Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaslar ıyı aksamlar hadı kafamızı dagıtalım normalde ben de cocuk cok ıstıyorum hemde asırı olmayınca olmuyor ama umıdımızı kaybetmıcez rabbım ne zaman hayırlısıysa zaten onu bıze vercek...sıze bır sorum var sımdı ben namaz kılmayı cok ıstıyorum ıcımde o ıstekde cok var ben bunu tetıklıcek bır sey olmasını ıstıyorum mesela oyle kıtap syleyınkı dını kıtap okuyupta benı gercekten etkıledı dıyecegınız onu okumak ıstıyorum bızı kurtarcak olan tek sey dua... rabbım hepımızın gonlune gore versın...

Kitap bilmiyorum canım da ben de uzun zamandır aynı şeyi düşünüyordum. Çok şükür geçen hafta başladım okulda derslerin öğlen bitiyor gelir gelmez namaz kiliyirum insan çok huzurlu oluyor Rabbim biraktirmasin darısı size inşallah su an kendimi o kadar halsiz ve uykusuz hissediyorum ki ama Rabbimle yatsı randevusuna gitmek zorundayım :) :)

:)allah kabul etsın canım sanırım bızımde huzurda bulusmamıza az kaldı:) duanda benıde ekle de benıde cagırsın huzuruna ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…