- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
- 23
kendimi cok kötü hissettim benCanim benimde bat 17 ocak bende de cikmadi
canım saglıkla dogsun inss. sende korunmadın dimi hıc ? ne kadarlk evliydin cnmsaol canım sebebini merak ediıorm Rabbm bilir tabikide bi zamanı vardır onun istedgi zaman olucakda insnın aklına bi skntı cıkarmı dusuncesi gelioo korkuorm. yumurtalklarıma baktrmstm kist vs yok demişti doktormm 7 aylk evliyim 2 aydr denioruzz.
canım saglıkla dogsun inss. sende korunmadın dimi hıc ? ne kadarlk evliydin cnmCnm bende 4.ayimda hamile kaldım bakdaha çok erken seninki..vücut kendini hamilelige hazırladığı için adet dongusunde değişimler olabiliyor...içini rahat tut stresten de kaynaklı olabilir
Anladım cnm ınş yasamazsin bir daha böyle bir durumDaha
önce de gecikmiştir canım ve ben adet olduğunu sanirken düşük yapmıştımo yüzden korkuyorum. Hiç adet belirtim de yok
Cnm ilk evlendim hiç korunmadim ikinci ayimda hamile kaldım...bir kızım var ağustos 2012 doğumlucanım saglıkla dogsun inss. sende korunmadın dimi hıc ? ne kadarlk evliydin cnm
Aminnnn inşallahh canımmmmmmmresmen şu anda youtube dan su sesi açtım ki idrarım gelsin de test yapayım diye@ASSEL
ayyy tamam o zman sabaha karşı nasılsa wc kalkıyorum ozman yaparım madem
senden cesaret aldım zaten...allahım inşallah olsun yarabbim..
Ay Hadi gelsin artık yahu..bekliyoruz sevinç çığlıklarınıresmen şu anda youtube dan su sesi açtım ki idrarım gelsin de test yapayım diye@ASSEL
ayyy tamam o zman sabaha karşı nasılsa wc kalkıyorum ozman yaparım madem
senden cesaret aldım zaten...allahım inşallah olsun yarabbim..
aminn ya şimdi yapmiim ben sabah idarinla yapiim yada şimdi de yapiim yarında yaparım hahah testi açtım geri kapatılmazAy Hadi gelsin artık yahu..bekliyoruz sevinç çığlıklarınıyarın sabah ta yap ama kesin
Evet Evet bugün de yap yarindaaaaaaaminn ya şimdi yapmiim ben sabah idarinla yapiim yada şimdi de yapiim yarında yaparım hahah testi açtım geri kapatılmaz
ayy yapıcan mı şimdi bende merak ettim. sınucu bekliyorum :) olmazsa yine yaparız napalım :) sende belirgin degısık bi belirti var mı?
aminn ya şimdi yapmiim ben sabah idarinla yapiim yada şimdi de yapiim yarında yaparım hahah testi açtım geri kapatılmaz
Benim hala kasiklarim batıo canim bu kadar belim ve kasigim agrimasa unutlanmazdim ınsallah sende geç döllenme olmusturkendimi cok kötü hissettim benadet olmucakmısım gibi geliodu
ayyy yaptımm şimdi 2 dk oldu tek çizgibekliyoruzzzz :)))
ayyy yaptımm şimdi 2 dk oldu tek çizgiolsunnn hiç üzülmedim çünkü erken yaptımm olsun adete var hem bua y olmazsa öteki ay dvammm
yaptım cabımEvet Evet bugün de yap yarindaaaaaa
bnde öyle yaparım artk çünkü 10gün kala da erken gebelik testi yapmısdım bnde cumartesi allah nasip ederse olur olmazssa rabbimin bi bldiği vardır mutlakaSağlık olsun. Ben bugün aldım ağzımın payını p.tesi hasta olmazsam öyle yaparım
Geç dollenmedir ınş cnm..yine tekrarlarsin testiayyy yaptımm şimdi 2 dk oldu tek çizgiolsunnn hiç üzülmedim çünkü erken yaptımm olsun adete var hem bua y olmazsa öteki ay dvammm
ayyy yaptımm şimdi 2 dk oldu tek çizgiolsunnn hiç üzülmedim çünkü erken yaptımm olsun adete var hem bua y olmazsa öteki ay dvammm
Ya ben clearblue almadim ama onuda merak etmiyor degilim 5 tl olandan bende aldim ama o hic en son evrede alinacak bir testmis.. Yine predictor ve clearblue almadan bu is bitmeyecek gibi gozukuyorbende sinir oluyorum ama merak ediyorum.yapmıcam desem yalan olur galiba :)))) evde 1 clearblue digital 4 gün önce, 1 predictor 6 gun once birde 5 tl lik bebetime kalmış :) kan testimi yaptırsam diyede düşünüyorum. ay kafayı yedim
bende pek bişi yokBenim hala kasiklarim batıo canim bu kadar belim ve kasigim agrimasa unutlanmazdim ınsallah sende geç döllenme olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?