- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
30 günde bir oluyorum yumurtaa akiiiii gibi sıvıyı hep bekliyommmmm ama hiç gormuyomkiyacanım akınt gedi mi senin yumurta akı gbi uzayan çünkü kaç gündü bir oluyorsun adet nette hesaplama var canım ona göre bek istersen
ayybnde yapcam şimdi aldım geldim test dayanamıcam 3 gün kaldı ama 5 tl lik olsun ya yapıyim kafam ağrıyacağına ama moralimde bozuluyor olsun belki geç döllnme olmusdur adeti beklerim bu sefer
ayybnde yapcam şimdi aldım geldim test dayanamıcam 3 gün kaldı ama 5 tl lik olsun ya yapıyim kafam ağrıyacağına ama moralimde bozuluyor olsun belki geç döllnme olmusdur adeti beklerim bu sefer
Süper cnm hayirli olsun sana da sagsalim kucağına alırsın inssHayırdır inşallahh güzel rüya görmüşsünbugün idrar testi yaptm pozitif , Normalde 28günde bir regl olurdum ancak son 2 regl düzensiz ilkinde 35. ,diğerinde 32. günde regl oldm. Yani adetim gecikti ama bu adet düzenszliğinden mi hamilelikten mi kaynaklanıyor emin değilim..ruh halim sakin..hatta genel olarak son 1aydır hep alışveriş yaptım makyaj ürünü, giyim bana çok iyi geldi nen terlediğimi hiç hatrlamam, son 4gündür sasrtıcı derecede ya sıcaklıyorum uyuyamıyorum yada karışık rüyalar görüyorum.
Cnm benim normalde hiç gecikme olur mu ...olmazsa sen yinede görün doktora kan da baktir olmazsa...ınş güzel haberler alırsın sağlıklı evlatlarin olurKızlar benim bat 2gun geçti evde idrar testi yaptım negatif çıktı çok fena basım ağrıyor bacakların da sis sanki kan testi yaptıracağım ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum2kez düşük yaptım çünkü dua edin ne olur
ben normalde adetime 3-4-gün kala kasığım ağrır ama bu ay 10gün önceden başladı alakası var mı bilmem ama ara ara bel ağrım ve güğüslerde şişlişk bi de tek göğüsümün ucu büyüdü.. bua yda ovu testi kullanmıştım koyu çizgiyi gördüm çok çalşdım bekliyorum.. test yapmam için idarari bekliyorum gelmedi bi türlüayy yapıcan mı şimdi bende merak ettim. sınucu bekliyorum :) olmazsa yine yaparız napalım :) sende belirgin degısık bi belirti var mı?
Cnm ben çörek otu bal tarçın kuru yaptım o akıntı bende baya geldi.. Eğer hamile degil sen de dene mutlaka yada yumurtlama takibi yap30 günde bir oluyorum yumurtaa akiiiii gibi sıvıyı hep bekliyommmmm ama hiç gormuyomkiya
yani çalışdıysan iyi canım bu günde çalış çünkü bat 25 ocak mı şimdi ona göre 11-12 çıkıyor yani bugünler durmaaa geçen falan gel d mi hiç akıntınn30 günde bir oluyorum yumurtaa akiiiii gibi sıvıyı hep bekliyommmmm ama hiç gormuyomkiya
bugun kan testi yaptrdm bat 17 ocaktı ckmadı kızlar bişi doktor gec yerlesme olursa ancak vardr suanlk hamile diilsin dedii(
Su sesi dinle bol bol gelir mutlakaben normalde adetime 3-4-gün kala kasığım ağrır ama bu ay 10gün önceden başladı alakası var mı bilmem ama ara ara bel ağrım ve güğüslerde şişlişk bi de tek göğüsümün ucu büyüdü.. bua yda ovu testi kullanmıştım koyu çizgiyi gördüm çok çalşdım bekliyorum.. test yapmam için idarari bekliyorum gelmedi bi türlü
ayyy aminnn inşallah ne güzel dedinn bu arad attığın test seninmiydi bi resim gördüm deeeeeSu sesi dinle bol bol gelir mutlakaHadi güzel sonuç verirsin inss
saol canım sebebini merak ediıorm Rabbm bilir tabikide bi zamanı vardır onun istedgi zaman olucakda insnın aklına bi skntı cıkarmı dusuncesi gelioo korkuorm. yumurtalklarıma baktrmstm kist vs yok demişti doktormm 7 aylk evliyim 2 aydr denioruzz.hayırlısı olsun cnm belki geç dollenmistir..yoksa da sıkmamaya çalış canını önümüzdeki ay denemelere devam
hayırlısı olsun inşallah geç döllenme olmusdur.. rabbim yardımcımız olsun 2 aydır deniyormsun zamnı vardır bde 4 aydır deniyorum diyorum her ay hamilelik belirtsi belki de rahim kendini hazırlıyor artk böyle düşünüyorum vakti zmanı var bu ay olmazsa tekar kont gdicem bnde çünkü hep kist oluşuyor bakalım nasippsaol canım sebebini merak ediıorm Rabbm bilir tabikide bi zamanı vardır onun istedgi zaman olucakda insnın aklına bi skntı cıkarmı dusuncesi gelioo korkuorm. yumurtalklarıma baktrmstm kist vs yok demişti doktormm 7 aylk evliyim 2 aydr denioruzz.
Cnm sabah saatlerinde attım evet pozitif çıktı darisi sana inşAllahayyy aminnn inşallah ne güzel dedinn bu arad attığın test seninmiydi bi resim gördüm deeeee
Cnm bende 4.ayimda hamile kaldım baksaol canım sebebini merak ediıorm Rabbm bilir tabikide bi zamanı vardır onun istedgi zaman olucakda insnın aklına bi skntı cıkarmı dusuncesi gelioo korkuorm. yumurtalklarıma baktrmstm kist vs yok demişti doktormm 7 aylk evliyim 2 aydr denioruzz.
ayy çok sevindimmm ya heman allah sağlılı kucağına almayı sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsinnnCnm sabah saatlerinde attım evet pozitif çıktı darisi sana inşAllah
canım doktorumu Aradım hamilelik olabilir dedı cuma gününe kadar bekle dırek kana git dedı olabilirmi ki şaşırdım kaldım yaaaCanim acaba yerlesme miydi seninki ? Kan tahlili verdin mi
Bence de yarın 2 gün kalmış olucak.sabah yapcanım bekliyorum batı ama nasıl bekliyorum evde test var yapmamak için zor tutyorum eşim yapma dedi ama ben işyerinde yapcam test aldımhiç bişey içmiyorum şuan bekliyorum 3 gün kaldıııı
ayyy tamam o zman sabaha karşı nasılsa wc kalkıyorum ozman yaparım mademBence de yarın 2 gün kalmış olucak.sabah yapikincide adetten sonra 25.gün kopkoyu çizgi görmüştüm 8 gün vardı adetime ozamanlar 31-32 günde adet olurdum.ilkinde 5 gün kala çift çizgi görmüştüm
Canim benimde bat 17 ocak bende de cikmadibugun kan testi yaptrdm bat 17 ocaktı ckmadı kızlar bişi doktor gec yerlesme olursa ancak vardr suanlk hamile diilsin dedii(
önce de gecikmiştir canım ve ben adet olduğunu sanirken düşük yapmıştımSüper cnm hayirli olsun sana da sagsalim kucağına alırsın inss
Cnm benim normalde hiç gecikme olur mu ...olmazsa sen yinede görün doktora kan da baktir olmazsa...ınş güzel haberler alırsın sağlıklı evlatlarin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?