Canimm hayirli olsunnn Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh..cok sevindimm bak uzdun okadar kendinii kiyamamm. Kac cikti degerinnKızlarrrr inanamıyorum hamileyim şimdi kandan geldım o kanama yerleşmeymiş şoklardayımmmmm
gözünaydıınnn cnmKızlarrrr inanamıyorum hamileyim şimdi kandan geldım o kanama yerleşmeymiş şoklardayımmmmm
Adetten sonra 5-6-7.günler korunmadık.artık koruncak eşim.bu günlerde kalmam %1 ihtimal olduğuna görehahaevet canım gelcek inşallah öteki ay aynı anda kalırız belki kızzzz
Doktor bugün izinliydi canım yarın gidicem inşallah.ama tahlil sonuçlarım normalmiş sanırım.sen doktoora gtmedin mi canım
Süt korumazKızlar bide ben emziriyorum sut koruyor olabilir mi
Superrrrr cnm hayirli olsunnnKızlarrrr inanamıyorum hamileyim şimdi kandan geldım o kanama yerleşmeymiş şoklardayımmmmm
Hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrrr inanamıyorum hamileyim şimdi kandan geldım o kanama yerleşmeymiş şoklardayımmmmm
Kızlarrrr inanamıyorum hamileyim şimdi kandan geldım o kanama yerleşmeymiş şoklardayımmmmm
Geldi canım artık adetim başladı :) neyse olsun bi sonraki aya inşallah
Ennur 35 senin sonuç ne oldu, merak ettim, bat ne zamandı?Ee olabilir derken ne demek istediniz
üzme kendini diçem ama biliyorum üzmemek elde değil bnmde 2 yıldır olmuyo eşim tedavi fln gördü tabi ilk 1 yıl bilmiyoduk bi sorun oldugunu ama Allahıma şükür düzeldi bgnde hamile olduğumu öğrendm tabi değerler artmaya devam ederse tam bir hamilelik oluak inşallah bizde çok ümitsizliğe kapıldık lakin vardır Allahın bi bildiği en kısa zamanda dileklerimiz gerçekleşiçek inşallahcanım sıkkın moralim bozuk..yoruldum her şeydenn..2 buçuk yıl saf gibi çocuk yapmadım bide..sanki hemen olucakmış gibii:S çok pişmanımm:S
Cnm kanaman nasıldı bnde yerlesme kanamasından supheleniyorum daKızlarrrr inanamıyorum hamileyim şimdi kandan geldım o kanama yerleşmeymiş şoklardayımmmmm
Bende olmuyor cnmYeni hamis olan arkadaslarim bisey sorsam yardimci olabilirmiii?
Bisey kafama takildi mesela karninizi yani alt karin bolgenizi boyle mutfak tezgahina veya lavabo tarafina hafiften carptiginizda aniden bi sanci giriyormu alt karin bolgenize? Nolur bi cevaplayin
Ya sabahtan beri boyle bi skntim var anlamadim kuzum ilk defa oluyor sert zaten alt karin bolgem elimle bastirdigimda da ince bi sizi giriyor neden anlamadimBende olmuyor cnm
Allah razı olsun canım..Allah sağlık sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin..darısı bize inşallah..bu ay biraz daha rahat davranıyorum hayırlısı..üzme kendini diçem ama biliyorum üzmemek elde değil bnmde 2 yıldır olmuyo eşim tedavi fln gördü tabi ilk 1 yıl bilmiyoduk bi sorun oldugunu ama Allahıma şükür düzeldi bgnde hamile olduğumu öğrendm tabi değerler artmaya devam ederse tam bir hamilelik oluak inşallah bizde çok ümitsizliğe kapıldık lakin vardır Allahın bi bildiği en kısa zamanda dileklerimiz gerçekleşiçek inşallah
Benimde aynı belirtiler oldu, bide sacım cabuk yaglndıbende bugun ates basması başladı. normalde hep üşürüm? anlamadım gitti yaaa :) bide agzımda tuhaf bir tat var.
Bnm karnımın sağ tarafında otururken yada uzanırken sancı giriyor , ayaktayken biraz daha az oluyor. Ama hamileliğim henüz kesin değil kan testi yptrmadmYeni hamis olan arkadaslarim bisey sorsam yardimci olabilirmiii?
Bisey kafama takildi mesela karninizi yani alt karin bolgenizi boyle mutfak tezgahina veya lavabo tarafina hafiften carptiginizda aniden bi sanci giriyormu alt karin bolgenize? Nolur bi cevaplayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?