Cnm evet çok acıKızlar Günaydınlarr ben bu sabah çörek otu karşımını yaptım 1 çay kaşığı çörek otu 1 çay kaşığı tarçın 2 çay kaşığı bal ile ama çörek otu nu ezemedim öyle yedim tadı çok acısiz nasıl eziyırsunuz bana bi anlatın lütfen
Adet tarihin geçmiş miydi, testin de koyulaştıysa senden müjdeli haberi bekliyoruz.Canim hala gitmedim test iyice koyulasti az daha beklemek istiyorum
Sabah aç karnına yedim canım 7 gibi kalkar kalkmaz. 1 saat sonra da kahvaltı Yapacam olur değil mi? Akşam da yememe gerek var mı?Cnm evet çok acıben disimle iyice eziyordum mecbur tadına dayaniyordimm ve zamanla alisiyorsun...ınan bana çok etkili cnm katlanmak lazım biraz acisina yemeklerden önce tuket olur mu
Cnm yediğin saat çok güzel ben 7 gibi yiyordum sabahları hiç aksatmadim ama akşam çok düzenli kullanmadim. .arada ağzıma sadece çörek otu atıyordum akşam ya da hazirliyordum karışımı ya da hiç tuketmiyordum..ama sabahlar duzenliydiSabah aç karnına yedim canım 7 gibi kalkar kalkmaz. 1 saat sonra da kahvaltı Yapacam olur değil mi? Akşam da yememe gerek var mı?
Tamam canım ben akşamları da yemekten önce tüketmeye çalışayım inşallah. Peki ölçülerim sence nasıl? Silme çay kaşığı çörek otu ve tarçın ve iki çay kaşığı bal her sabah taze hazırlıyorumCnm yediğin saat çok güzel ben 7 gibi yiyordum sabahları hiç aksatmadim ama akşam çok düzenli kullanmadim. .arada ağzıma sadece çörek otu atıyordum akşam ya da hazirliyordum karışımı ya da hiç tuketmiyordum..ama sabahlar duzenliydi
evde test yapsam çıkarmı artıkYarın sabah evde test yap istersen ya da kan ver direk sonuç hem kesin
günaydın bu çörekotu bildiğimiz çörekotu böreklerin üzerine koyduğumuzda demi ayrıca nasıl kullanılıyor benim adetim bgün bittiyor ne zaman başlıcam ve nasıl yapcamTamam canım ben akşamları da yemekten önce tüketmeye çalışayım inşallah. Peki ölçülerim sence nasıl? Silme çay kaşığı çörek otu ve tarçın ve iki çay kaşığı bal her sabah taze hazırlıyorum
Evet canım o çörek otu. Adetini 2. Günü başlıyorsun her sabah 1 çay kaşığı silme çörek otu, 1 çay kaşığından biraz az tarçın ve yaklaşık 1 tatlı kaşığı balı karıştır macun gibi aç karnına sabah ye. Ben her sabah taze yapacağım daha bugün ilk defa yaptım 10 gün boyunca devam ediyorsun yani yumurtlamadan önce bitir kürügünaydın bu çörekotu bildiğimiz çörekotu böreklerin üzerine koyduğumuzda demi ayrıca nasıl kullanılıyor benim adetim bgün bittiyor ne zaman başlıcam ve nasıl yapcam
Üzülme canım inşallah bi daha ki aya hamiş oluruz hep beraber kesin emin misin olmadığından
İnşallah bi daha ki aya bide ben emziriyorum galiba onun etkisi var sut korur diyorlar yaÜzülme canım inşallah bi daha ki aya hamiş oluruz hep beraber kesin emin misin olmadığından
Evet cnm pozitif çıktıcnm hatlar karsıyor arada :) senin pozitifmiydi idrar testi?
Evet cnm pozitif çıktı
canım hayrli oldun belitilerini yazabilirmisinEvet cnm pozitif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?