Kontrol ettirmekte fayda var.inşallahhh pozitif sonuç alırdın da bebeğini görmeye gidersin kadın doğumaAa çok enteresann, insallah bir sorun yoktur tatlim. Bende kan testi yaptrdim sonucu bilmiorum. Benimde aklimdan tumgun bu gecti eger hamile deilsem hayirlisi derim ama vucudumun boyle tepki vermesi normal degil , bende doktora giderim mutlaka..
Ayyy ne güzel bebiş varr, benim de kan sonucu yarına kaldı.Evet canım 1 hafta geçti tamamen köyü idi iki çizgide ayniyd i dün
inşallah canım cuma dönüm noktası gbi olduKafam bulanıkcuma çözüme ulaşır inşallah
ay canım ya çok sağol aynıymış bizim seninle sat ve bat varsa çıkıyor işte bnde dün yaptım gebelik testi ama tek çıktı tabiSize hemen belirtilerini yazayım. ..
Sat 19 aralık bat 15 ocak yumurtlama dönemi 2 ocak .3 Ocak 4 ocak değerlendirdim .yumurtlama günümden beri kasık larim ağrıyor. Her an adet olucakmisim gibi sancılar. Sonra sık idrara cikiyordum ki bu on gündür oruç tutuyorum fazla sıvı almıyordum. Bi ara çok şiddetli baş agrim oldu hiç başım agrimazdi. Göğüslerim şişti hassaslastilar. Karnımda sola uzandıgimda kelebeksi bişey kipirdadigini hissettim.aklima gelenler bunlar inşallah işinize yarar .sizde hisseder tez zamanda allah sizlerede nasip eder aminnnn
canım adet dönemin geçti mi silikde olsa çıktı mı mutlaka oluyor allahın izniyle bence yarın kan ver en iyi sonuçSelam arkadaslar ben yeniyim aranizda.test yaptim ikinci cizgi silik cikti acaba hamilemiyim?
Adetimden bir gün önce kahverengi leke geldi test yaptım pozitif Kanada'da pozitif ama kese yok çok yeniymiş o da yerleşme kanamasıymış doktora gittım bugunYerleşme kanaman nasıl bir şeydi.
Evet canim gecikti.bende zaten duzensizlik var tedavi oluyordum en son 1 kasimda olmusduSelam arkadaslar ben yeniyim aranizda.test yaptim ikinci cizgi silik cikti acaba hamilemiyim?
Canım hayırlı olsun Tebrikler darısı kucaklamaya inşallahCnm nasıl atacam uğraşmıyorum elim ayağım titrio
Sagol cnm aminnn . inanılmaz baş agrisi çekiyorum ve çok oksuruyorumCanım hayırlı olsun Tebrikler darısı kucaklamaya inşallah
Kızlar betahcg 8.2 normal mi
TebriklerSagol cnm aminnn . inanılmaz baş agrisi çekiyorum ve çok oksuruyorumgrip olacam sanırım oksururken midem kalkio sanki ınş sorun olmaz ya
Tebrikler miTebrikler
Ben de başında öyle oldum her halde her hamile ufaktan bi grip oluyor aman dikkat et kuşburnu ve ıhlamur icebiliyoruz onları deneSagol cnm aminnn . inanılmaz baş agrisi çekiyorum ve çok oksuruyorumgrip olacam sanırım oksururken midem kalkio sanki ınş sorun olmaz ya
aynı benimkii:)Tam yumurtlama günümde tv karşıdında bu saatte uyuyan adam bana gelip de çok çocuk istiyorum demesin bir daha vazgeçtim artık. Ayda 1 kere şansımız var rüyasında çocuğu olsun. (Bu günü bilmesine rağmen) uyandırmaya çalıştım horlayarak cevap verdi çok sinirliyim çookkkk
Evet canım o çörek otu. Adetini 2. Günü başlıyorsun her sabah 1 çay kaşığı silme çörek otu, 1 çay kaşığından biraz az tarçın ve yaklaşık 1 tatlı kaşığı balı karıştır macun gibi aç karnına sabah ye. Ben her sabah taze yapacağım daha bugün ilk defa yaptım 10 gün boyunca devam ediyorsun yani yumurtlamadan önce bitir kürü
canım ya inşallah iyiyye işarettir inşallah hamilesindir
Çok sinirim bozuldu ya öyle böyle değil lafa gelince benden çok çocuk istiyor. Sabahtan akşama peşinden koşturuyorum kürler için aman unutmadın diye. Hepsi rahat rahat uyusun diyeymiş. Bundan sonra yok o koştursun o kadar çok istiyorsaaynı benimkii:)
yeni üyeyim sıteyı cözemedım sanırım :)canım banamı demeye calıştın alıntının altında yazıyoduda? bu şekilde olabiliyomuş derken ne oluyo anlayamadım da?
canım seni çok iyi anlıyorum..aynen benim eşimde çok rahat bir insan..gerçi erkeklerin çoğu böyle..onlar bizim gibi düşünemiyor..bende balla tarçın karışımını 10 kez dediğim halde eline vermedikçe kendi alıp yapmadı hiç..en son bağır çağır şuan alıştı 10 gündür ben demeden yapıyor..bide bize zorla gel ilişkiye girelim demek ağır geliyor..onların daha duyarlı olup bizim dememize fırsat kalmadan kendilerin bişiler yapması lazım aslında..sıkma canını napıcann çoğu böyle..Çok sinirim bozuldu ya öyle böyle değil lafa gelince benden çok çocuk istiyor. Sabahtan akşama peşinden koşturuyorum kürler için aman unutmadın diye. Hepsi rahat rahat uyusun diyeymiş. Bundan sonra yok o koştursun o kadar çok istiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?