Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Csnı
Polikistik overin falan varmıydı canm adetlerin düsenlimiydi

Slmmm kızlar uzun yıllar üyelikte bdv köşesinde yorum yazmak, güncel konuları takip etmekten sonra buraya da yazmak nasipmiş Şimdi tecrübeli bayanlar bi cevap verirseniz sevinirim.. geçen hafta yumurtlama dönemimdi ve korunmadım, 2 gündür kasıklarımda ağrı var akıntım fazla ve accık göğüslerim ağrıyo, bu hamileliğe delaletmidir??? Öyleyse bu kadar erken belirtileri olurmu adetime 10 gün var ama bilemedim yinede

Canım bazı yerler
Canım bazı yerlerde çörek otu tohumunu normal bşr şekilde yiyince mide sindirmiyor çiğneyip ağzında kırman laızm diyolar böle ballı karısım olunca çiğneyip kıramayız ondan kafam karıstı yani normal çiğnemeden bal ve tarçınla yiyorsunuz dmi?

hayırlı olsun bebişin canım..darısı bize inşallah..çatlatma iğnesi olmana doktor mu karar verdi? yumurtanın çatlamıuor muydu..4 ay erken bir süreç çünkü..bunu nasıl hemen farkettiniz?
Çok teşekkür ederim canım, benim adetlerim normalde hep düzenlidir, geçen ay8 gün gecikme yaşayınca doktora gittik, hafif seviyede pko gördü, kadın doğum hapını bırakalı 1 yılı geçmişti ama doktorum minimum seni 7 ay 1 sene korur, yaşın 30 zaten libidon da düşmüştür, 1 yıl gebelik bekleme demişti, nitekim hamilelik te yoktu, en son 4 aydır artık bebek istemeye başladık, hiç ovülasyon filan da takip etmemiştik ama yine de doktor klomen başladı, 3 yumurta gelişti, sonra çatlatma iğnesi vuruldu 30 aralıkta, sonra da sık ilişki oldu, burada arkadaşlar bilir son 3-4 gündür sürekli idrar testinde 2. çizgi silikti, dün de kan verdim sonuç pozitif, şükürler olsun. biraz karışık mı oldu ne

Ayyy inşallah bebiş haberiyle gelirsin, bende de iştah patlaması oldu canım ya, duş jelinin üzerindeki zeytin resmini görüp duşta zeytin canım çekiyor o kadar...
Ahahahaa süper valla ya bende öksürük çok var baş agrisi falan grip olacam sanırım çok istahsizim kahvaltıda zorla 1 muz yarım elma yedim ...

Ahahahaa süper valla ya bende öksürük çok var baş agrisi falan grip olacam sanırım çok istahsizim kahvaltıda zorla 1 muz yarım elma yedim ...
Canım hamileler illa bir grip oluyor diyorlar, ben de geçen hafta oldum ilaç içmemek için direndim artık çok kötü olunca parol içtim, dokktora sordum bugün bir şey olmaz dedi, günde 10 bardak su, 2 bardak süt , badem,fındık, ceviz önerdi bir de. Dikkat et kendine kuzum, yalnız ben şunu biliyorum ki kişi ilk başta konduramasa da , kadınlar hisseder diyorlar ya hissediyorsun.

Kizlar adetime 3 gun var ama cok midem bulaniyor daha once hic boyle olmamistim sizde de oldu mu

Psikolojik oluyordur canim bende de oyle oluyordu belirti arama rabbim ne zamn ol derse o zaman olur

Maşallah yaaa bu ay hamile ayı ne güzel çok seviniyorm bu güzel haberleri alınca bütün hamileleri tebrik ediyorum.Hamilelik bekliyenleri de Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Ben de bugün òģleden sonra sonuç alacm bakalım ne olacak bugün sabah namazından sonra rüyamda erkek bebek gördüm 7 8 aylık o kadar güzeldi ki benim bebeğimdi sabah çok güzel kalktım hiç böyle bir rüya gören var mı

Anladım canım. .bende emin değilim de yumurtamin çatlayip catlamadigindan ondan merak ettim..tam çift çizgi olmuyor çünkü ovulasyon testlerinde..doktora gitcem bakalım bu ay hayırlısı..Allah inşallah bizlere de nasip eder..

Cnm ben test yaptım pozitif ilk defa adetim gecikti yarın kan verecem...evet çok fazla sıvı tüketiyorum..bakalım Inş iyielesirim artık çok zorlanıyorum

Cnm herkeste aynı olmuyor belirtiler bende yoğun akıntı ve ufak sivilceler vardı..kasik batması adet tarihinde başladı...ınş sende hamilesindir daha adetine var denemelere devam et

Merhaba arkadaşlar.Siteyi uzun süredir takip ediyorum bilmediğim birçok şeyi burdan öğrendim hepinize çok teşekkür ederim.Bir yıllık evliyim.4 aydır bebek istiyoruz.Buradaki paylaşımlardan görüp ovu testi aldım bu ay.Sat 29.12.2015
bat: 25.01.2016..Ovu testini düzenli yapmama rağmen hep silik çizgi çıktı.düzenli bir şekilde regl oluyorum.6 gün sürer ve buna göre 14.gün yunurtlama günüm.ovu testini yumurtlama tarihimi yanlış mı hesaplıyorum diye yaptım ama sonuç alamadım malesef.Regl 03.01.2016 da bitti.ve 04,06,09,10,12 ilişki oldu.yumurtlama 11 yada 12 olması lazım.dün akşamdan beri kasık ve karın ağrısı var.yerleşme ağrısı olabilir mi yada psikolojik mi acaba çok istediğim için bilemedim ? gün arası ilişkiye devam etsek mi ? sabah yine ovu testi yaptım T silik çıktı.sizce ne yapmalıyım çalışmaya devam mı edelim bekleyelim mi ?

Cnm herkeste aynı olmuyor belirtiler bende yoğun akıntı ve ufak sivilceler vardı..kasik batması adet tarihinde başladı...ınş sende hamilesindir daha adetine var denemelere devam et
Belkide psikolojiktir bilmiyorum gerçi 2 aylık evliyim ama olsun ben istiyorum yinede...Ah ah kocam şehir dışında hafta sonları dışında görüşemiyoruz ki devam edelim çalışmalara..Ama kısmet bakalım hayırlısıyla inşallah bir gün olur

Bende iki gun once ruyamda hamile oldugumu gordum doktora gidiyorum keseyi goruyor gercekten cok guzel bir riyaydi b3nde hâlâ etkisindeyim

Evet malesef bazen psikoljik olabiliyor.. Daha çok yeni evlisin bakalım belkide hamilesindir daha regline var. Bu zamanda ben pek belirti yasamamistim yoğun akıntı disinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…