evet cnm dua ederım allh sızede bu mutlulugu nasıp etsınhayirli olsun canim bizede dua et hamilenin duasi kabul olur. bizi en iyi sen anlarsin
umarım hamılesındır :)Kızlar kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkacak. Heyecanla bekliyorum
Cnm bende bu kuru kullandım...9 ve 13 gün beraber olduk tuttu çok şükür yumurtlama akintisida çok yoğun geldi . etkili bir kür yumurtalar içinBisey sormak istiyorum kizlar corekotu tarcin bal kirunu uyguluyordum daha once soyledigim gibi ama gariplik var ya adetim pazar aksam bitti ertesi gunde falan kasiklarimda agri basladi dun biraz daha cogaldi bugun normal arada agriyo ben hemen mi yumurtladim ya anlamadim ve kullanimi birakayim mi zarari olur mu daha bi gun var kur kullaniminin 10.gun olmasi icin
canım dün akşam yaptım neg. çıkınca yapmadım zaten sinir hali de var e sivilcelerim de çıktı bu ayda olmadı nasip öteki aya bakıcaz zaten 2 gün sonra bat günümmasalolsunnn canım ne yaptın test falan yaptın mı.
Ben sağlık ocağına gittim.tahliller normal ama kadın doğuma git dedi.cuma kadın doğum doktoruma gidicem.
2 gün gecikince kan verdim sonuc negatifama hala mide bulantılarım bel agrım ve kasık batmalarım var. neden böyle oluyo anlayamıyorum ya isyan etmiyorum kesinlikle ama artık umudumda bitiyo
canımm bence direk kan ver bn adete 2 gün kala yaptım yine yok silik bile olsa yok net tek çizgi üzme kendini de kan ver canımYa bildiğin gibi değil gece çift çıkan çizgi sabah tek çizgi kalıyor. 10 gundur Kasık agrim da var Heran Regl olucak gibiyim tekrar az önce test yaptım bu seferde çok silik ışıkta belli olan çizgi belirdi.deliricemmmm
hayırlı olsun canımmmm allah kucağına almyı nasip etsin güzel sağlıklı hmilelik geçir inşallahKızlarrrr inanamıyorum hamileyim şimdi kandan geldım o kanama yerleşmeymiş şoklardayımmmmm
ay keşke benm görümcede hamile olsa kayınvalide ona yoğunlaşır en azından bnden elini ayağını çekerAdetten sonra 5-6-7.günler korunmadık.artık koruncak eşim.bu günlerde kalmam %1 ihtimal olduğuna göreçok zor...görümcem de hamile 3 aylık.onu beklemeye karar verdim.onun ilk bebeği ben araya girmiyeyim diyorum.
Doktor bugün izinliydi canım yarın gidicem inşallah.ama tahlil sonuçlarım normalmiş sanırım.
Süt korumaz
gecmiş mydi adet döneminizi ? bnm adetime 6 gun varken test yaptrdm cıkmadıda erkenmi olmusssÇ
çok sag ol Can'ım 26 çıktı cok yeniymiş
olsun kzm öteki ay bende gelcek kesin sinirli huysuz oldumm ve sivilce çıktı bileGeldi canım artık adetim başladı :) neyse olsun bi sonraki aya inşallah
canım ya inşallah iyiyye işarettir inşallah hamilesindirbende bugun ates basması başladı. normalde hep üşürüm? anlamadım gitti yaaa :) bide agzımda tuhaf bir tat var.
BEN BEN BEN en çok faysdasını da gören 47mm kist onunla yok oldu kii düzensiz içmeme rağmensoğan suyu içen varmı aranızda arkadaşlar
Maalesef canim iki gunu degerlendirme fırsatımız olmadi ama bi gun var elimizde inseallah ondan umitli olucam hayirlisi..o zaman ben bu kuru yarin birakayim kullanmayayim ters bi etki yapmasindan korkuyorum cunku yumurtlama oldu bende kasik sancim simdilik gecti Mevla gorelim neyler neylerse guzel eylerCnm bende bu kuru kullandım...9 ve 13 gün beraber olduk tuttu çok şükür yumurtlama akintisida çok yoğun geldi . etkili bir kür yumurtalar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?