işe yarar mı sence sen hiç tutturabildin mi teste yumurtlama gününü peki canmİnternette var canım bende geçen aldım laboquick marka içinde hem gebelik hemde yumurtlama testi oluyo fiyatoda uygun
Testin içinden 2 tane cıkıyo canım. Eczanede pahalı internetten al bence. 10 paket yumurtlama testi 2 şerden 20 tane ve 6 adet gebelik 20 tl di.Polikistik overliler bu yumurtlama testini nasıl kullanıyor? İçinden kaç tane cıkıyor mesela bşz bazen 2 ayda bazen 3 ayda bazen daha uzun sürede adwt oluyoruz test Nasıl yetecek bu süreye
Canım ben bazen 3 ayda adet görüyorum bazen 5 ayda düzenim yok o aldıgım testleri hangi günler uy gu layscagımı nasıl bilcem mesela?? Sanırım sizler 14 gün civarı uyguluyorsunuzTestin içinden 2 tane cıkıyo canım. Eczanede pahalı internetten al bence. 10 paket yumurtlama testi 2 şerden 20 tane ve 6 adet gebelik 20 tl di.
10 gün uygulamıştım canım. Onunla ilgili konu aç istersen yardımcı olan olur :)Canım ben bazen 3 ayda adet görüyorum bazen 5 ayda düzenim yok o aldıgım testleri hangi günler uy gu layscagımı nasıl bilcem mesela?? Sanırım sizler 14 gün civarı uyguluyorsunuz
Canim polikistik över olanlara soğan kuru oneriyolar denedin mi hicCanım bende maalesef polikistik over var adetlerim cok düzensiz iki aydır da adet olmuyorum biz daha eşimle aktif bşr şekilde cocuk çalışmalarına baslamadık amacocuk istediğim zaman su ovulasyon testlerinden alcam ama içimden bir sed o da işe yaramıcak diyocunku sanırım ben hiç yumurtlamıyorum ya da iki -3 ayda bir onuda nasıl tutturcam hiç bilmiyorum çok isterdim herkes gibi hiç şaşmadan 28 günde bir adet olup 14 gün yumurtlamayı böyle olanlar çok şanslılar
Canım denedim ama bir faydası olmadı sanırım kistler hala duruyomusCanim polikistik över olanlara soğan kuru oneriyolar denedin mi hic
Canım tebrik ederim cok sevindim hayırlısıyla kucagınada al inş :) hamile kalmak içşn çok mu ugrastın senin sıkıntın neydi ve neler uygulayıp hamile kaldınCanlarım hamileyim, kan sonucum 58.22 çıktı, hala inanamıyorum, durup durup sonuca bakıyorum, burada destek olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Rabbim dualarımızı kabül etsin, isteyen herkese nasip etsin inşallah...Bebiş geliyor inşallah
Hayirli olsun cnm Allah kucağına almayi da nasip etsin bende yarın kan verecem bakalım degerim kaç çıkacak ... Senin kaç gün gecikti cnmCanlarım hamileyim, kan sonucum 58.22 çıktı, hala inanamıyorum, durup durup sonuca bakıyorum, burada destek olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Rabbim dualarımızı kabül etsin, isteyen herkese nasip etsin inşallah...Bebiş geliyor inşallah
Çok teşekkür ederim tatlım, aslında 4 aydır çocuk istiyoruz, klomen tedavisiyle ilk ayımızdı, 3 yumurtam vardı, çatlatma iğnesinden sonra ilişki günleri oldu ve sonuç inşallah bebişimiz geliyor. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder, ço kdua edeceğim isteyen herkese.Canım tebrik ederim cok sevindim hayırlısıyla kucagınada al inş :) hamile kalmak içşn çok mu ugrastın senin sıkıntın neydi ve neler uygulayıp hamile kaldın
Darısı basımaaaa :)Canlarım hamileyim, kan sonucum 58.22 çıktı, hala inanamıyorum, durup durup sonuca bakıyorum, burada destek olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Rabbim dualarımızı kabül etsin, isteyen herkese nasip etsin inşallah...Bebiş geliyor inşallah
Teşekkür ederim canım, amin inşallah, Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah, senden de güzel haberler bekliyoruz yarına, benim normalde adet günüm bugün, kanı dün sabah vermiştim.Hayirli olsun cnm Allah kucağına almayi da nasip etsin bende yarın kan verecem bakalım degerim kaç çıkacak ... Senin kaç gün gecikti cnm
Amin canım inşallah, darısı tüm hasretle bebiş bekleyenlere inşallah...Darısı basımaaaa :)
Benimde yarın 5.gün gecikmem..bakalım nasıl çıkacak degerim çok istahsizim ya cnm hiç bise istemiyor..ağzımda tat yok sankiTeşekkür ederim canım, amin inşallah, Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah, senden de güzel haberler bekliyoruz yarına, benim normalde adet günüm bugün, kanı dün sabah vermiştim.
bende kasıktakı batma ıkı uc gun surdu bende 24göğüslerime içerden iğne saplıyorlar sanki bir de sağ kasıkta batma var günlerdir...bat 28 aralık 4 gün kaldı...
kardelen merhaba ;göğüslerime içerden iğne saplıyorlar sanki bir de sağ kasıkta batma var günlerdir...bat 28 aralık 4 gün kaldı...
hayırlı olsun bebişin canım..darısı bize inşallah..çatlatma iğnesi olmana doktor mu karar verdi? yumurtanın çatlamıuor muydu..4 ay erken bir süreç çünkü..bunu nasıl hemen farkettiniz?Çok teşekkür ederim tatlım, aslında 4 aydır çocuk istiyoruz, klomen tedavisiyle ilk ayımızdı, 3 yumurtam vardı, çatlatma iğnesinden sonra ilişki günleri oldu ve sonuç inşallah bebişimiz geliyor. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder, ço kdua edeceğim isteyen herkese.
Canım bu kür yumurtalarının daha çabuk büyümesini sağlıyor ve yumurtlamayı kolaylaştırır dediğim günü 10 gün Boyunca sabahları yapılmalı akşam da yapabilirsin yani günde iki defa da olabilir aç karnına yaparsan daha iyi olur. Bi zararı yokmuş canım kullananalar allahın izniyle bi kaç ay içinde hamiş olmuş. Adetin 2. Günü başla 12. Günü bitir. Ama bitki çayları ile ilgili bi bilgim yok.Canım o kür tam olarak ne işe yarıyor? Ve nasıl yapılıyor zahmet olmassa açıklayabilirmisin bana bir kaç kürü bit kaç bitkisel çayı bir arada içmek zararlımı ki bilgin var mı
Ayyy inşallah bebiş haberiyle gelirsin, bende de iştah patlaması oldu canım ya, duş jelinin üzerindeki zeytin resmini görüp duşta zeytin canım çekiyor o kadar...Benimde yarın 5.gün gecikmem..bakalım nasıl çıkacak degerim çok istahsizim ya cnm hiç bise istemiyor..ağzımda tat yok sanki
Kaç gün kullandin peki 3 ay düzenli kullanman gerekiyor canimCanım denedim ama bir faydası olmadı sanırım kistler hala duruyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?