Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bişey sorcam benim adetim daha yeni bitti sayılır 1 hafta olmadı ama çörek otu bal tarcin kullanıyorum ve ben buraalar kasigimda agri ve göğüsde agri mide yanması bullanmasi oluyor bunlar neden oluyor ve aşırı yorgunluk var üstümde uykum çok gelior kızlar

tbrıkler cnm. hayırlı evlat olsun. canım erken ne zaman test yapmıştında negatif cıkmıştı.takmayalım desek takıyoruz :)

Merhaba siz değerinizi doktorunuza sorabildiniz mi çünkü nette betahcg sınırı gebeler için 10 üzeridir diyo...
Yanlış anlamayın kendim de çok anlamadığım için soruyorum
5 üzeriymis benim daha çok erken olduğu için böyle çıkmış dollenme den 7.8 gün geçti haftaya tekrar yaptiricam

Zamanı gelmemiş Nediyim canımsin. Her işte vardır bi Hayır .hep dualarımdasin Rabbim tez zamanda inşallah nasip etsin sana
öyle diyorum zamanı değilmiş diye çok sağol canım çok iyisin allah razı olsun rabbim senide sağılıkla kavuştursun evladına inşallah

eminim canım e sinir de var zaten oldu mu tamam cadı gbi oldum herşey batıyor zaten hayırlısı canım dün yaptım koskoca tek çizgiiii napalım vrdır bir zamanı
Hadi yaa boşver canım önümüzdeki aya bomba gibi girelim ve iyi haberler verelim inşallah birbirimize. Adetin geçeli kaç gün oldu.

Canım peki regl bittikten sonra düzenli beraber oldunuz mu diycem ama yinede bu belirtiler için çok erken psikolojik olabilir

Merhaba arkadaşlar size sorum var lğtfen yardım edin vajinamda şu an enfeksiyon var ama olmadan önce bazı belirtilerim var idrar rengi çok açık ve bulanık uyku düzensizliği göğüsler şişlik sol da kasık ağrısı ve damar atması gibi oluyor arada iğneleme şeklinde Ağrı'lar gece bacak ve ayaklarımda yanma kilo alma kokularda tiksinme oluyor ve çok sivilcilenmem oldu bunlar var sma ben daha 2 hafta önce adetim sizce erken gebelik belirtikerimi ben anlamıyorum lğtfen yardım edin napmalıyım

Benimde adet gecikmem var bugün ilk defa sumuksu kahverengi akinti geldi hamilelik belirtileri var nette Okudum bu da gebelik belirtisiymis yarın doktora gdecem sabirsizlaniorm :)

Arkadaşlar miratect erken gebelik testini yaptıktan sonra idrar damlattıktan sonra hemen kapağını kapatmak lazımmıs ben kapatmayı unuttum bir kaç dak sonra kapattım dogru sonuç verir mi yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…