Ben koşturdukça rahatladıkça rahatladı. Söz verdim kendi kendime artık o koşsun çok yoruldum ben. İstemezse de bir kerebirşey demeye kalksın bana nasıl kıyamet kopuyormuş o zaman görcekcanım seni çok iyi anlıyorum..aynen benim eşimde çok rahat bir insan..gerçi erkeklerin çoğu böyle..onlar bizim gibi düşünemiyor..bende balla tarçın karışımını 10 kez dediğim halde eline vermedikçe kendi alıp yapmadı hiç..en son bağır çağır şuan alıştı 10 gündür ben demeden yapıyor..bide bize zorla gel ilişkiye girelim demek ağır geliyor..onların daha duyarlı olup bizim dememize fırsat kalmadan kendilerin bişiler yapması lazım aslında..sıkma canını napıcann çoğu böyle..
Hayırlı olsun canım çok sevindimKizlar slmm, bnm beta hcg 1000 uzeryms, sanirim hamileyim.Allahim hepinize,isteyen herkese nasip eder insallahh. Aminn..
Kizlar slmm, bnm beta hcg 1000 uzeryms, sanirim hamileyim.Allahim hepinize,isteyen herkese nasip eder insallahh. Aminn..
Olsun cozersin :)yeni üyeyim sıteyı cözemedım sanırım :)
hayırlı olsun canım..darısı bize inşallahKizlar slmm, bnm beta hcg 1000 uzeryms, sanirim hamileyim.Allahim hepinize,isteyen herkese nasip eder insallahh. Aminn..
Kizlar slmm, bnm beta hcg 1000 uzeryms, sanirim hamileyim.Allahim hepinize,isteyen herkese nasip eder insallahh. Aminn..
Boyle birsey yasayan olmadimi hic2 gün gecikince kan verdim sonuc negatifama hala mide bulantılarım bel agrım ve kasık batmalarım var. neden böyle oluyo anlayamıyorum ya isyan etmiyorum kesinlikle ama artık umudumda bitiyo
YOk cnm hic kanamam olmadiInş dis gebelik değildir cnm sağlıksız da değildir değerlerin yükselir...kanaman falan oldu mu leke...internetten baktım biraz leke falan geliyor bir de değerler bir yükselip bir alcalio düşüyor falansende ihmal etme güzel hayirli haberler ver bize
Anladmn cnm sagliklica yükselsin ins. DegerlerinCan'ım günüm geçmeden kanamam oldu 26cıktı cok yenıymiş canım
Tesekkur edermm darisi isteyen herkese olsn insallahHayırlı olsun canım çok sevindim
Sagol kuzummm ins. Dediginn gibi olur sabah yine kan testimm varcanım inşallah kötü dediklerinin hiç biri gerçekleşmez allah büyük dualarım
seninle canım kötü şeyler düşünüp de kndini üzmee...
benimde 2 gün kaldı adete ama olcam kesin sivilcelerim çıktı bide sinir var hep öyle oluyor yani nasip öteki aylara artk...masalolsunnn sanmıyorum pek canım. bugunde negatif cıktı adetime en az 4 gün var. ama 6 gun once testi yaptım. seffaf bir akıntı oluyor arada az ama uzayan renksiz. senden naber?
Tesekkur edermm, insallah canmm insallah darisi sizehayırlı olsun canım..darısı bize inşallah
Canm tesekkur edermm insallah darisi sana olsnn..canım çok akıntın varmıydı? bende sğpheleniyorum ama akıntım çok yok ,yok kadar az ve seffaf.
Canm tesekkur edermm insallah darisi sana olsnn..
Birliktelik sirasnda ve sonrasinda akinti olmustu, snra olmadi..
Cnm bnde koku hassasligi olmadi.arkadaslar kokulara hassaslık ne zaman baslar?
sol kasıgıma ıgne batırıolar zaman zaman sankı
susuzzluk dız boyu fıl gıbı oldum
turk kahvesı gunde uc fıncan ıcen ben bugun döktum
bel agrısı bı yandan
adet gunume daha 9 gun var meraktan catlıcammmm
YOk cnm hic kanamam olmadi
Ilk 22
2. 192
Yarin yine kan vercem
Ins. Dedigin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?