Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bnm karnımın sağ tarafında otururken yada uzanırken sancı giriyor , ayaktayken biraz daha az oluyor. Ama hamileliğim henüz kesin değil kan testi yptrmadm
Bende evde test yapmadim canim bekliyecem eger regl olmazsam 1 hafta sonra kan verecem her ay negatif her ay olumsuz sonuc yipratti iyice ya insallah bunlar birer belirtidir canim Allah'im sevindirir bizide

canm bende daha önce adetime 6-4-3 gün kala çok test yaptım hepsi silik çizgi çıktı ilk işin kan vermek osun inşallah bebeğin seninledir
Ya bildiğin gibi değil gece çift çıkan çizgi sabah tek çizgi kalıyor. 10 gundur Kasık agrim da var Heran Regl olucak gibiyim tekrar az önce test yaptım bu seferde çok silik ışıkta belli olan çizgi belirdi.deliricemmmm

Bende evde test yapmadim canim bekliyecem eger regl olmazsam 1 hafta sonra kan verecem her ay negatif her ay olumsuz sonuc yipratti iyice ya insallah bunlar birer belirtidir canim Allah'im sevindirir bizide
Bn idrar testi yptm cnm ama kan testi yptrmadan sewnemıorum... testler yanls oluyor, dıs gebelik, kimyasal gebelik gibi zor durumlar oluyor.. hakkımızda hayırlısı olsun, allahım hepimize saglıklı hayırlı bebekler verir insallah.

Arkadaslar Allah razı olsun yerleşme kanamasıymiş cok yeni daha belirtim olmadıki sadece azıcık kanama başka birşey yoktu şok oldum sorularınızı cevaplarım seve seve

cnm hatlar karsıyor arada :) senin pozitifmiydi idrar testi?

Evet canim bende cift cok gorup sonra husran yasadim suan bekliyorum regl olmami olursam hastaneye gidecem kontrollerimi yaptiracam olmazsamda en az 1hafta bekliyecem canim. İnsallah canim benim insallahh

Anld . caNmm bir muccizeee güzel haberler alsak senden de canimmm .
O zmn az daha sabredelim bakalim .
İnş. Sonuçlarda güzel olurrrrrrr :)
Canim ne ne oldu trst sonucun ne cikdi ben iki gundur buraya giremedim takip edemedim insallah iyi sonuc almissindir rabbim yuzunu guldursun...

Iyi aksamlar kizlar iki gundur yokum ne yenilikler oldu insallah hamilesinizdir hepinizz ..bana mutlu haberlerle gelin :) rabbim hepinizin once karnini sonra kucagini dolursun ..hamile kalanlar bana dua etmeyi unutmayinnn rabbim dualarinizi kabul etsin aminnnnnn :)

Kizlar benim adetim bir bucuk gun surdu bu ay ...gecen ayda iki gun surmusdu ..esgiden 3 gun normal adet olurdum ama bitisine kadar 6 gun surerdi ama bu kez 10 sabah pembe akinti geldi butun gun bisey gelmedi ama 11 adet oldum 12 oylen adetim bitdi bu surede normal adet kanamasi yasadim ..ama kendimi adet olmus gibi rahatlamis hissetmiyorum..acaba kistmi var trkce miyommu deniliyo ?bu konuda bilgisi olanlar yardim ede bilirmi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…