- 24 Mart 2015
- 258
- 117
- 53
- 38
adetin kaçıncı gunu başladın pekiBEN BEN BEN en çok faysdasını da gören 47mm kist onunla yok oldu kii düzensiz içmeme rağmen
adetten önce başladım 4 gün önce falan adette de içtim bi ay içinde belki 4 sefer içmişimidr ama yiine başlıyacağım sanırımadetin kaçıncı gunu başladın peki
İnşallah canım hayırlısı ile Rabbim tattırsın o duyguyuolsun kzm öteki ay bende gelcek kesin sinirli huysuz oldumm ve sivilce çıktı bilenapalımm önümüzdeki aylara....
Belki olmazsın canım emin misin olacağından? Test yaptın mı son günlerdehasta olacağım için bnde yapcam bu ay o kürü
eminim canım e sinir de var zaten oldu mu tamam cadı gbi oldum herşey batıyor zaten hayırlısı canım dün yaptım koskoca tek çizgiiii napalım vrdır bir zamanıBelki olmazsın canım emin misin olacağından? Test yaptın mı son günlerde
İyi baktın mi canim benimde ikinci çizgi gölge gibi net degilay canım ya çok sağol aynıymış bizim seninle sat ve bat varsa çıkıyor işte bnde dün yaptım gebelik testi ama tek çıktı tabi
Arkadaşlar ben de 5 ay boyunca her ay burayı takip etmiştim, her ay kendimi hamile gibi hissedip, bir sürü test uygulamıştım sonuç hep hayal kırıklığı oluyodu. O kdar hazırlıyodum ki kendimi demek ki hamilelik belirtileri diye anlatılan ne varsa hepsni yaşıyodum daha adet günüm gelmeden ... 5 ayın sonunda yumurtlama testi alıp takibini yaparak hamile kaldım :) aslında her ay o günlerde deniyoduk ama demek ki o ay olası gelmiş bizim bebeğin :) ve o ay yine test yapmıştım erken gebelik testlerinden ve yine hüsrandı hatta ağlamıştım çok üzülmüştüm, sonra adet günüm geldi yine nasıl olduysa içime bir kuşku düştü dur dedim ben de yumurtlama testi vardı bi tane fazladan onlar da hamileliği belli ediyor diyolar bide ondan yapim belki çıkar dedim ve yaptım sonuç iki tane kıpkırmızı çizgi :) heyecanlanmamak elde değil elim ayağım titriyo bi yandan da bu gebelik testi değil kendini kaptırma yine negatif çıkcak üzülceksin diyorum... Bş koşu eczaneye gidip 2 liralık gebelik testlerinden aldım hemen kalan bir iki damlacık idrarımda testi yaptım :) sonuç ne var ne yok :) bereye çeksen oraya gider yani ışıkta bi pembelik var ama normalde yok derken yarım saat içinde azıcık belirginleşti silik bir çizgi ama hala emin olamıyorm yarım saat sonra geçerli olmaz test diyorum içimden. Sabrettim yarım saat daha bekleyip tekrar yeni idrarla 2. Testi yaptım ver sonuç aynı anda beliren iki tane koyu kırmızı çizgi :))) o anda ne mutluluk ne heyecan hiçbişey hissedemedim şaşkın tavuk gibi bakakaldım teste :) sonrası malum eşime haber vermece,kan testine gitmece, doktor takibi derken bu gğne kadar geldik çok şükür allah devamını da getirir inşallah :)
Bunu anlatmamın nedeni de arkadaşlar gerçekten kafanıza takmayın inanın ciddi bir sorununuz yoksa, istiyorsanız mutlaka bir gün geliyo o bebek :) ve hamilelik belirtisi denilen tek şey se adet gecikmesidir bana göre... Diğer anlatılan hiç bir şeye kafanızı yormayın kendi kendinizde belirti aramayın akışına bırakın emin olun öyle daha kolay olacak her şey. Bulantı, aş erme , tiksinme fln hepsi gebeliğin 7. 8. Haftalarında başlayan şeyler. Diğer belirtileri hiç saymıyorum bile belirti olarak. Allah isteyen herkese nasip etsin hepiniz için dua ediyorum :)
evet canım çok iyi baktım 1 saat bekledim başındaİyi baktın mi canim benimde ikinci çizgi gölge gibi net degil
5 üzeriymis benim daha çok erken olduğu için böyle çıkmış dollenme den 7.8 gün geçti haftaya tekrar yaptiricamMerhaba siz değerinizi doktorunuza sorabildiniz mi çünkü nette betahcg sınırı gebeler için 10 üzeridir diyo...
Yanlış anlamayın kendim de çok anlamadığım için soruyorum
Zamanı gelmemiş Nediyim canımsin. Her işte vardır bi Hayır .hep dualarımdasin Rabbim tez zamanda inşallah nasip etsin sanaevet canım çok iyi baktım 1 saat bekledim başında
öyle diyorum zamanı değilmiş diye çok sağol canım çok iyisin allah razı olsun rabbim senide sağılıkla kavuştursun evladına inşallahZamanı gelmemiş Nediyim canımsin. Her işte vardır bi Hayır .hep dualarımdasin Rabbim tez zamanda inşallah nasip etsin sana
Hadi yaaeminim canım e sinir de var zaten oldu mu tamam cadı gbi oldum herşey batıyor zaten hayırlısı canım dün yaptım koskoca tek çizgiiii napalım vrdır bir zamanı
Canım peki regl bittikten sonra düzenli beraber oldunuz mu diycem ama yinede bu belirtiler için çok erken psikolojik olabilirKızlar bişey sorcam benim adetim daha yeni bitti sayılır 1 hafta olmadı ama çörek otu bal tarcin kullanıyorum ve ben buraalar kasigimda agri ve göğüsde agri mide yanması bullanmasi oluyor bunlar neden oluyor ve aşırı yorgunluk var üstümde uykum çok gelior kızlar
Evet birliktelik oldu acaba yumurtlama olacağı için mi oluyor acaba ?Canım peki regl bittikten sonra düzenli beraber oldunuz mu diycem ama yinede bu belirtiler için çok erken psikolojik olabilir
Canim ben adetin 3.gunu basladim bu kure bugun son gun ama biraktim ben kullanmayiCnm sen kaçıncı gunundesin ki
Hayirli olsun canim bu ay hamile ayi sanki masaallah Allah bereket versin..Kan sonucu çıktı betahcg 8.2 kızlar hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?