Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim ne ne oldu trst sonucun ne cikdi ben iki gundur buraya giremedim takip edemedim insallah iyi sonuc almissindir rabbim yuzunu guldursun...
Ahh kuzumm ah ne iyi ne kötü arada kalan sonuc aldimm
Oy oy beta hcg persembe 22 di bugünde 192 cikti 4 günde 170 artms dr ne saglikli ne sagliksiz birsey diyemedi yeni bir olusumm veya da dıs gebelik olabilirmis bunca umuttan sonra bir çöküş yaşadımm
Perssmbe yine kan vercm baska hastaneye gidicem bakalimm deger kontrol edilcekk
Bir mucize olsada birden artsa bebegim rahmimde olsa
Rabbimden hayir diliyorumm
Diş gebelik ise de kendiliginden düsse ameliyat olmak zorunda kalmayim ins.
Allahim esirgesin o duruma gelirsem hem bebegimi hemde bir fallop tüpümü kaybetmek zorunda kalirim
Henüz umut kesilmedi bakalimmm
Rabbim hayirli bir yol göstersin ins

Ay ca Ay canim kiyamam bu kadar umutsuzluga kapilma belki yavas yavas kalkiyo oyle birden kalkicak diye bisey yokki baksana 4 5 gun once 22 di simdi azda olsa yukselmis deyerler insallah normal gebelik gecirirsin saglikli bebeyin olur canim kendini yipratma hersey olacana varir ...icini ferah tut dua et rabbim kabul etsin insLlah ...

Bakalimm canimm ins.
Öyle bir zordayim ki ne düsünsem bilemiyorumm

Simdi dr u degistircemm Dis gebelik isede Allahim zor da birakmadan bir care versin ins.. kötünün iyisi bu oluyor sanirim

Bakalimm canimm ins.
Öyle bir zordayim ki ne düsünsem bilemiyorumm

Simdi dr u degistircemm Dis gebelik isede Allahim zor da birakmadan bir care versin ins.. kötünün iyisi bu oluyor sanirim
Insallah dis gebelik olmaz allah yardimcin olsun canim...dis gebelik olursa adet sokdurucu atmiyomu ?

Insallah dis gebelik olmaz allah yardimcin olsun canim...dis gebelik olursa adet sokdurucu atmiyomu ?
Kanamam veya agrim olursa dr. Bir hastane önerdi hemen oraya gidicenn
Olmazsa testlede devam edilecekk
ALLAHIMMM ESIRGESINNN kanama olursa fallop tüpü patlamis olup ic kanama basliyormuss hemwn müdahale edilmezse anne hayatini kaybediyormus müdahale edildgnde de bir tüpün kaybetmis bulunuyorsunn
Bende suann dis gebelik belirtleri henüz onlari yasamadim degere göre karar verilecek bazen deger kendiliginden düsůyormus bazen igne vuruldugnda düsüyormus
Benim netten ögrendgm bilgiler bunlar dr henüz belli olmadgi icin bilgilendirme yapmadi bu konularda

Evet canim bende cift cok gorup sonra husran yasadim suan bekliyorum regl olmami olursam hastaneye gidecem kontrollerimi yaptiracam olmazsamda en az 1hafta bekliyecem canim. İnsallah canim benim insallahh
Cnm ben sende var gibi hissediyorum nedense ind yanilmam

Rabbim hayirlara cikarsin cnm yaa

Hayırlı evlat olsun sağlıkla al kucağına Allahın izniyle canım çok sevindim darısı bize insallahh
Ayın 4 dünde adet olmuştumya canım bugün ayın 12 si ama kasıklarım da sancı var.yumurtlama sancısına benziyo.eşime yumurtluyorum galiba.gerisi sana kalmış dedim.korundu ama adetten sonra 8. Gündeyim.yumurtlanırmı ki ya ayda iki kere yumurtladığım oluyo ama adetin arkasından hiç olmamıştı.bir ortada birde adete yakın yumurtlarım genelde bune sancısı bilemedim.kanda baktırmasam yeminle hamileyim dicem ya yüzüm çok sivilcelendi
Aynı şeyi yaşadım.Salı kan verdim negatif bu ay az adet görme ayı galiba

çok üzüldüm cnm ya ınş değerin yükselir güzel sonuçlar alırsın...skma canını

çok üzüldüm cnm ya ınş değerin yükselir güzel sonuçlar alırsın...skma canını
Ahh canimm ahh
Hep dedim yaa bekleyimm sabrediyimmm net sonuc aliyim diye alamadimm
Bu belirsizlik cok kötü ya var ya yok olsaydi ilk defa böyle birsey yasiyorumm
Her serde bir haayir vardir muhakkak
Böyle beklemek yordu beni bünyem yoruldu
Icimde bir bebek var ama sagliklimi sagliksiz mi offf

C

canım doktorumu Aradım hamilelik olabilir dedı cuma gününe kadar bekle dırek kana git dedı olabilirmi ki şaşırdım kaldım yaaa
O gune kadar stres yapmadan bekle canim olumlu dusun kotu dusunceleri supur gitsin arastirma falan yapma hic tevekkul edip bekle bakalim bebisin vardir inseallah

A Ahmos canimmm cook sevindimm
tebrikk ederim hic bir sorun yaşamadan sagliklica kucagina alirsin ins .

Bir sorum olacak
kanda betahcg kac cikti ?
Kan gün gecmisti gercek reglinin üzerinden

Kızlar Günaydınlarr ben bu sabah çörek otu karşımını yaptım 1 çay kaşığı çörek otu 1 çay kaşığı tarçın 2 çay kaşığı bal ile ama çörek otu nu ezemedim öyle yedim tadı çok acı siz nasıl eziyırsunuz bana bi anlatın lütfen

Inş dis gebelik değildir cnm sağlıksız da değildir değerlerin yükselir...kanaman falan oldu mu leke...internetten baktım biraz leke falan geliyor bir de değerler bir yükselip bir alcalio düşüyor falan sende ihmal etme güzel hayirli haberler ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…