- 11 Ocak 2016
- 161
- 62
- 18
- 30
İnşallah canm idrar testi mi yapıyorsun senGeç döllenme olabilir Can'ım dün doktorum keseyi göremedi bugun tekrarla testi dedı insaallah artar degerlerimiz
Canım o zaman geç döllenme ihtimali yüksek, sat neydi senin yumurta çatlama gününü filan tespit edebilmiş miydin?Yok canm hiç tedavi falan görmedim
Canm 10 ocakta adet olmam gerekiyordu internet teki ovulasyon testlerinde 29 aralık yumurtlama günü diyorduCanım o zaman geç döllenme ihtimali yüksek, sat neydi senin yumurta çatlama gününü filan tespit edebilmiş miydin?
geçemedi canım adetim yarın normalde ama yapmıştım testi bugün kahverengi leke geldi yarında tümü gelirHadi yaaboşver canım önümüzdeki aya bomba gibi girelim ve iyi haberler verelim inşallah birbirimize. Adetin geçeli kaç gün oldu.
Okuyunca yazmak istedim benim sat da 30 aralik 25 ocak bat tarihim takvime gore. Adetlerim duzenlidir 26,27 gunde gelir adetim. ben de iki aydir ovu testi kullaniyorum ve 2 aydır 12. gun yumurtlama oldu. Kacinci gunden beri yapiyorsun ovu testini kacirmis olabilir misinMerhaba arkadaşlar.Siteyi uzun süredir takip ediyorum bilmediğim birçok şeyi burdan öğrendim hepinize çok teşekkür ederim.Bir yıllık evliyim.4 aydır bebek istiyoruz.Buradaki paylaşımlardan görüp ovu testi aldım bu ay.Sat 29.12.2015
bat: 25.01.2016..Ovu testini düzenli yapmama rağmen hep silik çizgi çıktı.düzenli bir şekilde regl oluyorum.6 gün sürer ve buna göre 14.gün yunurtlama günüm.ovu testini yumurtlama tarihimi yanlış mı hesaplıyorum diye yaptım ama sonuç alamadım malesef.Regl 03.01.2016 da bitti.ve 04,06,09,10,12 ilişki oldu.yumurtlama 11 yada 12 olması lazım.dün akşamdan beri kasık ve karın ağrısı var.yerleşme ağrısı olabilir mi yada psikolojik mi acaba çok istediğim için bilemedim ? gün arası ilişkiye devam etsek mi ? sabah yine ovu testi yaptım T silik çıktı.sizce ne yapmalıyım çalışmaya devam mı edelim bekleyelim mi ?
Yaa olurmu oyle seyy kuzumm hepimiz birbirmizi merak ediyoruzz daha regl olmadim canimm ama heveslenemiyorum iste cunku benim son 3aydir 1hafta 4gun 1gun seklinde gecikmelerim oldugundanAslngzm cnm cok soru soruyom ama merak ediyom seni ne alemdesin var mi geln giden ? :)
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanlarım hamileyim, kan sonucum 58.22 çıktı, hala inanamıyorum, durup durup sonuca bakıyorum, burada destek olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Rabbim dualarımızı kabül etsin, isteyen herkese nasip etsin inşallah...Bebiş geliyor inşallah
ben denedüm canım benim kist 47mm kist vardı küçüldü düzensiz içmiştim bide iyi geldi yarın doktora gideceğim varsa kist yine başlıyacağımCanim polikistik över olanlara soğan kuru oneriyolar denedin mi hic
Digital test taptım 1-2yazdı pozitif Kandada26 cıktı canımİnşallah canm idrar testi mi yapıyorsun sen
allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhh. bizede dua et bizde kavuşalım bebişlerimize :)Canlarım hamileyim, kan sonucum 58.22 çıktı, hala inanamıyorum, durup durup sonuca bakıyorum, burada destek olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Rabbim dualarımızı kabül etsin, isteyen herkese nasip etsin inşallah...Bebiş geliyor inşallah
Canım internet bilgileri genel tarihi veriyor, sen akıntı ya da sancı ile kestiremedin mi yumurtlama gününü, 29 aralıkta yumurtlama gerçekleşseydi döllenmenin üzerinden 16 gün geçmiş, sen yarın testi tekrarla bence.Canm 10 ocakta adet olmam gerekiyordu internet teki ovulasyon testlerinde 29 aralık yumurtlama günü diyordu
Amin canım inşallah, Rabbim herkese nasip etsin inşallah...Dualarımdasınız....allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhh. bizede dua et bizde kavuşalım bebişlerimize :)
Amin kuzum inşallah, Rabbim hayırlısıyla sizlere de nasip etsin....hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Okuyunca yazmak istedim benim sat da 30 aralik 25 ocak bat tarihim takvime gore. Adetlerim duzenlidir 26,27 gunde gelir adetim. ben de iki aydir ovu testi kullaniyorum ve 2 aydır 12. gun yumurtlama oldu. Kacinci gunden beri yapiyorsun ovu testini kacirmis olabilir misin
Canim hadi ins olmazsin brn adet oldu kahve rengi lekeleride sayarsak bugun 3 gunumYaa olurmu oyle seyy kuzumm hepimiz birbirmizi merak ediyoruzz daha regl olmadim canimm ama heveslenemiyorum iste cunku benim son 3aydir 1hafta 4gun 1gun seklinde gecikmelerim oldugundanbugun normalde bat tarihime gore 4.gunum olmasi lazim henuz olmadim arada olacakmis gibi alt karin bolgeme sizi giriyor gogus uclarim aciyor 4-5gundur falan ama bekliyecem 1haftaya olmazsam zaten bi problemde var demektir once kan testi sonra doktora gidecem canim. Sen ne durumdasin?
İnsallah kuzum benim. Peki ustune gormus olabilirmisin? Normal reglinden farklimi?Canim hadi ins olmazsin brn adet oldu kahve rengi lekeleride sayarsak bugun 3 gunum
Ben de bilemedom simdi bana da topicteki kizlar yardimci olmustu ilk kullandigimda sag olsunlar benim ovu teslerim boyleydi belki karsilastirip bir sonuca ulasirsinAdetim 3 ocakta bitti.7 ocakta başladım testi yapmaya yani adet döngüsünün 10. günü başlamış oldum ve hergün düzenli yaptım sadece salı günü biraz koyu gibiydi o günde ilişki oldu zaten gün aşırı çalıştık ama bilmiyorum ki tamam mı devam mı.sabahki ovu testi de silik çıktı
yaaaaa biri de bana yardım etsinnnn lütfennnnarkdaşlar mrb dr gittim yumurtlamamda sorun vardı klamen kullandım cuma gittim büyümüş dedi cumartesi pazar salı birlektelik olsun dedi pazartesi ovalasyon yaptım çift çizgiydi ama tam ikisi de kopkoyu değildi salı akşamı yine yaptım ikinci çizgi belli belirsizdi yani çatlama olmuş salı akşamı da birlikte olduk dr çarşamba günü tekrar gittim baktı iki yumurta vardı büyüyen çatlamış ikisi de dedi beklicez dedi 1 şubatta tekrar gidicem ne zaman belli olur en erken acaba bide iki yumurta çatlamış acaba ikiz olur mu hamile olduysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?