3 gunum var adetime ama cok midem bulaniyor hic boyle olmamistimHade inşallah gerçekleşir. Erkek bebek müjdeymiş inşallah müjdemi alırım bugün senin adetin gecikti mi canmm
canım öğütülmüyor ondan dolayı ben ağzımda çiğniyorum iki gündür midemde bi sıkıntı oluşturmadı bilmiyorumCanım bazı yerler
Canım bazı yerlerde çörek otu tohumunu normal bşr şekilde yiyince mide sindirmiyor çiğneyip ağzında kırman laızm diyolar böle ballı karısım olunca çiğneyip kıramayız ondan kafam karıstı yani normal çiğnemeden bal ve tarçınla yiyorsunuz dmi?
Olabilir belkide ama çok düşünmüyorum bu ay diyorum amaa hep aklımda aslında Birtane çay sipariş verdim bitki karışımlı bugün onu içiyorum bakalım hayırlısı inşallah hepimiz hamile oluruzPsikolojik oluyordur canim bende de oyle oluyordu belirti arama rabbim ne zamn ol derse o zaman olur
Yarın bekliyorum inşallah güzel haberlerini, biliyorum ki sen de hamilesin, aynı ayın hamileleriyiz inşallah...acil şifalar tatlım...Cnm ben test yaptım pozitifilk defa adetim gecikti yarın kan verecem...evet çok fazla sıvı tüketiyorum..bakalım Inş iyielesirim artık çok zorlanıyorum
Canmm inşallah sen de hayırlısıyla müjdeli haber verirsn bize3 gunum var adetime ama cok midem bulaniyor hic boyle olmamistim
Amin kuzum, Allah razı olsun, darısı tüm isteyenlere olsun...Canım çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Canım adetlerim düzenliydi ama aralık ayında 8 günlük bir gecikme yaşadım, kontrolde önemsiz seviyede pko görüldü, bende kilo problemi, kıllanma, düzensizlik filan yok ama pko görülmüştü hafif de olsa.Csnı
Polikistik overin falan varmıydı canm adetlerin düsenlimiydi
Teşekkür ederiz canım, Allah razı olsun, Rabbim umutla bekleyenleri de sevindirsin inşallah, senin sonucunu da bekliyoruz ümitle.Maşallah yaaa bu ay hamile ayı ne güzel çok seviniyorm bu güzel haberleri alınca bütün hamileleri tebrik ediyorum.Hamilelik bekliyenleri de Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Ben de bugün òģleden sonra sonuç alacm bakalım ne olacak bugün sabah namazından sonra rüyamda erkek bebek gördüm 7 8 aylık o kadar güzeldi ki benim bebeğimdi sabah çok güzel kalktım hiç böyle bir rüya gören var mı
Amin canım çok sağol Rabbim sana ve herkese de nasip etsinHayirli olsun canim bu ay hamile ayi sanki masaallah Allah bereket versin..saglikla kucagina almani nasip etsin amin
kaç cıktı Can'ım benimde 26 cıktı bu aksam tekrarlayacağım bır günlük gecikmeyleArkadaslar adet günümden 3 gün sonra kan testi yaptım değerlerim çok düşük çıkmış 4 temi ne sizce geç döllenmeden dolayi olabilir mi yoksa hamile değil miyim kafayı yicemmm yaa
4.07 çıkmış canmmK
kaç cıktı Can'ım benimde 26 cıktı bu aksam tekrarlayacağım bır günlük gecikmeyle
Tebrikler cnm ne guzel ya bu ay ne kadar cok hamile olan oldu ama malesef ben o sanslilardan olamadim ama yaaaCanlarım hamileyim, kan sonucum 58.22 çıktı, hala inanamıyorum, durup durup sonuca bakıyorum, burada destek olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Rabbim dualarımızı kabül etsin, isteyen herkese nasip etsin inşallah...Bebiş geliyor inşallah
Ikı gün geçsin tekrarla Can'ım sen de4.07 çıkmış canmm
Peki gebelik olabilir mi yoksa değil miIkı gün geçsin tekrarla Can'ım sen de
Canım 2 gün sonra tekrarlaman lazım testi, çatlatma iğnesi filan uygulanmışmıydı?Yaa arkadaşlar 4.07 çıkmış sizce hamile olabilir miyim
Geç döllenme olabilir Can'ım dün doktorum keseyi göremedi bugun tekrarla testi dedı insaallah artar degerlerimizPeki gebelik olabilir mi yoksa değil mi
Teşekkür ederim kuzucum, bir arkadaş ocakta hamilelik oranı % 80 demişti doğru vallahi inandım, ben de okudukça mutlu oluyorum hamiş haberlerini, dualarımdasın kızlar , Rabbim kabul etsin inşallah. En kısa zamanda Rabbim nasip etsin bekleyen herkese.Tebrikler cnm ne guzel ya bu ay ne kadar cok hamile olan oldu ama malesef ben o sanslilardan olamadim ama yaaadua edin bize de lutfen
Yok canm hiç tedavi falan görmedimCanım 2 gün sonra tekrarlaman lazım testi, çatlatma iğnesi filan uygulanmışmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?