Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim adetimn beşinci günü bitti bugün yapmayım mı bu ay

Hamis arkadaslarim gogu ucu agrisi acisi ceken varmii? Benim gun gectikce bu gogus ucu acilarim artiyor sanki yaa dun gece uykudan uyandirdi acisi valla. Sizde yasadiniz mi veya yasiyor musunuz?

yanlis yazmisim canm yaa
Kan testim henuz sonuclanmadi cnm.. eger hamileligim kesinlesirse bu belirtileri yasadim.
Sat 8 aralik. Adet gunum bana gore 6 ocak 8 ocak olmaliydi..ama son 2aydir adet gunum duzenszlesti bilemiyorum. Oyusden hamileyim diye emin degilim bile.....belirtilerim Sag kasık ve bacağim agriyor. Cok usuyen biriyim, 4-5gundur ya sicakliyorum bunaliyorum uyuyamiorum, ya da sancimdan. Karnim șiș, adet oldum gibi akinti gelmis gbi bisiler hissediyorum surekli ama Adet olmadm.göğüslerim hassaslasti 15-20gün önce basladi suan agri yok baya buyudu ama...karnim gobegim goguslerim kasiniyor surekli...Ben tatli tuzlu hic karstrmam dikkat ederim. Ama acikiorum. Tuzlu sekerli ayni anda yiyorum. Kahve delisiyim gunde belki 4tane icerdim yetmezdi, suan belki 1taneyi zor iciyorum canm istemiyo.. kusacak gibi değilim ama canm deli gibi bisiler yemek istiyor hazrliorum birkac lokma sonra birakiyorum. Çok geğiriyorum,karnm gurulduyor. son 3gündür gaz var sürekli.. otururken uzanirken karnimin sag ve sol taraflari ozellikle sağ tarafina sanci giriyor.. saçlarim çok çabuk yağlaniyor

Son düzenleme:
Hamis arkadaslarim gogu ucu agrisi acisi ceken varmii? Benim gun gectikce bu gogus ucu acilarim artiyor sanki yaa dun gece uykudan uyandirdi acisi valla. Sizde yasadiniz mi veya yasiyor musunuz?
Evet cnm pişmiş gibi yanma tarzı agri var bir de rengi koyulasmis

Selam arkadaşlar benim de adetim gecikti. Kasıklarda ara ara ağrı oluyor bide ğögüs uçlarım acıyor normalde adetten önce akıntım olurdu şimdi hiç yok gaz falanda olurdu oda yok bugün kan testi yaptm yarın öğleden sonra çıkacakmş çoook merak ediyorm yaa acaba hamile miyim kafayı yicemmm

Cnn normal de gecikme olmuyorsa ınş hamilelik vardır...belirtilerin o yönde..iyi haberler bekliyoruz

Bu belirtiler ben de var ama hamile değilim salı günü sağlık ocağın da kan verdim negatif çıktı.cuma kadın doğuma gidicem.sizden farklı olarak göğsümden süt geliyo.prolaktinim de normal çıktı.
Ben kafayı yedim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…