Bende evde test yapmadim canim bekliyecem eger regl olmazsam 1 hafta sonra kan verecem her ay negatif her ay olumsuz sonuc yipratti iyice yaBnm karnımın sağ tarafında otururken yada uzanırken sancı giriyor , ayaktayken biraz daha az oluyor. Ama hamileliğim henüz kesin değil kan testi yptrmadm
Ya bildiğin gibi değil gece çift çıkan çizgi sabah tek çizgi kalıyor. 10 gundur Kasık agrim da var Heran Regl olucak gibiyim tekrar az önce test yaptım bu seferde çok silik ışıkta belli olan çizgi belirdi.deliricemmmmcanm bende daha önce adetime 6-4-3 gün kala çok test yaptım hepsi silik çizgi çıktı ilk işin kan vermek osun inşallah bebeğin seninledir
Bn idrar testi yptm cnm ama kan testi yptrmadan sewnemıorum... testler yanls oluyor, dıs gebelik, kimyasal gebelik gibi zor durumlar oluyor.. hakkımızda hayırlısı olsun, allahım hepimize saglıklı hayırlı bebekler verir insallah.Bende evde test yapmadim canim bekliyecem eger regl olmazsam 1 hafta sonra kan verecem her ay negatif her ay olumsuz sonuc yipratti iyice yainsallah bunlar birer belirtidir canim Allah'im sevindirir bizide
Ya bildiğin gibi değil gece çift çıkan çizgi sabah tek çizgi kalıyor. 10 gundur Kasık agrim da var Heran Regl olucak gibiyim tekrar az önce test yaptım bu seferde çok silik ışıkta belli olan çizgi belirdi.deliricemmmm
Benimde aynı belirtiler oldu, bide sacım cabuk yaglndı
çok sag ol Can'ım 26 çıktı cok yeniymişCanimm hayirli olsunnn Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhh..cok sevindimm bak uzdun okadar kendinii kiyamamm. Kac cikti degerinn
Aynen öyle canım pozitif olan test sabaha kadar silinmiş negatif olmuş. Ne garip degilmiDün yaptığın test pozitifken negatif mi oldu ???? Yoksa 2 ayrı test yaptın dün pozitif, bugün negatif mi olduu tatlm????
Bn idrar testi yptm cnm ama kan testi yptrmadan sewnemıorum... testler yanls oluyor, dıs gebelik, kimyasal gebelik gibi zor durumlar oluyor.. hakkımızda hayırlısı olsun, allahım hepimize saglıklı hayırlı bebekler verir insallah.
Cnm kanamanın nasıl olduğundan biraz bahseder misin bnde ondan supheniyorum daArkadaslar Allah razı olsun yerleşme kanamasıymiş cok yeni daha belirtim olmadıki sadece azıcık kanama başka birşey yoktu şok oldum sorularınızı cevaplarım seve seve
Günüm geçmedi Can'ım kahverengi leke geldi oldum sandım ıkı gündür bir pet olmadı bugun kana gittim önce evde yaptım çıktı ama cok yenigözünaydın canım. hayırlı olsun... :) belirtilerin neydi, günün gecti mi??
Can'ım böyle kahverengi leke şeklinde Ağrı'm falanda olmadıCnm kanamanın nasıl olduğundan biraz bahseder misin bnde ondan supheniyorum da
Kizz kiyamamm minnoss daha desenee, annesii sende artik kendini cok yorma guzelce dinlen bol boll bebisin tutunsun sanaaÇ
çok sag ol Can'ım 26 çıktı cok yeniymiş
Evet canim bende cift cok gorup sonra husran yasadim suan bekliyorum regl olmami olursam hastaneye gidecem kontrollerimi yaptiracam olmazsamda en az 1hafta bekliyecem canim. İnsallah canim benim insallahhBn idrar testi yptm cnm ama kan testi yptrmadan sewnemıorum... testler yanls oluyor, dıs gebelik, kimyasal gebelik gibi zor durumlar oluyor.. hakkımızda hayırlısı olsun, allahım hepimize saglıklı hayırlı bebekler verir insallah.
Canim ne ne oldu trst sonucun ne cikdi ben iki gundur buraya giremedim takip edemedim insallah iyi sonuc almissindir rabbim yuzunu guldursun...Anld . caNmm bir muccizeee güzel haberler alsak senden de canimmm .
O zmn az daha sabredelim bakalim .
İnş. Sonuçlarda güzel olurrrrrrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?