Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

E senin de varmış daha gününe niye bu kadar sık tekrarlayasın ki? Ben günümü beklicem 2. test için. tekrar tekrar moralim bozulmasın

dogru soyluyorsun moral bozuluyor. pozitif cıkanda oluyor ya bazılarının erkenden cıkar mı diye ümitleniyorum merak ediyorum.goguslerim acıyor ovulasyondan 3 gun sonrasından beri.ilk defa oldu bende acaba acaba diye diye kafayı yedim galiba :)

öyle canım :) hakkımızda hayırlısı. gelişmeleri bildir.takipteyim :) dayanamıcam bende yrn yine test yapıcam galiba .

Yapcan mı gerçekten :) bak beni de şimdi hareketlendirdin yapma yaaa sonra negatif çıkıyo sinir oluyorum bennnn bekleyeceğim ben ya.. çünkü o 5 liralık testler adet gecikince gösteriyor ancak.. diğer testler 30 lira yani adet öncesi bilen testler.. her gün yapsak göçeriz

Benden kan testi istemedi yani öyle troitlerime falan baktırmadım gebelik gerçekleştikten sonra herhalde takibe alır zaten doktorumu da değiştireceğim.. bizimde düzenli çalıştığımız ilk ay :) bakalım hayırlısı senin kaç günün var ? benim haftaya çarşamba..

Bat 14 ocak daha günüm var hayal kırıklığı olsun istemiyorum dediğin gibi gitsem mi beklesem mi
canm bende daha önce adetime 6-4-3 gün kala çok test yaptım hepsi silik çizgi çıktı ilk işin kan vermek osun inşallah bebeğin seninledir

bende sinir oluyorum ama merak ediyorum.yapmıcam desem yalan olur galiba :)))) evde 1 clearblue digital 4 gün önce, 1 predictor 6 gun once birde 5 tl lik bebetime kalmış :) kan testimi yaptırsam diyede düşünüyorum. ay kafayı yedim

canım sıkkın moralim bozuk..yoruldum her şeydenn..2 buçuk yıl saf gibi çocuk yapmadım bide..sanki hemen olucakmış gibii:S çok pişmanımm:S

Hayatım napıyosun ne durumdasın.sırf sizden haber almak için giriyorum topiğe
canım bekliyorum batı ama nasıl bekliyorum evde test var yapmamak için zor tutyorum eşim yapma dedi ama ben işyerinde yapcam test aldım hiç bişey içmiyorum şuan bekliyorum 3 gün kaldıııı

ayybnde yapcam şimdi aldım geldim test dayanamıcam 3 gün kaldı ama 5 tl lik olsun ya yapıyim kafam ağrıyacağına ama moralimde bozuluyor olsun belki geç döllnme olmusdur adeti beklerim bu sefer

Kızlar ben üç gün önce regli oldum ama afedersiniz rengi kahve ve toplam ıkı pet olmadı neyin nesi anlamadım şimdiye yoğunluk olmam lazım ağrı falan da yok bilenler yardımcı olabilir mi
Canim acaba yerlesme miydi seninki ? Kan tahlili verdin mi

ınsallah cnm

Arkadaşlar en son ayın 25ünde adet olmuştum benim yumurtlama dönemim gecti mi sizce gelmediyse ayın kacinaaaa kadar degerlendiriyim
canım akınt gedi mi senin yumurta akı gbi uzayan çünkü kaç gündü bir oluyorsun adet nette hesaplama var canım ona göre bek istersen

bugun kan testi yaptrdm bat 17 ocaktı ckmadı kızlar bişi doktor gec yerlesme olursa ancak vardr suanlk hamile diilsin dedii (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…