Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayybnde yapcam şimdi aldım geldim test dayanamıcam 3 gün kaldı ama 5 tl lik olsun ya yapıyim kafam ağrıyacağına ama moralimde bozuluyor olsun belki geç döllnme olmusdur adeti beklerim bu sefer
ayybnde yapcam şimdi aldım geldim test dayanamıcam 3 gün kaldı ama 5 tl lik olsun ya yapıyim kafam ağrıyacağına ama moralimde bozuluyor olsun belki geç döllnme olmusdur adeti beklerim bu sefer

ayy yapıcan mı şimdi bende merak ettim. sınucu bekliyorum :) olmazsa yine yaparız napalım :) sende belirgin degısık bi belirti var mı?

Kızlar benim bat 2gun geçti evde idrar testi yaptım negatif çıktı çok fena basım ağrıyor bacakların da sis sanki kan testi yaptıracağım ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 2kez düşük yaptım çünkü dua edin ne olur

Süper cnm hayirli olsun sana da sagsalim kucağına alırsın inss
Cnm benim normalde hiç gecikme olur mu ...olmazsa sen yinede görün doktora kan da baktir olmazsa...ınş güzel haberler alırsın sağlıklı evlatlarin olur

ayy yapıcan mı şimdi bende merak ettim. sınucu bekliyorum :) olmazsa yine yaparız napalım :) sende belirgin degısık bi belirti var mı?
ben normalde adetime 3-4-gün kala kasığım ağrır ama bu ay 10gün önceden başladı alakası var mı bilmem ama ara ara bel ağrım ve güğüslerde şişlişk bi de tek göğüsümün ucu büyüdü.. bua yda ovu testi kullanmıştım koyu çizgiyi gördüm çok çalşdım bekliyorum.. test yapmam için idarari bekliyorum gelmedi bi türlü

30 günde bir oluyorum yumurtaa akiiiii gibi sıvıyı hep bekliyommmmm ama hiç gormuyomkiya
yani çalışdıysan iyi canım bu günde çalış çünkü bat 25 ocak mı şimdi ona göre 11-12 çıkıyor yani bugünler durmaaa geçen falan gel d mi hiç akıntınn

Su sesi dinle bol bol gelir mutlaka Hadi güzel sonuç verirsin inss

hayırlısı olsun cnm belki geç dollenmistir..yoksa da sıkmamaya çalış canını önümüzdeki ay denemelere devam
saol canım sebebini merak ediıorm Rabbm bilir tabikide bi zamanı vardır onun istedgi zaman olucakda insnın aklına bi skntı cıkarmı dusuncesi gelioo korkuorm. yumurtalklarıma baktrmstm kist vs yok demişti doktormm 7 aylk evliyim 2 aydr denioruzz.

hayırlısı olsun inşallah geç döllenme olmusdur.. rabbim yardımcımız olsun 2 aydır deniyormsun zamnı vardır bde 4 aydır deniyorum diyorum her ay hamilelik belirtsi belki de rahim kendini hazırlıyor artk böyle düşünüyorum vakti zmanı var bu ay olmazsa tekar kont gdicem bnde çünkü hep kist oluşuyor bakalım nasipp

Cnm bende 4.ayimda hamile kaldım bak daha çok erken seninki..vücut kendini hamilelige hazırladığı için adet dongusunde değişimler olabiliyor...içini rahat tut stresten de kaynaklı olabilir

canım bekliyorum batı ama nasıl bekliyorum evde test var yapmamak için zor tutyorum eşim yapma dedi ama ben işyerinde yapcam test aldım hiç bişey içmiyorum şuan bekliyorum 3 gün kaldıııı
Bence de yarın 2 gün kalmış olucak.sabah yap ikincide adetten sonra 25.gün kopkoyu çizgi görmüştüm 8 gün vardı adetime ozamanlar 31-32 günde adet olurdum.ilkinde 5 gün kala çift çizgi görmüştüm

resmen şu anda youtube dan su sesi açtım ki idrarım gelsin de test yapayım diye @ASSEL
ayyy tamam o zman sabaha karşı nasılsa wc kalkıyorum ozman yaparım madem
senden cesaret aldım zaten...allahım inşallah olsun yarabbim..

Daha
önce de gecikmiştir canım ve ben adet olduğunu sanirken düşük yapmıştım o yüzden korkuyorum. Hiç adet belirtim de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…