cok güzel yazmıssın canım hiç kafaya takmamak lazım rabbim herseyın e n guzelini biliraslında boşuna takıyoruz hepimiz kızlar. ALLAH ne zaman , Ol! derse o zaman olucak. hakkımızda hayırlısı...
inşallah canım omasa da sağlıkmolsun napalım önceki aylar testde tek çizgiyi görünce çok üzülürdüm sakinim artk nasipGeç dollenmedir ınş cnm..yine tekrarlarsin testi
haha artk yok adetden önce olmamalı.netŞimdi test yapcam diyen olursa kafayı yerim bak. Sürekli bi gaza getiriyoz bi sakinleşiyoz. Iyice kafa gitti bak hepimizin
Bekleyelim bakalım canım olmazsa gelecek ay çok caliscaz yapcak bişey yokbende pek bişi yok
İnşallah teşekkürler :)Anladım cnm ınş yasamazsin bir daha böyle bir durumiçin rahat etsin diye bir görün bence doktora
Kitap bilmiyorum canım da ben de uzun zamandır aynı şeyi düşünüyordum. Çok şükür geçen hafta başladım okulda derslerin öğlen bitiyor gelir gelmez namaz kiliyirum insan çok huzurlu oluyor Rabbim biraktirmasin darısı size inşallah su an kendimi o kadar halsiz ve uykusuz hissediyorum ki ama Rabbimle yatsı randevusuna gitmek zorundayım :) :)arkadaslar ıyı aksamlar hadı kafamızı dagıtalım normalde ben de cocuk cok ıstıyorum hemde asırı olmayınca olmuyor ama umıdımızı kaybetmıcez rabbım ne zaman hayırlısıysa zaten onu bıze vercek...sıze bır sorum var sımdı ben namaz kılmayı cok ıstıyorum ıcımde o ıstekde cok var ben bunu tetıklıcek bır sey olmasını ıstıyorum mesela oyle kıtap syleyınkı dını kıtap okuyupta benı gercekten etkıledı dıyecegınız onu okumak ıstıyorum bızı kurtarcak olan tek sey dua... rabbım hepımızın gonlune gore versın...
Aynen canım.yılmak yok yola devam.o bebek o göbüşe gelecekayyy yaptımm şimdi 2 dk oldu tek çizgiolsunnn hiç üzülmedim çünkü erken yaptımm olsun adete var hem bua y olmazsa öteki ay dvammm
:)allah kabul etsın canım sanırım bızımde huzurda bulusmamıza az kaldı:) duanda benıde ekle de benıde cagırsın huzuruna ..Kitap bilmiyorum canım da ben de uzun zamandır aynı şeyi düşünüyordum. Çok şükür geçen hafta başladım okulda derslerin öğlen bitiyor gelir gelmez namaz kiliyirum insan çok huzurlu oluyor Rabbim biraktirmasin darısı size inşallah su an kendimi o kadar halsiz ve uykusuz hissediyorum ki ama Rabbimle yatsı randevusuna gitmek zorundayım :) :)
hahaAynen canım.yılmak yok yola devam.o bebek o göbüşe gelecek
Ederim tabi canım isim olarak dua etmek daha makbul imiş ne diye edeyim:)allah kabul etsın canım sanırım bızımde huzurda bulusmamıza az kaldı:) duanda benıde ekle de benıde cagırsın huzuruna ..
zehra cnmEderim tabi canım isim olarak dua etmek daha makbul imiş ne diye edeyim
Tamam tatlım bana da dua et inşallah :)zehra cnm
sen doktoora gtmedin mi canımAynen canım.yılmak yok yola devam.o bebek o göbüşe gelecek
Ee olabilir derken ne demek istedinizolabilir .)
Geldi canım artık adetim başladı :) neyse olsun bi sonraki aya inşallahsişciye gttim bugünn de biraz önce girebildim canımmm.. sen naptın geldimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?