- 18 Aralık 2015
- 1.346
- 1.643
- 133
canım inşallah kötü dediklerinin hiç biri gerçekleşmez allah büyük dualarımAhh kuzumm ah ne iyi ne kötü arada kalan sonuc aldimm
Oy oy beta hcg persembe 22 di bugünde 192 cikti 4 günde 170 artms dr ne saglikli ne sagliksiz birsey diyemedi yeni bir olusumm veya da dıs gebelik olabilirmis bunca umuttan sonra bir çöküş yaşadımm
Perssmbe yine kan vercm baska hastaneye gidicem bakalimm deger kontrol edilcekk
Bir mucize olsada birden artsa bebegim rahmimde olsa
Rabbimden hayir diliyorumm
Diş gebelik ise de kendiliginden düsse ameliyat olmak zorunda kalmayim ins.
Allahim esirgesin o duruma gelirsem hem bebegimi hemde bir fallop tüpümü kaybetmek zorunda kalirim
Henüz umut kesilmedi bakalimmm
Rabbim hayirli bir yol göstersin ins
canım banamı demeye calıştın alıntının altında yazıyoduda? bu şekilde olabiliyomuş derken ne oluyo anlayamadım da?umarım hamılesındır bu sekılde olabılıyormus ümidini kesme
hasta olacağım için bnde yapcam bu ay o kürüEvet canım o çörek otu. Adetini 2. Günü başlıyorsun her sabah 1 çay kaşığı silme çörek otu, 1 çay kaşığından biraz az tarçın ve yaklaşık 1 tatlı kaşığı balı karıştır macun gibi aç karnına sabah ye. Ben her sabah taze yapacağım daha bugün ilk defa yaptım 10 gün boyunca devam ediyorsun yani yumurtlamadan önce bitir kürü
canım dün akşam yaptım neg. çıkınca yapmadım zaten sinir hali de var e sivilcelerim de çıktı bu ayda olmadı nasip öteki aya bakıcaz zaten 2 gün sonra bat günüm
Evet istiyorum canımay keşke benm görümcede hamile olsa kayınvalide ona yoğunlaşır en azından bnden elini ayağını çekerneyse olsun kzum senin gebelik kaldı yani istiyorsun ama sennn
Ayy caanmm çok sevindim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim...hayırlı olsun canımmmm allah kucağına almyı nasip etsin güzel sağlıklı hmilelik geçir inşallah
Cnm sen kaçıncı gunundesin kiMaalesef canim iki gunu degerlendirme fırsatımız olmadi ama bi gun var elimizde inseallah ondan umitli olucam hayirlisi..o zaman ben bu kuru yarin birakayim kullanmayayim ters bi etki yapmasindan korkuyorum cunku yumurtlama oldu bende kasik sancim simdilik gecti Mevla gorelim neyler neylerse guzel eyler
Evet canım 1 hafta geçti tamamen köyü idi iki çizgide ayniyd i dünAdet tarihin geçmiş miydi, testin de koyulaştıysa senden müjdeli haberi bekliyoruz.
Kan sonucu çıktı betahcg 8.2 kızlar hamilemiyimcanımm bence direk kan ver bn adete 2 gün kala yaptım yine yok silik bile olsa yok net tek çizgi üzme kendini de kan ver canım
aynen canım cuma belli olcak bakalım ama beim kesin sinir varsa kesin yani hayırlsı diyorumm...seni zaten bua y anlamadım çok garip şeyler oldu hamile değisin ama hamile gbisin inşallah olur yani korunmasanız iyi olcakk daaEvet istiyorum canım2 gündür kasıklarım ağrıyo yine.ya üşüttüm yada yumurtluyorum cuma belli olur bana neler oluyor senin de cuma belli olcak hakkımız da hayırlısı
Kan sonucu çıktı betahcg 8.2 kızlar hamilemiyim
Allah hepimizin seninde yüzünü güldürsun insallahhhcanımm hayırlı olsunn çok sevindimm inan allahım sağlıkla kucağına alma yı nasip etsin inşallah
İnşallah canm çook istiyorm yarına kadar sabredecm yine hayal kırıklığı yaşarım diye korkuyorm inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinCnn normal de gecikme olmuyorsa ınş hamilelik vardır...belirtilerin o yönde..iyi haberler bekliyoruz
Kafam bulanıkaynen canım cuma belli olcak bakalım ama beim kesin sinir varsa kesin yani hayırlsı diyorumm...seni zaten bua y anlamadım çok garip şeyler oldu hamile değisin ama hamile gbisin inşallah olur yani korunmasanız iyi olcakk daa
Aa çok enteresann, insallah bir sorun yoktur tatlim. Bende kan testi yaptrdim sonucu bilmiorum. Benimde aklimdan tumgun bu gecti eger hamile deilsem hayirlisi derim ama vucudumun boyle tepki vermesi normal degil , bende doktora giderim mutlaka..Bu belirtiler ben de var ama hamile değilimsalı günü sağlık ocağın da kan verdim negatif çıktı.cuma kadın doğuma gidicem.sizden farklı olarak göğsümden süt geliyo.prolaktinim de normal çıktı.
Ben kafayı yedim galiba
Benim kanama olmuştu Can'ım yerleşme kanaması erken bencegecmiş mydi adet döneminizi ? bnm adetime 6 gun varken test yaptrdm cıkmadıda erkenmi olmusss
Yerleşme kanaman nasıl bir şeydi.Benim kanama olmuştu Can'ım yerleşme kanaması erken bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?