Aynen cnm ben hepsinden 1kasik koyiyordum taze hazirliyordum aynenTamam canım ben akşamları da yemekten önce tüketmeye çalışayım inşallah. Peki ölçülerim sence nasıl? Silme çay kaşığı çörek otu ve tarçın ve iki çay kaşığı bal her sabah taze hazırlıyorum
Evet cnm aynen çift çizgi koyuya yakınASSELL87 tekrarladın mı testi canım
Dene cnm sabah ilk idrarla ya da en yakın sağlık ocağına gitevde test yapsam çıkarmı artık
benim adetimn beşinci günü bitti bugün yapmayım mı bu ayEvet canım o çörek otu. Adetini 2. Günü başlıyorsun her sabah 1 çay kaşığı silme çörek otu, 1 çay kaşığından biraz az tarçın ve yaklaşık 1 tatlı kaşığı balı karıştır macun gibi aç karnına sabah ye. Ben her sabah taze yapacağım daha bugün ilk defa yaptım 10 gün boyunca devam ediyorsun yani yumurtlamadan önce bitir kürü
Evet cnm aynen çift çizgi koyuya yakıncuma kan verecem
yanlis yazmisim canm yaaok cnm hayırlı olsun cok sevindim :) bende bugun negatif cıktı 6 gün önce testi. 4-5 gunum var adete.akıntım yok cok yok kadar az bişi var. ama goguslerimin ucları koyulaşmış.dun gece fark ettim ama cıkmaz heralde artık pozıtıf. senin kaç gün var adete?
Ayy ynls olmusscanım hayrli oldun belitilerini yazabilirmisin
Amiinn cnm sagollTebrikler canım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet cnm pişmiş gibi yanma tarzı agri var bir de rengi koyulasmisHamis arkadaslarim gogu ucu agrisi acisi ceken varmii? Benim gun gectikce bu gogus ucu acilarim artiyor sanki yaa dun gece uykudan uyandirdi acisi valla. Sizde yasadiniz mi veya yasiyor musunuz?
Hadi bakalım şifa niyetineAynen cnm ben hepsinden 1kasik koyiyordum taze hazirliyordum aynen
Vallahi canım adet bitiminde yapılıyo mu bilmiyorum ama yinede istersen yumurtlama günü gelene kadar bi iki gün yap yumurtanın büyümesini sağlıyormuş bilmiyorum ne kadar doğru :)benim adetimn beşinci günü bitti bugün yapmayım mı bu ay
Bende renkte koyulasma yok kuzum isteEvet cnm pişmiş gibi yanma tarzı agri var bir de rengi koyulasmis
Bende dus aldım bugün baktım gogsumde öyle agri yok ama uçları pişmiş gibi hafif yanma var ve rengi koyulasmisBende renkte koyulasma yok kuzum istesadece uclari cok aciyor gittikce bekleyelim bakalim biraz daha
Cnn normal de gecikme olmuyorsa ınş hamilelik vardır...belirtilerin o yönde..iyi haberler bekliyoruzSelam arkadaşlar benim de adetim gecikti. Kasıklarda ara ara ağrı oluyor bide ğögüs uçlarım acıyor normalde adetten önce akıntım olurdu şimdi hiç yok gaz falanda olurdu oda yok bugün kan testi yaptm yarın öğleden sonra çıkacakmş çoook merak ediyorm yaa acaba hamile miyim kafayı yicemmm
Hamis arkadaslarim gogu ucu agrisi acisi ceken varmii? Benim gun gectikce bu gogus ucu acilarim artiyor sanki yaa dun gece uykudan uyandirdi acisi valla. Sizde yasadiniz mi veya yasiyor musunuz?
Bu belirtiler ben de var ama hamile değilimyanlis yazmisim canm yaa
Kan testim henuz sonuclanmadi cnm.. eger hamileligim kesinlesirse bu belirtileri yasadim.
Sat 8 aralik. Adet gunum bana gore 6 ocak 8 ocak olmaliydi..ama son 2aydir adet gunum duzenszlesti bilemiyorum. Oyusden hamileyim diye emin degilim bile.....belirtilerim Sag kasık ve bacağim agriyor. Cok usuyen biriyim, 4-5gundur ya sicakliyorum bunaliyorum uyuyamiorum, ya da sancimdan. Karnim șiș, adet oldum gibi akinti gelmis gbi bisiler hissediyorum surekli ama Adet olmadm.göğüslerim hassaslasti 15-20gün önce basladi suan agri yok baya buyudu ama...karnim gobegim goguslerim kasiniyor surekli...Ben tatli tuzlu hic karstrmam dikkat ederim. Ama acikiorum. Tuzlu sekerli ayni anda yiyorum. Kahve delisiyim gunde belki 4tane icerdim yetmezdi, suan belki 1taneyi zor iciyorum canm istemiyo.. kusacak gibi değilim ama canm deli gibi bisiler yemek istiyor hazrliorum birkac lokma sonra birakiyorum. Çok geğiriyorum,karnm gurulduyor. son 3gündür gaz var sürekli.. otururken uzanirken karnimin sag ve sol taraflari ozellikle sağ tarafina sanci giriyor.. saçlarim çok çabuk yağlaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?