Ahh kuzumm ah ne iyi ne kötü arada kalan sonuc aldimmCanim ne ne oldu trst sonucun ne cikdi ben iki gundur buraya giremedim takip edemedim insallah iyi sonuc almissindir rabbim yuzunu guldursun...
Ay canim kiyamam bu kadar umutsuzluga kapilma belki yavas yavas kalkiyo oyle birden kalkicak diye bisey yokki baksana 4 5 gun once 22 di simdi azda olsa yukselmis deyerler insallah normal gebelik gecirirsin saglikli bebeyin olur canim kendini yipratma hersey olacana varir ...icini ferah tut dua et rabbim kabul etsin insLlah ...Ahh kuzumm ah ne iyi ne kötü arada kalan sonuc aldimm
Oy oy beta hcg persembe 22 di bugünde 192 cikti 4 günde 170 artms dr ne saglikli ne sagliksiz birsey diyemedi yeni bir olusumm veya da dıs gebelik olabilirmis bunca umuttan sonra bir çöküş yaşadımm
Perssmbe yine kan vercm baska hastaneye gidicem bakalimm deger kontrol edilcekk
Bir mucize olsada birden artsa bebegim rahmimde olsa
Rabbimden hayir diliyorumm
Diş gebelik ise de kendiliginden düsse ameliyat olmak zorunda kalmayim ins.
Allahim esirgesin o duruma gelirsem hem bebegimi hemde bir fallop tüpümü kaybetmek zorunda kalirim
Henüz umut kesilmedi bakalimmm
Rabbim hayirli bir yol göstersin ins
Bakalimm canimm ins.Ay ca
Ay canim kiyamam bu kadar umutsuzluga kapilma belki yavas yavas kalkiyo oyle birden kalkicak diye bisey yokki baksana 4 5 gun once 22 di simdi azda olsa yukselmis deyerler insallah normal gebelik gecirirsin saglikli bebeyin olur canim kendini yipratma hersey olacana varir ...icini ferah tut dua et rabbim kabul etsin insLlah ...
Insallah dis gebelik olmaz allah yardimcin olsun canim...dis gebelik olursa adet sokdurucu atmiyomu ?Bakalimm canimm ins.
Öyle bir zordayim ki ne düsünsem bilemiyorumm
Simdi dr u degistircemm Dis gebelik isede Allahim zor da birakmadan bir care versin ins..kötünün iyisi bu oluyor sanirim
Kanamam veya agrim olursa dr. Bir hastane önerdi hemen oraya gidicennInsallah dis gebelik olmaz allah yardimcin olsun canim...dis gebelik olursa adet sokdurucu atmiyomu ?
Cnm ben sende var gibi hissediyorum nedense ind yanilmamEvet canim bende cift cok gorup sonra husran yasadim suan bekliyorum regl olmami olursam hastaneye gidecem kontrollerimi yaptiracam olmazsamda en az 1hafta bekliyecem canim. İnsallah canim benim insallahh
Rabbim hayirlara cikarsin cnm yaaAhh kuzumm ah ne iyi ne kötü arada kalan sonuc aldimm
Oy oy beta hcg persembe 22 di bugünde 192 cikti 4 günde 170 artms dr ne saglikli ne sagliksiz birsey diyemedi yeni bir olusumm veya da dıs gebelik olabilirmis bunca umuttan sonra bir çöküş yaşadımm
Perssmbe yine kan vercm baska hastaneye gidicem bakalimm deger kontrol edilcekk
Bir mucize olsada birden artsa bebegim rahmimde olsa
Rabbimden hayir diliyorumm
Diş gebelik ise de kendiliginden düsse ameliyat olmak zorunda kalmayim ins.
