Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aa çok enteresann, insallah bir sorun yoktur tatlim. Bende kan testi yaptrdim sonucu bilmiorum. Benimde aklimdan tumgun bu gecti eger hamile deilsem hayirlisi derim ama vucudumun boyle tepki vermesi normal degil , bende doktora giderim mutlaka..
Kontrol ettirmekte fayda var.inşallahhh pozitif sonuç alırdın da bebeğini görmeye gidersin kadın doğuma

ay canım ya çok sağol aynıymış bizim seninle sat ve bat varsa çıkıyor işte bnde dün yaptım gebelik testi ama tek çıktı tabi

Kızlar betahcg 8.2 normal mi

Merhaba siz değerinizi doktorunuza sorabildiniz mi çünkü nette betahcg sınırı gebeler için 10 üzeridir diyo...
Yanlış anlamayın kendim de çok anlamadığım için soruyorum

Tam yumurtlama günümde tv karşıdında bu saatte uyuyan adam bana gelip de çok çocuk istiyorum demesin bir daha vazgeçtim artık. Ayda 1 kere şansımız var rüyasında çocuğu olsun. (Bu günü bilmesine rağmen) uyandırmaya çalıştım horlayarak cevap verdi çok sinirliyim çookkkk

Sagol cnm aminnn . inanılmaz baş agrisi çekiyorum ve çok oksuruyorum grip olacam sanırım oksururken midem kalkio sanki ınş sorun olmaz ya
Ben de başında öyle oldum her halde her hamile ufaktan bi grip oluyor aman dikkat et kuşburnu ve ıhlamur icebiliyoruz onları dene

aynı benimkii:)

kızlar bunu yu
canım ya inşallah iyiyye işarettir inşallah hamilesindir

Son düzenleme:
aynı benimkii:)
Çok sinirim bozuldu ya öyle böyle değil lafa gelince benden çok çocuk istiyor. Sabahtan akşama peşinden koşturuyorum kürler için aman unutmadın diye. Hepsi rahat rahat uyusun diyeymiş. Bundan sonra yok o koştursun o kadar çok istiyorsa

canım seni çok iyi anlıyorum..aynen benim eşimde çok rahat bir insan..gerçi erkeklerin çoğu böyle..onlar bizim gibi düşünemiyor..bende balla tarçın karışımını 10 kez dediğim halde eline vermedikçe kendi alıp yapmadı hiç..en son bağır çağır şuan alıştı 10 gündür ben demeden yapıyor..bide bize zorla gel ilişkiye girelim demek ağır geliyor..onların daha duyarlı olup bizim dememize fırsat kalmadan kendilerin bişiler yapması lazım aslında..sıkma canını napıcann çoğu böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…