Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım inşallah kötü dediklerinin hiç biri gerçekleşmez allah büyük dualarım
seninle canım kötü şeyler düşünüp de kndini üzmee...

hasta olacağım için bnde yapcam bu ay o kürü

canım dün akşam yaptım neg. çıkınca yapmadım zaten sinir hali de var e sivilcelerim de çıktı bu ayda olmadı nasip öteki aya bakıcaz zaten 2 gün sonra bat günüm

ay keşke benm görümcede hamile olsa kayınvalide ona yoğunlaşır en azından bnden elini ayağını çeker neyse olsun kzum senin gebelik kaldı yani istiyorsun ama sennn
Evet istiyorum canım 2 gündür kasıklarım ağrıyo yine.ya üşüttüm yada yumurtluyorum cuma belli olur bana neler oluyor senin de cuma belli olcak hakkımız da hayırlısı

Cnm sen kaçıncı gunundesin ki

Evet istiyorum canım 2 gündür kasıklarım ağrıyo yine.ya üşüttüm yada yumurtluyorum cuma belli olur bana neler oluyor senin de cuma belli olcak hakkımız da hayırlısı
aynen canım cuma belli olcak bakalım ama beim kesin sinir varsa kesin yani hayırlsı diyorumm...seni zaten bua y anlamadım çok garip şeyler oldu hamile değisin ama hamile gbisin inşallah olur yani korunmasanız iyi olcakk daa

Size hemen belirtilerini yazayım. ..
Sat 19 aralık bat 15 ocak yumurtlama dönemi 2 ocak .3 Ocak 4 ocak değerlendirdim .yumurtlama günümden beri kasık larim ağrıyor. Her an adet olucakmisim gibi sancılar. Sonra sık idrara cikiyordum ki bu on gündür oruç tutuyorum fazla sıvı almıyordum. Bi ara çok şiddetli baş agrim oldu hiç başım agrimazdi. Göğüslerim şişti hassaslastilar. Karnımda sola uzandıgimda kelebeksi bişey kipirdadigini hissettim.aklima gelenler bunlar inşallah işinize yarar .sizde hisseder tez zamanda allah sizlerede nasip eder aminnnn

Aa çok enteresann, insallah bir sorun yoktur tatlim. Bende kan testi yaptrdim sonucu bilmiorum. Benimde aklimdan tumgun bu gecti eger hamile deilsem hayirlisi derim ama vucudumun boyle tepki vermesi normal degil , bende doktora giderim mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…