Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hamilelik belirtisi diye birşey yok kizlar ya 40.günümde adet oldum ve bulantidan halsizlige akintiya kadar her türlü belirtim vardi iki kere kustum bile et kokusuna tahammülum kalmadi cok sevmeme ragmen ilk kez bir yiyecekten te tiksinince kesin hamileyim dedim ama sonuç kıpkırmızı adet gecikince testte de pozitif cikarsa iste ozaman hamilelik vardir yoksa bütün hepsi ya psikolojik yada adet onceside oluyormus boyleseyler fazla kendimizi dinlemiyormusuz ne bileyim cok hazirlamistim kendimi bu7. Denemem ikinci cocuk icin ilkhamilelihimdede sadece adet olcak gibiydim olmadim 45.gun doktora gittimkarnimdan ultrasonla keseyi görmüştü

Bisey sormak istiyorum kizlar corekotu tarcin bal kirunu uyguluyordum daha once soyledigim gibi ama gariplik var ya adetim pazar aksam bitti ertesi gunde falan kasiklarimda agri basladi dun biraz daha cogaldi bugun normal arada agriyo ben hemen mi yumurtladim ya anlamadim ve kullanimi birakayim mi zarari olur mu daha bi gun var kur kullaniminin 10.gun olmasi icin

2 gün gecikince kan verdim sonuc negatif ama hala mide bulantılarım bel agrım ve kasık batmalarım var. neden böyle oluyo anlayamıyorum ya isyan etmiyorum kesinlikle ama artık umudumda bitiyo

Arkadaşlar ben de 5 ay boyunca her ay burayı takip etmiştim, her ay kendimi hamile gibi hissedip, bir sürü test uygulamıştım sonuç hep hayal kırıklığı oluyodu. O kdar hazırlıyodum ki kendimi demek ki hamilelik belirtileri diye anlatılan ne varsa hepsni yaşıyodum daha adet günüm gelmeden ... 5 ayın sonunda yumurtlama testi alıp takibini yaparak hamile kaldım :) aslında her ay o günlerde deniyoduk ama demek ki o ay olası gelmiş bizim bebeğin :) ve o ay yine test yapmıştım erken gebelik testlerinden ve yine hüsrandı hatta ağlamıştım çok üzülmüştüm, sonra adet günüm geldi yine nasıl olduysa içime bir kuşku düştü dur dedim ben de yumurtlama testi vardı bi tane fazladan onlar da hamileliği belli ediyor diyolar bide ondan yapim belki çıkar dedim ve yaptım sonuç iki tane kıpkırmızı çizgi :) heyecanlanmamak elde değil elim ayağım titriyo bi yandan da bu gebelik testi değil kendini kaptırma yine negatif çıkcak üzülceksin diyorum... Bş koşu eczaneye gidip 2 liralık gebelik testlerinden aldım hemen kalan bir iki damlacık idrarımda testi yaptım :) sonuç ne var ne yok :) bereye çeksen oraya gider yani ışıkta bi pembelik var ama normalde yok derken yarım saat içinde azıcık belirginleşti silik bir çizgi ama hala emin olamıyorm yarım saat sonra geçerli olmaz test diyorum içimden. Sabrettim yarım saat daha bekleyip tekrar yeni idrarla 2. Testi yaptım ver sonuç aynı anda beliren iki tane koyu kırmızı çizgi :))) o anda ne mutluluk ne heyecan hiçbişey hissedemedim şaşkın tavuk gibi bakakaldım teste :) sonrası malum eşime haber vermece,kan testine gitmece, doktor takibi derken bu gğne kadar geldik çok şükür allah devamını da getirir inşallah :)
Bunu anlatmamın nedeni de arkadaşlar gerçekten kafanıza takmayın inanın ciddi bir sorununuz yoksa, istiyorsanız mutlaka bir gün geliyo o bebek :) ve hamilelik belirtisi denilen tek şey se adet gecikmesidir bana göre... Diğer anlatılan hiç bir şeye kafanızı yormayın kendi kendinizde belirti aramayın akışına bırakın emin olun öyle daha kolay olacak her şey. Bulantı, aş erme , tiksinme fln hepsi gebeliğin 7. 8. Haftalarında başlayan şeyler. Diğer belirtileri hiç saymıyorum bile belirti olarak. Allah isteyen herkese nasip etsin hepiniz için dua ediyorum :)

Cnm bende bu kuru kullandım...9 ve 13 gün beraber olduk tuttu çok şükür yumurtlama akintisida çok yoğun geldi . etkili bir kür yumurtalar için

masalolsunnn canım ne yaptın test falan yaptın mı.
Ben sağlık ocağına gittim.tahliller normal ama kadın doğuma git dedi.cuma kadın doğum doktoruma gidicem.
canım dün akşam yaptım neg. çıkınca yapmadım zaten sinir hali de var e sivilcelerim de çıktı bu ayda olmadı nasip öteki aya bakıcaz zaten 2 gün sonra bat günüm

canımm bence direk kan ver bn adete 2 gün kala yaptım yine yok silik bile olsa yok net tek çizgi üzme kendini de kan ver canım

ay keşke benm görümcede hamile olsa kayınvalide ona yoğunlaşır en azından bnden elini ayağını çeker neyse olsun kzum senin gebelik kaldı yani istiyorsun ama sennn

Cnm bende bu kuru kullandım...9 ve 13 gün beraber olduk tuttu çok şükür yumurtlama akintisida çok yoğun geldi . etkili bir kür yumurtalar için
Maalesef canim iki gunu degerlendirme fırsatımız olmadi ama bi gun var elimizde inseallah ondan umitli olucam hayirlisi..o zaman ben bu kuru yarin birakayim kullanmayayim ters bi etki yapmasindan korkuyorum cunku yumurtlama oldu bende kasik sancim simdilik gecti Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…