Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım öğütülmüyor ondan dolayı ben ağzımda çiğniyorum iki gündür midemde bi sıkıntı oluşturmadı bilmiyorum

Psikolojik oluyordur canim bende de oyle oluyordu belirti arama rabbim ne zamn ol derse o zaman olur
Olabilir belkide ama çok düşünmüyorum bu ay diyorum amaa hep aklımda aslında Birtane çay sipariş verdim bitki karışımlı bugün onu içiyorum bakalım hayırlısı inşallah hepimiz hamile oluruz

Cnm ben test yaptım pozitif ilk defa adetim gecikti yarın kan verecem...evet çok fazla sıvı tüketiyorum..bakalım Inş iyielesirim artık çok zorlanıyorum
Yarın bekliyorum inşallah güzel haberlerini, biliyorum ki sen de hamilesin, aynı ayın hamileleriyiz inşallah...acil şifalar tatlım...

Csnı

Polikistik overin falan varmıydı canm adetlerin düsenlimiydi
Canım adetlerim düzenliydi ama aralık ayında 8 günlük bir gecikme yaşadım, kontrolde önemsiz seviyede pko görüldü, bende kilo problemi, kıllanma, düzensizlik filan yok ama pko görülmüştü hafif de olsa.

Arkadaslar adet günümden 3 gün sonra kan testi yaptım değerlerim çok düşük çıkmış 4 temi ne sizce geç döllenmeden dolayi olabilir mi yoksa hamile değil miyim kafayı yicemmm yaa

Teşekkür ederiz canım, Allah razı olsun, Rabbim umutla bekleyenleri de sevindirsin inşallah, senin sonucunu da bekliyoruz ümitle.

K
Arkadaslar adet günümden 3 gün sonra kan testi yaptım değerlerim çok düşük çıkmış 4 temi ne sizce geç döllenmeden dolayi olabilir mi yoksa hamile değil miyim kafayı yicemmm yaa
kaç cıktı Can'ım benimde 26 cıktı bu aksam tekrarlayacağım bır günlük gecikmeyle

Tebrikler cnm ne guzel ya bu ay ne kadar cok hamile olan oldu ama malesef ben o sanslilardan olamadim ama yaaa dua edin bize de lutfen

Tebrikler cnm ne guzel ya bu ay ne kadar cok hamile olan oldu ama malesef ben o sanslilardan olamadim ama yaaa dua edin bize de lutfen
Teşekkür ederim kuzucum, bir arkadaş ocakta hamilelik oranı % 80 demişti doğru vallahi inandım, ben de okudukça mutlu oluyorum hamiş haberlerini, dualarımdasın kızlar , Rabbim kabul etsin inşallah. En kısa zamanda Rabbim nasip etsin bekleyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…