Allahim esirgesin o duruma gelirsem hem bebegimi hemde bir fallop tüpümü kaybetmek zorunda kalirim
Henüz umut kesilmedi bakalimmm
Rabbim hayirli bir yol göstersin ins
Inş hamileiliktendir cnm.Ya sabahtan beri boyle bi skntim var anlamadim kuzum ilk defa oluyor sert zaten alt karin bolgem elimle bastirdigimda da ince bi sizi giriyor neden anlamadim
Ayın 4 dünde adet olmuştumya canım bugün ayın 12 si ama kasıklarım da sancı var.yumurtlama sancısına benziyo.eşime yumurtluyorum galiba.gerisi sana kalmış dedim.korunduHayırlı evlat olsun sağlıkla al kucağına Allahın izniyle canım çok sevindim darısı bize insallahh
Aynı şeyi yaşadım.Salı kan verdim negatifKizlar benim adetim bir bucuk gun surdu bu ay ...gecen ayda iki gun surmusdu ..esgiden 3 gun normal adet olurdum ama bitisine kadar 6 gun surerdi ama bu kez 10 sabah pembe akinti geldi butun gun bisey gelmedi ama 11 adet oldum 12 oylen adetim bitdi bu surede normal adet kanamasi yasadim ..ama kendimi adet olmus gibi rahatlamis hissetmiyorum..acaba kistmi var trkce miyommu deniliyo ?bu konuda bilgisi olanlar yardim ede bilirmi ...
Kanamam veya agrim olursa dr. Bir hastane önerdi hemen oraya gidicenn
Olmazsa testlede devam edilecekk
ALLAHIMMM ESIRGESINNN kanama olursafallop tüpü patlamis olup ic kanama basliyormuss hemwn müdahale edilmezse anne hayatini kaybediyormus müdahale edildgnde de bir tüpün kaybetmis bulunuyorsunn
Bende suann dis gebelik belirtleri henüz onlari yasamadim degere göre karar verilecek bazen deger kendiliginden düsůyormus bazen igne vuruldugnda düsüyormus
Benim netten ögrendgm bilgiler bunlar dr henüz belli olmadgi icin bilgilendirme yapmadi bu konularda
İnsallahh kuzumI
Inş hamileiliktendir cnm.
AminnnnRabbim hayirlara cikarsin cnm yaa
Ahh canimm ahhçok üzüldüm cnm ya ınş değerin yükselir güzel sonuçlar alırsın...skma canını
O gune kadar stres yapmadan bekle canim olumlu dusun kotu dusunceleri supur gitsin arastirma falan yapma hic tevekkul edip bekle bakalim bebisin vardir inseallahC
canım doktorumu Aradım hamilelik olabilir dedı cuma gününe kadar bekle dırek kana git dedı olabilirmi ki şaşırdım kaldım yaaa
Bak gordun mu yaaa ayy cok mutlu oldum hadi gozun aydin canim hayii olsunKızlarrrr inanamıyorum hamileyim şimdi kandan geldım o kanama yerleşmeymiş şoklardayımmmmm
Canım ben hamile değilim adet oldum dün. Belirtilerimi her zamanki adet belirtileri. Bel ve karın ağrısı göğüste şişlik gibi önümüzdeki aya bakacağım artıkgözünaydın canım. hayırlı olsun... :) belirtilerin neydi, günün gecti mi??
Canim hala gitmedim test iyice koyulasti az daha beklemek istiyorumEnnur 35 senin sonuç ne oldu, merak ettim, bat ne zamandı?
Inş dis gebelik değildir cnm sağlıksız da değildir değerlerin yükselir...kanaman falan oldu mu leke...internetten baktım biraz leke falan geliyor bir de değerler bir yükselip bir alcalio düşüyor falanAhh canimm ahh
Hep dedim yaa bekleyimm sabrediyimmm net sonuc aliyim diye alamadimm
Bu belirsizlik cok kötü ya var ya yok olsaydi ilk defa böyle birsey yasiyorumm
Her serde bir haayir vardir muhakkak
Böyle beklemek yordu beni bünyem yoruldu
Icimde bir bebek var ama sagliklimi sagliksiz miofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?