Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

haha evet canım gelcek inşallah öteki ay aynı anda kalırız belki kızzzz
Adetten sonra 5-6-7.günler korunmadık.artık koruncak eşim.bu günlerde kalmam %1 ihtimal olduğuna göre çok zor...görümcem de hamile 3 aylık.onu beklemeye karar verdim.onun ilk bebeği ben araya girmiyeyim diyorum.
sen doktoora gtmedin mi canım
Doktor bugün izinliydi canım yarın gidicem inşallah.ama tahlil sonuçlarım normalmiş sanırım.
Kızlar bide ben emziriyorum sut koruyor olabilir mi
Süt korumaz

Hayırlı evlat olsun sağlıkla al kucağına Allahın izniyle canım çok sevindim darısı bize insallahh
Kızlarrrr inanamıyorum hamileyim şimdi kandan geldım o kanama yerleşmeymiş şoklardayımmmmm

Yeni hamis olan arkadaslarim bisey sorsam yardimci olabilirmiii?
Bisey kafama takildi mesela karninizi yani alt karin bolgenizi boyle mutfak tezgahina veya lavabo tarafina hafiften carptiginizda aniden bi sanci giriyormu alt karin bolgenize? Nolur bi cevaplayin

canım sıkkın moralim bozuk..yoruldum her şeydenn..2 buçuk yıl saf gibi çocuk yapmadım bide..sanki hemen olucakmış gibii:S çok pişmanımm:S
üzme kendini diçem ama biliyorum üzmemek elde değil bnmde 2 yıldır olmuyo eşim tedavi fln gördü tabi ilk 1 yıl bilmiyoduk bi sorun oldugunu ama Allahıma şükür düzeldi bgnde hamile olduğumu öğrendm tabi değerler artmaya devam ederse tam bir hamilelik oluak inşallah bizde çok ümitsizliğe kapıldık lakin vardır Allahın bi bildiği en kısa zamanda dileklerimiz gerçekleşiçek inşallah

Bende olmuyor cnm

Allah razı olsun canım..Allah sağlık sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin..darısı bize inşallah..bu ay biraz daha rahat davranıyorum hayırlısı..

Bnm karnımın sağ tarafında otururken yada uzanırken sancı giriyor , ayaktayken biraz daha az oluyor. Ama hamileliğim henüz kesin değil kan testi yptrmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…