Adet günümden 2 gün önce yapmıştım negatifti valla :) teşekkür ederim Allah size de nasip etsin :)tbrıkler cnm. hayırlı evlat olsun. canım erken ne zaman test yapmıştında negatif cıkmıştı.takmayalım desek takıyoruz :)
kılo verdıgımı hıssedıyorum nedense belkıde cok su ıcıyorum bundan oluyo,daha cok gun var kan testı en erken ne zaman yaptırılırsa cıkıyor bılıyor musnuz ?Cnm bnde koku hassasligi olmadi.Agizla ilgili seyler var. Tat alamiorum yedgmden, kahve cok icerdm icesim glmior artk.. bnmde Kasik ve bel agrisi oldu, gobek kasntisi oluor
neden düzensiz canm benimde öyle ya yumurtlama gününü ayarlamayı nasıl yapıyorsunArkadaşlar benim soruma da cevap verirmisiniz? Birde benim adetim düzensiz adet tarihimin göre test yapma sansım yok erken gebelik testi 10 gün içinde olan bir durumda gebeliği belli edermi
Canım seninki gibi belirtiler yaşayan çok fazla arkadaşımız oldu ama psikolojik de olabilir veya ilfçtihapdan da kaynaklı olabilir ondan dolayı net bişey söylemek zor inşallah hamilesindir adetine yakın test yapabilirsn kan testiArkadaşlar benim soruma da cevap verirmisiniz? Birde benim adetim düzensiz adet tarihimin göre test yapma sansım yok erken gebelik testi 10 gün içinde olan bir durumda gebeliği belli edermi
Canım bende maalesef polikistik over var adetlerim cok düzensiz iki aydır da adet olmuyorum biz daha eşimle aktif bşr şekilde cocuk çalışmalarına baslamadık amacocuk istediğim zaman su ovulasyon testlerinden alcam ama içimden bir sed o da işe yaramıcak diyocunku sanırım ben hiç yumurtlamıyorum ya da iki -3 ayda bir onuda nasıl tutturcam hiç bilmiyorum çok isterdim herkes gibi hiç şaşmadan 28 günde bir adet olup 14 gün yumurtlamayı böyle olanlar çok şanslılarneden düzensiz canm benimde öyle ya yumurtlama gününü ayarlamayı nasıl yapıyorsun
Canım bende maalesef polikistik over var adetlerim cok düzensiz iki aydır da adet olmuyorum biz daha eşimle aktif bşr şekilde cocuk çalışmalarına baslamadık amacocuk istediğim zaman su ovulasyon testlerinden alcam ama içimden bir sed o da işe yaramıcak diyocunku sanırım ben hiç yumurtlamıyorum ya da iki -3 ayda bir onuda nasıl tutturcam hiç bilmiyorum çok isterdim herkes gibi hiç şaşmadan 28 günde bir adet olup 14 gün yumurtlamayı böyle olanlar çok şanslılar
Yumurtlaman testi alıp tespit edebilirsin canım belirleyici olabilir :) veya adetin 2. Gününden itibaren çörek otu kürünü yapabilirsin onun da faydasını gören çokCanım bende maalesef polikistik over var adetlerim cok düzensiz iki aydır da adet olmuyorum biz daha eşimle aktif bşr şekilde cocuk çalışmalarına baslamadık amacocuk istediğim zaman su ovulasyon testlerinden alcam ama içimden bir sed o da işe yaramıcak diyocunku sanırım ben hiç yumurtlamıyorum ya da iki -3 ayda bir onuda nasıl tutturcam hiç bilmiyorum çok isterdim herkes gibi hiç şaşmadan 28 günde bir adet olup 14 gün yumurtlamayı böyle olanlar çok şanslılar
yumurtlama testini nerden alınıyor canımYumurtlaman testi alıp tespit edebilirsin canım belirleyici olabilir :) veya adetin 2. Gününden itibaren çörek otu kürünü yapabilirsin onun da faydasını gören çok
Canım sen en azından erken baslamıssın calısmalara bu bir avantaj benim eşim istemiyor hala dikkat ediyoruz evet benim tahlillerime de bakan doktor oldu tahlil yapmadan yumurtalıklsrıma bakıp söyleyende olducanım yabende üc aylık evliyim iki ay denedik olmadı ama hep düzensiz oldum kırk günde fln seni o kadar iyi anlıyorum ki olmasa bile hamilelik adetler düzenli olsa en azından diğer ay dersin bizde malesef sen hormon testi yaptırmış mıydın doktor ona göre mi pco dedi sana canım
Canım o kür tam olarak ne işe yarıyor? Ve nasıl yapılıyor zahmet olmassa açıklayabilirmisin bana bir kaç kürü bit kaç bitkisel çayı bir arada içmek zararlımı ki bilgin var mıYumurtlaman testi alıp tespit edebilirsin canım belirleyici olabilir :) veya adetin 2. Gününden itibaren çörek otu kürünü yapabilirsin onun da faydasını gören çok
tahlil sonçların nasıl canım fsh ve lh oranı önemli diye biliyorumBir
Canım sen en azından erken baslamıssın calısmalara bu bir avantaj benim eşim istemiyor hala dikkat ediyoruz evet benim tahlillerime de bakan doktor oldu tahlil yapmadan yumurtalıklsrıma bakıp söyleyende oldu
ben şu an aslanpençesi ve civanperçemi içiyorum yumurtlama gününe kadar sabahları aç karnına inş faydası olurCanım o kür tam olarak ne işe yarıyor? Ve nasıl yapılıyor zahmet olmassa açıklayabilirmisin bana bir kaç kürü bit kaç bitkisel çayı bir arada içmek zararlımı ki bilgin var mı
tahlil sonçların nasıl canım fsh ve lh oranı önemli diye biliyoruminan başlasak da stres dolu bir dönem rabbim yardım etsin hepimize ama bence sende başla zaten hemen olmyor ya [/QUOTE
Ben eşimden dolayı baslayamıyorum canım istemiyor yakın zamanda tahlil yaptırmadım bebde 15 yasımdan beri var bu durum artık cok bıktım yakın zamanlarda tahlil flaan yaptırmadım gittiğim doktorlarda istemediler
İnternette var canım bende geçen aldım laboquick marka içinde hem gebelik hemde yumurtlama testi oluyo fiyatoda uygunyumurtlama testini nerden alınıyor canım
Aç karnına bilhassa sabahları 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tarçın silme olacak ve 1 çay kaşığı çörek otunu karıştır ve macunu bir gib olsun yiyorsun adetinin 2. Günü başla buna 10 gün devam et yumurtanın gelişme ve büyümesini sağlıyormuşÇörek otu kürü ne işe yarıyor ve nasıl yapılıyor
Canım bal ve tarçın benşm cok midemi bulanıyor mesela adete Çörek otu çiğnesem faydası olur muAç karnına bilhassa sabahları 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tarçın silme olacak ve 1 çay kaşığı çörek otunu karıştır ve macunu bir gib olsun yiyorsun adetinin 2. Günü başla buna 10 gün devam et yumurtanın gelişme ve büyümesini sağlıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?