :)canm bende daha önce adetime 6-4-3 gün kala çok test yaptım hepsi silik çizgi çıktı ilk işin kan vermek osun inşallah bebeğin seninledir
Hayatım napıyosun ne durumdasın.sırf sizden haber almak için giriyorum topiğecanm bende daha önce adetime 6-4-3 gün kala çok test yaptım hepsi silik çizgi çıktı ilk işin kan vermek osun inşallah bebeğin seninledir
canım bekliyorum batı ama nasıl bekliyorum evde test var yapmamak için zor tutyorum eşim yapma dedi ama ben işyerinde yapcam test aldımHayatım napıyosun ne durumdasın.sırf sizden haber almak için giriyorum topiğe
sişciye gttim bugünn de biraz önce girebildim canımmm.. sen naptın geldimiiBugün hiç görmedim seni nerelerdesin :)
ayybnde yapcam şimdi aldım geldim test dayanamıcam 3 gün kaldı ama 5 tl lik olsun ya yapıyim kafam ağrıyacağına ama moralimde bozuluyor olsun belki geç döllnme olmusdur adeti beklerim bu seferbende sinir oluyorum ama merak ediyorum.yapmıcam desem yalan olur galiba :)))) evde 1 clearblue digital 4 gün önce, 1 predictor 6 gun once birde 5 tl lik bebetime kalmış :) kan testimi yaptırsam diyede düşünüyorum. ay kafayı yedim
dişciye demek istemişimsişciye gttim bugünn de biraz önce girebildim canımmm.. sen naptın geldimii
Canim acaba yerlesme miydi seninki ? Kan tahlili verdin miKızlar ben üç gün önce regli oldum ama afedersiniz rengi kahve ve toplam ıkı pet olmadı neyin nesi anlamadım şimdiye yoğunluk olmam lazım ağrı falan da yok bilenler yardımcı olabilir mi
ınsallah cnmvalla rüyamda Allah bilir yüz kez hamileydim hatta bi zaman kıza bizaman erkeğe doğummu yapmadım dersin tekmemi hissetmedim dr kontrolüne mi gitmedim valla hamile kalmadan rüyamda herşeyi yaptımAma ortada bişi yok Allah büyük inşallah senin rüyan çıkar hatta hepimizin inşallah
Canim acaba yerlesme miydi seninki ? Kan tahlili verdin mi[/QUOTE
Canım yaa şimdi doktorumu aradım hamilelik olabilir dedi cumaya kadar bekle tahlil ver dedı olabilir miki yaaa
C
canım akınt gedi mi senin yumurta akı gbi uzayan çünkü kaç gündü bir oluyorsun adet nette hesaplama var canım ona göre bek istersenArkadaşlar en son ayın 25ünde adet olmuştum benim yumurtlama dönemim gecti mi sizce gelmediyse ayın kacinaaaa kadar degerlendiriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?