Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm evet çok acı ben disimle iyice eziyordum mecbur tadına dayaniyordimm ve zamanla alisiyorsun...ınan bana çok etkili cnm katlanmak lazım biraz acisina yemeklerden önce tuket olur mu

Cnm evet çok acı ben disimle iyice eziyordum mecbur tadına dayaniyordimm ve zamanla alisiyorsun...ınan bana çok etkili cnm katlanmak lazım biraz acisina yemeklerden önce tuket olur mu
Sabah aç karnına yedim canım 7 gibi kalkar kalkmaz. 1 saat sonra da kahvaltı Yapacam olur değil mi? Akşam da yememe gerek var mı?

Sabah aç karnına yedim canım 7 gibi kalkar kalkmaz. 1 saat sonra da kahvaltı Yapacam olur değil mi? Akşam da yememe gerek var mı?
Cnm yediğin saat çok güzel ben 7 gibi yiyordum sabahları hiç aksatmadim ama akşam çok düzenli kullanmadim. .arada ağzıma sadece çörek otu atıyordum akşam ya da hazirliyordum karışımı ya da hiç tuketmiyordum..ama sabahlar duzenliydi

Kizlar sanirim bende adet oluyom cok hafif sulu kan geldi ama sancim falan yokşimdiilik ki ben cok siddetli agri cekerim adetlerde ama adet olcam unudum yok sabah giyinirken sıcak basiyordu surekli

Selam kizlar adet gunum 5 gun gecikti cok duzenlidir 28 gune bir olurum oglumun dogumundan sonra hemn basladi adetim ve duznli olarak yumurtlama gunum 1 ocakti ve o gun iliskiye girip bi kaza oldu ama azcik sizce hamile kalma olasiligim varmi

Tamam canım ben akşamları da yemekten önce tüketmeye çalışayım inşallah. Peki ölçülerim sence nasıl? Silme çay kaşığı çörek otu ve tarçın ve iki çay kaşığı bal her sabah taze hazırlıyorum

günaydın bu çörekotu bildiğimiz çörekotu böreklerin üzerine koyduğumuzda demi ayrıca nasıl kullanılıyor benim adetim bgün bittiyor ne zaman başlıcam ve nasıl yapcam

günaydın bu çörekotu bildiğimiz çörekotu böreklerin üzerine koyduğumuzda demi ayrıca nasıl kullanılıyor benim adetim bgün bittiyor ne zaman başlıcam ve nasıl yapcam
Evet canım o çörek otu. Adetini 2. Günü başlıyorsun her sabah 1 çay kaşığı silme çörek otu, 1 çay kaşığından biraz az tarçın ve yaklaşık 1 tatlı kaşığı balı karıştır macun gibi aç karnına sabah ye. Ben her sabah taze yapacağım daha bugün ilk defa yaptım 10 gün boyunca devam ediyorsun yani yumurtlamadan önce bitir kürü

Evet cnm pozitif çıktı

ok cnm hayırlı olsun cok sevindim :) bende bugun negatif cıktı 6 gün önce testi. 4-5 gunum var adete.akıntım yok cok yok kadar az bişi var. ama goguslerimin ucları koyulaşmış.dun gece fark ettim ama cıkmaz heralde artık pozıtıf. senin kaç gün var adete?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…