Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ovulasyonda benimde ilk cizgi kadar koyu degildi ama diger gunlere gore koyuydu. Diger sorularina cevap veremiycem ama insallah istedigin olur canim.

Ben de bilemedom simdi bana da topicteki kizlar yardimci olmustu ilk kullandigimda sag olsunlar benim ovu teslerim boyleydi belki karsilastirip bir sonuca ulasirsin

canım ya çok teşekkür ederim şuan işyerindeyim o yüzden foto ekleyemiyorum.benim testlerde genelde C senin 10 ocaktaki gibi(hep koyu) , T de seninkine göre 11 ocaktaki gibiydi adetime 11 gün var ne yapacağımı bilemedim

Canım o koyuluk samırım degişiyo kişiden kişiye. Çünkü bende senin belirttigin gibi götdüm en koyu halini :)

Canım o koyuluk samırım degişiyo kişiden kişiye. Çünkü bende senin belirttigin gibi götdüm en koyu halini :)

ben de acaba yumurtlamıyormuyum diye düşünmüştüm canım ya düzenli regl oluyorum ama acaba yanlış mı hesaplıyorum yumurtlama zamanını diye almıştım ovu testini ama bilemedim sonuç ne T çizgisi neredeyse sanki hep aynıydı ya hergün düzenli yapmama rağmen hatta bazı günler sabah akşam yaptım ama yok aynı gibi sanki

bu ay bnde kullandım ovu testi koyu çizgiyide gördüm hatta görmesem bile gğn aşırı ilişki oldu
ama sonunç yok adt oldum yani bugün kahverengi leke geldi yarın hepsi gelir sanırım

Anladim canim hayirlisi olsun hakkinda yardimci olacak biri vardir topicte mutlaka

bu ay bnde kullandım ovu testi koyu çizgiyide gördüm hatta görmesem bile gğn aşırı ilişki oldu
ama sonunç yok adt oldum yani bugün kahverengi leke geldi yarın hepsi gelir sanırım
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşaallah hayırlısıyla tüm isteyenlere..Benim iki gündür kasıklarımda ağrı var ama boşuna şüphe ediyorum sanırım kaptırmayayım kendimi en iyisi.daha 11 gün var

benimde çok koyu olmuyor bunu görünce sevindim..çünkü akıntım felan normal oluyor.yumurta çatlamasa akıntı olmaz diye düşünüyorum..ama ben çok sıvı tükettiğimden çıkmıyor diye düşünüyorum..ilk çizgiden bir ton açık oluyor..sen hamiş kaldığına göre demek ki öyle olması sıkıntı değil

Canim bildigim kadariyla cikiyor idarda ama kan daha net cozum olur
yani olsa 2 gün önce çıkardı bi umut dedim herşeye ama
kahverengi leke geldi yarın sökülür sanırım olmadı ovu
testi kullandım bide bu ay ben doktora gideceğim de
adet geçsin öyle mi gideyim yoksa hastayken mi gideyim
canım

kılo verdıgımı hıssedıyorum nedense belkıde cok su ıcıyorum bundan oluyo,daha cok gun var kan testı en erken ne zaman yaptırılırsa cıkıyor bılıyor musnuz ?
Bazi hamileliklerde kilo berikior diye duymustum. Ama ben gorundugumden cok sismisim gbi hissediorum kendimi.. kisiden kisiye degisiyor, erkenn dollenme olmussa gorebilirsin adetinden once, ben adetin gecmesini bekledim cnm ..

Rabbim tez zamanda nasip etsin inşaallah hayırlısıyla tüm isteyenlere..Benim iki gündür kasıklarımda ağrı var ama boşuna şüphe ediyorum sanırım kaptırmayayım kendimi en iyisi.daha 11 gün var
bekle canım bekle ben 10gün kala erken gebelik testi yaptım yok 3 gün kalada test yaptım yine yok biliyorum beklemek zor oluyor içi içini yiyor insan ama sabret sonra üzülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…